Belediye Çalışanı

Belediye Çalışanı

Son dakika belediye çalışanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan belediye çalışanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan belediye çalışanı haber sayfamızda...

Belediye Çalışanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.088 belediye çalışanı haberi bulunmuştur.
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Mart ayında şaşırtan görüntü! Evler kara gömüldü
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Mart ayında şaşırtan görüntü! Evler kara gömüldü Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımladı. Mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının, bugün batı bölgelerden başlayarak artacağı ve mevsim normalleri civarına yükseleceği tahmin ediliyor. Öte yandan Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 25 köy yolu ulaşıma kapandı. Bazı tek katlı evler kara gömüldü.
23.03.2024 Gündem
Mesai saatinde sosyal medya üzerinden çıplak sohbet eden belediye çalışanı işten atıldı
Mesai saatinde sosyal medya üzerinden çıplak sohbet eden belediye çalışanı işten atıldı Kırşehir’de belediye güvenlik görevlisi mesai saati içerisinde üniformasıyla görüntülü seks yaptı. Disiplin suçu işlediği tespit edilen güvenlik görevlisi H.İ.’nin işine son verildi. Yaşanan olaylarla ilgili ise adli süreçler devam ediyor.
7.03.2024 Gündem
Turgut Altınok: Büyükşehirdeki işçilerimizin maaşına zam yapacağız
Turgut Altınok: Büyükşehirdeki işçilerimizin maaşına zam yapacağız AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ATO Congresium'da düzenlenen proje tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın verdiği sözleri tutmadığını söyleyen Altınok, emeklilere her ay 5 bin lira destek ödeneceğini, öğrencilere ise ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.
25.02.2024 Haberler
Van'da kar esareti! Onlarca yol kapandı, doğum sancısı tutan kadına sağlık ekibi iş makinesiyle taşındı
Van'da kar esareti! Onlarca yol kapandı, doğum sancısı tutan kadına sağlık ekibi iş makinesiyle taşındı Van’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 429 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Ekipler, yolların açılması için çalışma başlattı. Erciş ilçesinde yolu kar yağışı nedeniyle kapanan Kadirasker Mahallesi'nde doğum sancısı tutan Hazar Yıldız'ı (23) almaya giden sağlıkçıları taşıyan ambulans kara saplandı. Karla mücadele ekiplerinin kurtardığı ambulans, tepedeki eve çıkamayınca sağlık ekipleri iş makinesiyle Yıldız'ın evine ulaştı.
24.01.2024 Gündem
Büyücü vahşeti! Keçileri katletti, bir yabancıyı bıçakladı, hücrede ölü bulundu
Büyücü vahşeti! Keçileri katletti, bir yabancıyı bıçakladı, hücrede ölü bulundu Büyücülüğe takıntılı şizofreni hastası kadın, defalarca sağlık yetkililerinden kaçtı. Adım adım ilerleyen trajedi dizisinde, parkta köpeğini gezdiren hiç tanımadığı bir adamı bıçaklayıp öldürdü.
26.12.2023 Dünya
Heyelanda hayatını kaybeden anne ve oğlu toprağa verildi!
Heyelanda hayatını kaybeden anne ve oğlu toprağa verildi! Zonguldak'ta heyelan sonucu yıkılan evde hayatını kaybeden anne Perihan (82) ve oğlu Sait Çakar (51) kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 
11.12.2023 Gündem
Bilecik'te 14 köpeğin ölü bulunmasıyla ilgili şoke eden detaylar ortaya çıktı!
Bilecik'te 14 köpeğin ölü bulunmasıyla ilgili şoke eden detaylar ortaya çıktı! Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı, 14 köpeğin ölü bulunmasına ilişkin soruşturmada 4 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Olayla ilgili şoke eden detaylar ortaya çıktı.
24.11.2023 Gündem
Koşarak geldi, gördüklerine inanamadı! Yoldaki mezar şoke etti
Koşarak geldi, gördüklerine inanamadı! Yoldaki mezar şoke etti Sinop'ta eski belediye çalışanı, mezarlıkta yola defnedildi. Görenleri şaşırtan duruma bazı vatandaşlar tepki gösterdi.
