Bbg

Bbg

Son dakika bbg haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bbg gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bbg haber sayfamızda...

Bbg

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 522 bbg haberi bulunmuştur.
Afyonkarahisar'da otobüs şarampole devrildi: 6 yaralı
Afyonkarahisar'da otobüs şarampole devrildi: 6 yaralı Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi yakınlarında şarampole devrilen otobüsün şoförü ile 5 yolcu yaralandı.
23.01.2024 Haberler
Bursa'da hırsız dehşet saçtı! Aracı polisin üstüne sürdü
Bursa'da hırsız dehşet saçtı! Aracı polisin üstüne sürdü Bursa’da çaldığı otomobile çalıntı plaka takan ve polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan Ferhat Ç.(27) 10 kilometrelik kovalamacanın ardından kaldırıma çarptığı aracın lastikleri patlayınca yakalandı. Şüphelinin polisin üzerine otomobil sürerek kaçma anı kameraya yansıdı.
28.08.2023 Gündem
Evimizdeki casuslar! Mahrem görüntü ve ses kaydediyor
Evimizdeki casuslar! Mahrem görüntü ve ses kaydediyor BBG (Biri Bizi Gözetliyor) gerçek oldu! Kameralı robot süpürgeler, mahrem görüntü ve ses kaydediyor! “Akıllı cihaz”lar şantajcıya dönüşebiliyor. Peki bu kâbusa karşı uzmanlar ne diyor?
21.08.2023 Gündem
‘İnternetin en korkunç adamı’
‘İnternetin en korkunç adamı’ Romanya’da insan kaçakçılığı ve cinsel saldırı suçlamasıyla gözaltına alınan “internetin en korkunç adamı” Andrew Tate’in toplumu nasıl kutuplaştırdığını, milyonlarca insanı etkileyerek genç beyinleri nasıl zehirlediğini de sorgulamak lazım!
22.01.2023 Dünya
Türkiye'nin ilk internet mesaj ağında yaşananları anlattılar! Turgut Özal da orada mıydı?
Türkiye'nin ilk internet mesaj ağında yaşananları anlattılar! Turgut Özal da orada mıydı? 90'lı yıllarda bir avuç insanın hayatının merkezindeki HiTNet, Türkiye'nin internet kültürü için önemli bir dönüm noktası. 'Türkiye'nin ilk internet mesaj ağı' olarak bilinen HiTNetçiler arasında bir şehir efsanesine göre Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal bile vardı! O sürece adım adım şahitlik eden üç kilit ismin ağzından yaşananları dinledik.
21.01.2023 Gündem
Festival tadında tek kişilik oyunlar
Festival tadında tek kişilik oyunlar Ayak sesleri pandemiden önce gelmeye başlayan tek kişilik oyunlar salgın boyunca daha güvenli ve ekonomik olmaları nedeniyle çoğaldı. Biz de sahnelerin dikkat çeken tek kişilik performanslarına baktık.
22.05.2022 Kültür Sanat
Memurlar için flaş kamera kararı
Memurlar için flaş kamera kararı Bir kamu kurumunda müdür talimatıyla çalışanların masalarına kamera konuldu. Vatandaşlarla münasebetlerinden, çay içmelerine her hareketleri kayıt altına alınan memurlar, konuyu yargıya taşıdı. Davada son sözü söyleyen Danıştay, iş yerinin güvenliğini sağlama amacını aşan, çalışanın yaptığı her türlü haberleşmenin, çalışma alanı ve masasının gözlemlendiği kamera takip sistemini hukuka aykırı buldu.
25.12.2021 Ekonomi
‘Şu zamanda popülarite tehlikeli geliyor bana’
