Berizzo

Berizzo

Son dakika berizzo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan berizzo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan berizzo haber sayfamızda...

Berizzo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36 berizzo haberi bulunmuştur.
Paraguay teknik direktörü Berizzo'nun 3 aylık maaşı düşürüldü
Paraguay teknik direktörü Berizzo'nun 3 aylık maaşı düşürüldü  Paraguay Milli Takımı'nın teknik direktörü Eduardo Berizzo, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle nisan, mayıs ve haziran aylarında alacağı maaşın yüzde 50'sinin kesilmesini kabul etti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Paraguay'ın yeni teknik direktörü Berizzo!
Paraguay'ın yeni teknik direktörü Berizzo! Paraguay Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğüne Eduardo Berizzo getirildiği açıklandı.
1.07.2020 Milli Takım
Real Sociedad'ın hocası değişti!
Real Sociedad'ın hocası değişti! İspanya La Liga takımlarından Real Sociedad, teknik direktör Asier Garitano'nun görevine son verildiğini, yerine Imanol Alguacil'in getirildiğini duyurdu.
1.07.2020 İspanya La Liga
Athletic Bilbao'da Berizzo dönemi sona erdi
Athletic Bilbao'da Berizzo dönemi sona erdi La Liga'da bir galibiyet alabilen Athletic Bilbao'da görevine son verilen teknik direktör Berizzo'nun yerine Garitano getirildi
1.07.2020 İspanya La Liga
Athletic Bilbao, Berizzo ile anlaştı
Athletic Bilbao, Berizzo ile anlaştı İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Athletic Bilbao, Arjantinli teknik direktör Eduardo Berizzo ile 2019 yılına kadar anlaşmaya vardı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Sevilla, Vincenzo Montella ile anlaştı!
Sevilla, Vincenzo Montella ile anlaştı! İspanya La Liga takımlarından Sevilla, İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella ile anlaştıklarını açıkladı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Sevilla'da Berizzo dönemi sona erdi
Sevilla'da Berizzo dönemi sona erdi İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Sevilla, teknik direktör Eduardo Berizzo'nun görevine son verdi.
1.07.2020 İspanya La Liga
Berizzo için maçı çevirdiler
Berizzo için maçı çevirdiler Liverpool karşısında skoru 3-0’dan 3-3’e getiren Sevilla’nın motivasyonu, maçın sonunda ortaya çıktı: Teknik Direktör Eduardo Berizzo, devre arasında oyuncularına kanser olduğunu söyledi.
22.11.2017 Dünya
Sevilla, Carole'u Devler Ligi listesine dahil etmedi
Sevilla, Carole'u Devler Ligi listesine dahil etmedi Galatasaray'dan Sevilla'ya transfer olan Lionel Carole yeni takımına adım atar atmaz bir sürprizle karşılaştı.
1.07.2020 İspanya La Liga
"Şans eseri Emre'nin şutu girmedi"
"Şans eseri Emre'nin şutu girmedi" Sevilla Teknik Direktörü Eduardo Berizzo, Medipol Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Basaksehir
Sevilla - Medipol Başakşehir: 2-2 (İşte maçın özeti)
Sevilla - Medipol Başakşehir: 2-2 (İşte maçın özeti) Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İstanbul'da 2-1 yenildiği İspanya'nın Sevilla takımıyla rövanş maçında 2-2 berabere kalarak elendi. Turuncu-lacivertli ekip, mücadelesine UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. İşte dakika dakika maçın özeti...
1.07.2020 Basaksehir
Sevilla, Başakşehir maçını final olarak görüyor
Sevilla, Başakşehir maçını final olarak görüyor Sevilla Teknik Direktörü Berizzo, Sezon başından beri bu maçı düşünerek hazırlandık. İlk maçtaki skora asla sırtımızı dayamayacağız"
1.07.2020 Basaksehir
Başakşehir, İspanya'da tur peşinde...
