Binek

Binek

Son dakika binek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan binek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan binek haber sayfamızda...

Binek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.982 binek haberi bulunmuştur.
E-ihale ile ekonomiye 913 milyon TL gelir
E-ihale ile ekonomiye 913 milyon TL gelir Ticaret Bakanlığı, 2024 yılının ilk 3 ayında, e-ihale yöntemiyle gerçekleştirilen satışlardan 913 milyon liranın üzerinde gelir elde edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Uzmanpara
Ticaret Bakanlığı açıkladı: E-ihale ile 913 milyon TL gelir ekonomiye kazandırıldı
Ticaret Bakanlığı açıkladı: E-ihale ile 913 milyon TL gelir ekonomiye kazandırıldı Ticaret Bakanlığı, 2024 yılının ilk 3 ayında, e-ihale yöntemiyle gerçekleştirilen satışlardan 913 milyon liranın üzerinde gelir elde edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
Otomotiv ihracatı 3,2 milyar dolar oldu
Otomotiv ihracatı 3,2 milyar dolar oldu Türkiye otomotiv endüstrisinin ihracatı, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 1,8 azalarak 3,2 milyar dolar oldu.
7.04.2024 Ekonomi
Hedef 3 yıl içinde 1 milyar dolarlık şirket
Hedef 3 yıl içinde 1 milyar dolarlık şirket Vestel, son 10 yılda önemli yatırım yaptığı mobilite ve enerji depolama alanlarındaki çalışmalarını, ‘Vestel Mobilite’ çatısı altında topladı.
5.04.2024 Ekonomi
Araç alacaklar dikkat: Taşıt kredisi sınırları değişti
Araç alacaklar dikkat: Taşıt kredisi sınırları değişti Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, taşıt kredilerine ilişkin sınırları değiştirdi. Buna göre değeri 1 milyon 600 bin TL ve altında olan taşıt kredilerinde vade sınırı 48 ay olarak belirlendi.
22.03.2024 Ekonomi
CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bozbey Harmancık'ta temaslarda bulundu
CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bozbey Harmancık'ta temaslarda bulundu Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa Harmancık'ta temaslarda bulundu. Bozbey "Harmancık’ın kaybedecek 1 dakika vakti yok" dedi.
20.03.2024 Gündem
‘Yazın enflasyon 20-25 puan düşecek’
‘Yazın enflasyon 20-25 puan düşecek’ Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yazın enflasyonun 20-25 puan düşeceğini belirtti.
8.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin ekonomideki yol haritasını CNN Türk ekranlarında Gece Görüşü’nde anlattı. Bakan Şimşek Türkiye'nin kaynak erişimiyle ilgili bir sorununun olmadığını vurgulayarak "Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek" ifadelerini kullandı.
7.03.2024 Ekonomi
Bir dairede 27 yatak! Kaçak emlakçıyla ilgili yeni detaylar
Bir dairede 27 yatak! Kaçak emlakçıyla ilgili yeni detaylar İstanbul Avcılar'da, bir daireye 27 yatak koyup kaçak göçmenlere kiralayan M.A.'nın aynı ilçede farklı daireleri, aynı yöntemle kiraya verdiği ortaya çıktı.
6.03.2024 Haberler
Bir dairede 27 yatak! Kaçak emlakçıyla ilgili yeni detaylar
Bir dairede 27 yatak! Kaçak emlakçıyla ilgili yeni detaylar İstanbul Avcılar'da, bir daireye 27 yatak koyup kaçak göçmenlere kiralayan M.A.'nın aynı ilçede farklı daireleri, aynı yöntemle kiraya verdiği ortaya çıktı.
6.03.2024 Gündem
Otomotiv sektörü en yüksek ocak ayı ihracatına imza attı
Otomotiv sektörü en yüksek ocak ayı ihracatına imza attı OİB verilerine göre Türkiye otomotiv endüstrisi ocakta yüzde 2,5 artışla 2,8 milyar dolar ihracata imza attı.
6.02.2024 Ekonomi
Traktöre hücum!