‘Şu zamanda popülarite tehlikeli geliyor bana’ Nergis Öztürk, kültürel erozyona incelikli bir dokunuş yapan “Düğün Şarkıcısı”yla seyirciyle buluştu. Öztürk’e göre insanlar her an yaşadıkları ya da yaşamadıkları hayatları gösterme isteği duyuyorlar: “Bu sonrasında hep daha fazlasını isteme gibi bir problem yaratıyor. Çok çabuk tüketiliyor popülerlik. Sosyal medyada hayat o kadar hızlı akıyor ki takip etmek çok zorlaşıyor”
21.11.2021 Kültür Sanat
Şimdi Nerede: Tarık Ata Şimşek
Şimdi Nerede: Tarık Ata Şimşek Özel televizyonların hayatımıza getirdiği yarışmalardan birisi de 'Biri Bizi Gözetliyor' bildiğimiz adıyla ‘BBG’ydi. İnsanların hayatını merak ettiğimiz için BBG evi kısa sürede reyting rekorları kırmaya başladı. Yarışmacıları hayatımıza girmiş, adeta fenomen haline gelmişlerdi. O isimlerden birisi de Tarık Ata Şimşek’ti. ‘Şimdi Nerede’ serimize bu defa Tarık Ata Şimşek’i konuk ettik. Bakalım Tarık Ata Şimşek şimdilerde ne yapıyormuş…
26.08.2021 Ünlüler
2000'lerde hayatımızda olup şimdi olmayan şeyler
2000'lerde hayatımızda olup şimdi olmayan şeyler Zaman su gibi akıp gidiyor. "Ya bunların üzerinden bu kadar zaman geçti mi? diyeceğiniz bir liste ile sizlerle birlikteyiz. Karşınızda 2000'lerin başında olup şimdi hayatımızda olan birçok şey ve türevleri...
27.05.2021 Diğer
'Biri Bizi Gözetliyor'un yarışmacısı Alper Demir koronavirüse yenik düştü
'Biri Bizi Gözetliyor'un yarışmacısı Alper Demir koronavirüse yenik düştü 2003 senesinde yayınlanan ve o döneme damga vuran "Biri Bizi Gözetliyor" isimli programda yarışan 44 yaşındaki Alper Demir koronavirüse yenik düştü.
3.05.2021 Cadde
BBG Eray Sezer yıllar sonra ortaya çıktı!
BBG Eray Sezer yıllar sonra ortaya çıktı! Bir döneme damgasını vuran 'Biri Bizi Gözetliyor' yarışmasının filozofu Eray Sezer, uzun süre sonra suskunluğunu bozdu. İşte saçlarına ak düşen BBG Eray'ın son görüntüsü ve çarpıcı açıklamaları...
4.02.2021 Cadde
Öykü Serter kimdir? Öykü Serter kaç yaşında, nereli? Öykü Serter sevgilisi
Öykü Serter kimdir? Öykü Serter kaç yaşında, nereli? Öykü Serter sevgilisi Başarılı sunucu Öykü Serter, İşte Benim Stilim, Bu tarz Benim gibi moda programlarıyla son dönemde gündeme gelse de asıl çıkışını Biri Bizi Gözetliyor yarışma programının sunuculuğunu üstlenerek yapmıştı. Serter, Ankara'da doğdu ve eğitimini İstanbul'da tamamladı. İşte, Öykü Serter hayatı, biyografisi...
20.11.2020 Cadde
Öykü Serter sosyal medyayı salladı
Öykü Serter sosyal medyayı salladı 'Biri Bizi Gözetliyor' (BBG) programının sunuculuğu yaparak tanınan Öykü Serter, iddialı pozlarıyla adından söz ettirdi.
17.10.2020 Cadde
Melih Değirmenci | İki Dakika
Melih Değirmenci | İki Dakika Melih Değirmenci yani BBG Melih, İki Dakika'da kendisine yöneltilen soruları cevapladı. İşte Melih Değirmenci ile çektiğimiz İki Dakika bölümü...
14.04.2020 Trend
Melih Değirmenci | Maykrofon Şov