31.10.2023 Haberler
Koşarak geldi, gördüklerine inanamadı! Yoldaki mezar şoke etti
Koşarak geldi, gördüklerine inanamadı! Yoldaki mezar şoke etti Sinop'ta eski belediye çalışanı, mezarlıkta yola defnedildi. Görenleri şaşırtan duruma bazı vatandaşlar tepki gösterdi.
31.10.2023 Gündem
Esenler Belediye Başkanı Göksu: İSKİ’nin borcunu 13 milyar 750 milyona çıkardınız
Esenler Belediye Başkanı Göksu: İSKİ’nin borcunu 13 milyar 750 milyona çıkardınız İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Eylül ayı olağan toplantısında, AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "350 milyon olan İSKİ’nin borcunu 13 milyar 750 milyona çıkardınız" dedi.
11.09.2023 Gündem
Faizsiz kredi almak istedi, 85 bin lirasından oldu
Faizsiz kredi almak istedi, 85 bin lirasından oldu Kocaeli'de bir vatandaşı arayan dolandırıcılar 'faizsiz kredi' yalanıyla mağdurun hesabından 85 bin TL kredi çekti. Dolandırılan vatandaş yaşadığı süreci anlattı.
31.08.2023 Gündem
Kadınları 'Bekârım’ diye kandırdı: Evli, çocuklu haham çıktı!
Kadınları 'Bekârım’ diye kandırdı: Evli, çocuklu haham çıktı! Flört sitelerinde ‘Jake Segal’ sahte profiliyle kendini ‘Bekârım’ diye tanıtan, kadınları taciz edip, dolandıran Yosef Mordechai Pariser tutuklandı. Pariser’in haham olduğu ortaya çıktı.
26.08.2023 Dünya
Eski eş cehennemi oldu: Bir insan neden bu kadar zulmeder?
Eski eş cehennemi oldu: Bir insan neden bu kadar zulmeder? İzmir'de koruma kararı aldırdığı eski eşi Ferhat B. (41) tarafından tabancayla bacaklarından vurulan Aysel Aydemir "Bana doğru yürüdüğünde yüzündeki ifade çok korkunçtu. Öldürmek istediği belliydi. Daha önce de her türlü şiddete maruz kaldım. Bir insan, bir insana neden bu kadar zulmeder?" dedi.
23.08.2023 Gündem
Emlakçının 20 milyon liralık arsa oyunu noterde son buldu! Suçüstü yakalandılar
Emlakçının 20 milyon liralık arsa oyunu noterde son buldu! Suçüstü yakalandılar Bahçelievler'de sahte evrakla 20 milyon lira değerindeki 2 arsayı satmaya çalışan emlakçı, noterde görevlilerin dikkati üzerine suçüstü yakalandı. İşte haberin ayrıntıları...
22.08.2023 Gündem
Önce güven kazandı! Belediye çalışanı 4 kişiyi toplam 15,5 milyon dolandırdı
Önce güven kazandı! Belediye çalışanı 4 kişiyi toplam 15,5 milyon dolandırdı Balıkesir'de, 2'si kuyumcu, 4 kişiyi toplam 15,5 milyon lira dolandırdığı iddia edilen belediye personeli B.A. (28) hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istendi. Olayla ilgili konuşan mağdur Nevzat Küçük, "Önce güven sağladı, sonra benden aldığı 730 Ata altınını geri ödemedi. En son halkaya biz takıldık" dedi.
21.08.2023 Gündem
İzmir'de feci kaza! 2 belediye çalışanı feci şekilde can verdi
İzmir'de feci kaza! 2 belediye çalışanı feci şekilde can verdi İzmir’in Bergama ilçesinde TIR'a arkadan çarpan motosikletteki belediye çalışanları Gökhan Kartalkaya ile Murat Girgin, hayatını kaybetti.