Başakşehir, İspanya'da tur peşinde... Şampiyonlar Ligi Play off turu ilk maçında İstanbul'da, Sevilla'ya 2-1 kaybeden Medipol Başakşehir, deplasmanda turu geçmek için yarın sahaya çıkıyor.
1.07.2020 Basaksehir
Simon Kjaer yedek
Simon Kjaer yedek Fenerbahçe’den Sevilla’ya transfer olan Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer, Medipol Başakşehir’e karşı ilk 11’de şans bulamadı.
1.07.2020 Basaksehir
Eduardo Berizzo: “Gelecek maçta oyunun kontrolünü almalıyız”
Eduardo Berizzo: “Gelecek maçta oyunun kontrolünü almalıyız” Sevilla Teknik Direktörü Eduardo Berizzo, Medipol Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.
16.08.2017 Futbol
"Adebayor'dan özür diledim"
"Adebayor'dan özür diledim" Sevilla Teknik Direktörü Eduardo Berizzo, Medipol Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Basaksehir
Medipol Başakşehir - Sevilla maç sonucu: 1-2 (İşte maçın özeti)
Medipol Başakşehir - Sevilla maç sonucu: 1-2 (İşte maçın özeti) Medipol Başakşehir Sevilla maçındaki mağlubiyet Başakşehir'i zora soktu. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Medipol Başakşehir sahasında İspanyol ekibi Sevilla'ya 2-1 yenildi. İşte dakika dakika maçın özeti...
1.07.2020 Basaksehir
Berizzo: “Rakibimizi iyi analiz ettik ve onların ne kadar iyi olduğunun farkındayız”
Berizzo: “Rakibimizi iyi analiz ettik ve onların ne kadar iyi olduğunun farkındayız” Sevilla Teknik Direktörü Eduardo Berizzo, Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda yarın akşam deplasmanda karşılaşacakları Medipol Başakşehir maçı öncesi yaptığı açıklamada, “Rakibimizi iyi analiz ettik ve onların ne kadar iyi olduğunun farkındayız” dedi. İspanyol ekibinin tecrübeli oyuncusu Nicolas Pareja ise yarınki karşılaşmada zekice oynamaları gerektiğini vurguladı.
16.08.2017 Futbol
Medipol Başakşehir tarihi sınavda
Medipol Başakşehir tarihi sınavda Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında İspanyol temsilcisi Sevilla'yı konuk edecek.
1.07.2020 Basaksehir
"Kjaer ile Başakşehir'i konuştuk"
"Kjaer ile Başakşehir'i konuştuk" Sevilla Teknik Direktörü Eduardo Berizzo, Medipol Başakşehir maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Basaksehir
"Emre yarın sahada olacak"
"Emre yarın sahada olacak" Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sevilla maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Basaksehir
Başakşehir Avrupa'da 9. randevuda
Başakşehir Avrupa'da 9. randevuda Turuncu-lacivertli ekibin, Avrupa kupalarında çıktığı 8 maçta 1 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 3 beraberliği bulunuyor.
1.07.2020 Basaksehir
Biri acı, diğeri çok tatlı
Biri acı, diğeri çok tatlı Devler Ligi’nde temsilcimiz Medipol Başakşehir son yıllarda Avrupa kupalarında elde ettiği başarılarla dikkat çeken İspanyol Sevilla ile eşleşirken, diğer kupadaki temsilcimiz Fenerbahçe, Makedon Vardar önünde sınav verecek.
30.06.2020 Fenerbahçe
Başakşehir'in rakibi belli oldu!
Başakşehir'in rakibi belli oldu! Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turunu geçen Medipol Başakşehir'in Play-Off turundaki rakibi Sevilla oldu. Başakşehir, rakibini elemesi durumunda Devler Ligi gruplarına kalacak.
30.06.2020 Basaksehir
Beşiktaş, Adil Rami'yi bitiriyor!
Beşiktaş, Adil Rami'yi bitiriyor! Beşiktaş, Sevilla forması giyen Adil Rami'nin transferini büyük oranda tamamladı. Rami'nin kısa bir süre içerisinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Berizzo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.