Melih Değirmenci | Maykrofon Şov Maykrofon Şov yeni bölümüyle yayında... Molatik editörü Mayk Şişman bu kez ‘maykrofon’u BBG Melih yani Melih Değirmenci'ye uzatıyor... Yarışma bittikten sonra ne oldu? Melih Değirmenci şimdi ne yapıyor? İşte karşınızda BBG Melih'li Maykrofon Şov!
1.04.2020 Trend
Frank Hoogerbeets vs. Dyson Lin: Deprem uzmanlarının Türkiye savaşı
Frank Hoogerbeets vs. Dyson Lin: Deprem uzmanlarının Türkiye savaşı Depremle yatıp depremle uyanıyoruz. Ancak bizi depremden daha çok korkutan şey bazı uzmanlardan gelen uyarılar. Tayvanlı Dyson Lin'den Hollandalı Frank Hoogerbeets'e son dönem epey iyi 'deprem uzmanı' yarattı. Ancak bu isimlerin Türkiye ile ilgili yaptığı yorumlar epey BBG evini andırıyor...
29.01.2020 Doğa
Üzerinden 20 yıl geçtiğine inanamayacağınız 13 şey
Üzerinden 20 yıl geçtiğine inanamayacağınız 13 şey Daha dün gibi hatırlıyoruz 2000 yılını. “Milenyuma girdik heyooo” nidaları arasında, bir anda ışınlanacağımızı sanıyorduk ama öyle olmadı. Hal böyleyken aradan, bir anda 20 yıl geçti. Peki, o günlerde çıkan ve “Vay beee” dediğimiz, unutamadığımız hatıralar nelerdi gelin bakalım.
24.12.2019 Hayat
George Orwell 2021'de özgür kalacak, peki sonra?
George Orwell 2021'de özgür kalacak, peki sonra? George Orwell 'özgür'leşmeye yıl sayıyor! 'Hayvan Çiftliği' ve '1984' gibi bombastik distopya klasiklerinin yazarı George Orwell'ın eserlerinin telif hakları 2021'de özgür kalacak. Peki biz okuyucular ikinci bir 'Sabahattin Ali' dalgasına hazır mıyız?
15.09.2021 Sanat
Islak yolda kayan TIR bariyerlere çarptı
Islak yolda kayan TIR bariyerlere çarptı KOCAELİ'nin Körfez ilçesi TEM Otoyolu geçişinde ıslak yolda kayan TIR bariyerlere çarptı. Yolun Ankara yönü trafiğe kapanırken, şoför mahali parçalanan TIR'ın sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
8.10.2019 Haberler
TIR resmen parçalandı! Araçtaki sürücü...
TIR resmen parçalandı! Araçtaki sürücü... Kocaeli'nin Körfez ilçesi TEM Otoyolu geçişinde ıslak yolda kayan TIR bariyerlere çarptı. Yolun Ankara yönü trafiğe kapanırken, şoför mahali parçalanan TIR'ın sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
8.10.2019 Gündem
Anadolu Otoyolu'nda TIR yangını
Anadolu Otoyolu'nda TIR yangını Kocaeli'nin İzmit ilçesinde boya yüklü TIR'da çıkan yangın nedeniyle Anadolu Otoyolu'nun Ankara istikametinde trafik aksadı.
1.04.2019 Gündem
Anadolu Otoyolu'nda TIR yangını
Anadolu Otoyolu'nda TIR yangını Kocaeli'nin İzmit ilçesinde boya yüklü TIR'da çıkan yangın nedeniyle Anadolu Otoyolu'nun Ankara istikametinde trafik aksadı.
1.04.2019 Gündem
BBG Melih'in şöhret olma tecrübesini kim yaşamak ister?
BBG Melih'in şöhret olma tecrübesini kim yaşamak ister? 02 Melih, 03 Tarık, 10 Esra, 11 Eray, 14 Hülya... 'Lost' dizisindeki rakamlar gibi aklımızda hâlâ. 'BBG' evinin öne çıkan bu isimlerin her biri fenomen olmayı başardı. Bu isimlerin yarıştığı ilk sezonda şampiyon 02 Melih olmuştu. Yıllardır "Sahi bir Melih vardı, ne oldu ona?" sorusu, geçtiğimiz günlerde cevap buldu...
21.09.2021 Ekran

Benzer Haber Etiketleri

Bbg ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.