13.08.2023 Gündem
Bitlis'te gazetecinin darbedilmesinde 2 şüpheli tutuklandı
Bitlis'te gazetecinin darbedilmesinde 2 şüpheli tutuklandı Bitlis'in Tatvan ilçesinde yerel gazetecilik yapan Sinan Aygül'ün darbedilmesiyle  ilgili gözaltına alınan Tatvan Belediyesi çalışanı Yücel Baysali ile polis memuru Engin Kaplan, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 
18.06.2023 Gündem
Belediye çalışanı gazeteciyi darbetti! Valilik açıklama yaptı
Belediye çalışanı gazeteciyi darbetti! Valilik açıklama yaptı Bitlis'in Tatvan ilçesinde yerel gazetecilik yapan Sinan Aygül, kaldırımda yürüdüğü sırada, Tatvan Belediyesi çalışanı Y.B.'nin yumruklu saldırısına uğradı. Bu sırada araya girmeye çalışan vatandaşlar ve esnaf ise polis memuru E.K. tarafından silah gösterilip, itilerek engelledi. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, valilikten yapılan açıklamada polis memuru ve belediye çalışanının açığa alındığı, adli ve idari soruşturma başlatıldığı belirtildi. Gazeteci Aygül'ün hastanedeki tedavisi devam ediyor.
17.06.2023 Gündem
Patnos Belediye Başkanı Kılıç ile Eş Başkan Geçer, tutuklandı
Patnos Belediye Başkanı Kılıç ile Eş Başkan Geçer, tutuklandı Ağrı'nın Patnos ilçe Belediye Başkanı Emrah Kılıç ve Eş Başkan Müşerref Geçer ile 1'i belediye çalışanı ve 2 iş insanı, ihaleye fesat karıştırma suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
12.06.2023 Gündem
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımlar çerçevesinde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, ifadeler ortaya çıktı.
18.05.2023 Gündem
Deprem bölgesinden dönen belediye otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var
Deprem bölgesinden dönen belediye otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya'da depremzedelere yardım eden İstanbul Bağcılar Belediyesi çalışanlarının bulunduğu midibüs, dönüş yolunda Kayseri'de kaza yaptı. Sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrilen midibüste bulunan belediye çalışanlarından 3'ü hayatını kaybetti, 19 kişi de yaralandı.
6.04.2023 Haberler
Deprem bölgesinden dönen belediye otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var
Deprem bölgesinden dönen belediye otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya'da depremzedelere yardım eden İstanbul Bağcılar Belediyesi çalışanlarının bulunduğu midibüs, dönüş yolunda Kayseri'de kaza yaptı. Sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrilen midibüste bulunan belediye çalışanlarından 3'ü hayatını kaybetti, 19 kişi de yaralandı.
6.04.2023 Gündem
İsrail'de yargı reformu protestoları sürüyor: Hayfa Limanı ablukaya alındı
İsrail'de yargı reformu protestoları sürüyor: Hayfa Limanı ablukaya alındı İsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetinin tartışmalı yargı reformunu protesto eden göstericiler Hayfa Limanı'nı abluka altına alırken, Kudüs sokaklarını pembe ve kırmızı renge boyadı.
16.03.2023 Dünya
Emekçi, hakkını aldı
Emekçi, hakkını aldı Konak, Karabağlar, Burhaniye, Saruhanlı ve Turgutlu belediyelerinde çalışan enflasyona ezdirilmedi. Yüzde 70’lere varan maaş zamları ve sosyal haklarda yapılan iyileştirmeler ile bayram havası esti.
5.02.2023 Ege
İşine son verilen belediye çalışanı Ankara’ya yürüyor
İşine son verilen belediye çalışanı Ankara’ya yürüyor Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ndeki işinden haksız şekilde çıkarıldığını iddia eden Numan Büyükhan, Ankara’ya doğru yürüyüşe geçti. Büyükhan, hakkını aramak için Tekirdağ’dan Ankara’ya yürüyeceğini söyleyerek, “Önümde uzun bir yol var” dedi.
4.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Belediye Çalışanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.