Traktöre hücum! Dünyanın dördüncü büyük traktör pazarı olan Türkiye’de son dönemde enflasyona bağlı fiyat artışları talebi öne çekti. Sektör temsilcileri kullanımdaki 2.1 milyon traktörün 650 bininin 35 yaşın üstünde olduğunu belirterek yenilemede çevreye duyarlı araçların tercih edilmesini öneriyor.
31.01.2024 Ekonomi
Robotaksi Yarışması için başvurular başladı
Robotaksi Yarışması için başvurular başladı Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamında Bilişim Vadisi, BMC ve TÜBİTAK yürütücülüğünde geleceğin otonom sürüş algoritmalarının geliştirilmesi için düzenlenen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması için başvurular başladı. Başvuru için son tarih 20 Şubat 2024.
12.01.2024 Teknoloji
Ehliyetsiz Motosiklet Kullanma Cezası Ne Kadar? 2024 Ehliyetsiz Motor Sürmenin Cezası
Ehliyetsiz Motosiklet Kullanma Cezası Ne Kadar? 2024 Ehliyetsiz Motor Sürmenin Cezası Ehliyetsiz araç kullanmak ve trafiğe çıkmak hem sürücü hem de diğer araç sahipleri için oldukça tehlikeli bir durumdur. Bu sebeple de hem binek araba hem de motosiklet sürücülerinin ehliyet kontrolleri disiplinli bir şekilde yapılmaktadır. Peki, ehliyetsiz motosiklet kullanma cezası ne kadar? 2024 ehliyetsiz motor sürmenin cezası nedir? Sizin için yeni dönemde ehliyetsiz motor sürme cezalarını detaylı şekilde hazırladık.
9.01.2024 Trafik Cezaları
Egzoz Muayene Ücreti 2024: Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü ve Gecikme Cezası Ne Kadar Oldu?
Egzoz Muayene Ücreti 2024: Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü ve Gecikme Cezası Ne Kadar Oldu? Günümüzde araçlar her ne kadar çevre dostu üretilmeye çalışılsa da araç egzozlarından çıkan zararlı gazlar insan sağlığı, çevre ve hava kirliliği açısından zararlıdır. Bu yüzden egzoz emisyon ölçümü her araç için yaptırılması gereken zorunlu bir işlemdir. Egzoz muayenesi ile trafikte araçlardan çıkan zararlı gazların hava kirliliği ve çevreye zarar vermemesi amaçlanır. Muayene TÜVTÜRK üzerinden yaptırılabilir. Egzoz emisyon ücreti yıllara göre farklılık gösterir. 2024 yılında egzoz emisyon ölçümü fiyatı ne kadar? Egzoz muayenesi ücreti ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
Tesla ünvanını BYD'ye kaptırdı
Tesla ünvanını BYD'ye kaptırdı Tesla, dördüncü çeyrekte beklenenden daha fazla araç teslim etmesine rağmen en çok elektrikli otomobil satan üretici ünvanını Çin'den BYD Co.'ya kaptırdı.
3.01.2024 Uzmanpara
Serhan Acar yazdı: Şu hızlı Türkler!
Serhan Acar yazdı: Şu hızlı Türkler! Son yıllarda motorsporlarında gururumuz olan Türk sporcularımız 2023’te de kupalar kazandı, podyuma çıktı. Genç yetenekler ise sporun geleceğine güvenle bakmamızı sağladı. Gelin sporcularımızın başarılarına bir de yakından bakalım.
31.12.2023 Motor Sporları
İstanbul'da şok görüntü! Şikayetler arttı, velilere uyarı geldi
İstanbul'da şok görüntü! Şikayetler arttı, velilere uyarı geldi İstanbul'da bazı bölgelerde öğrencilerin korsan servis araçlarında taşındığı görüntüler şoke etti.
18.12.2023 Haberler
İstanbul'da şok görüntü! Şikayetler arttı, velilere uyarı geldi
İstanbul'da şok görüntü! Şikayetler arttı, velilere uyarı geldi İstanbul'da bazı bölgelerde öğrencilerin korsan servis araçlarında taşındığı görüntüler şoke etti.
18.12.2023 Gündem
OYAK ve Renault’tan Türkiye’ye 400 milyon euroluk yatırım
OYAK ve Renault’tan Türkiye’ye 400 milyon euroluk yatırım Güçlü ortağı OYAK ile 50 yıldan uzun süredir Türkiye’de faaliyet gösteren dünya devi Renault, Türkiye’yi markanın ihracat üssü yapacak bir adım atıyor. Türkiye için 2027 oyun planını İstanbul’dan dünyaya duyuran Renault ve OYAK 400 milyon Euro’nun üzerinde yatırım yapacaklarını açıkladı. 2027’den önce 4 yeni Renault modeli Bursa’daki Oyak Renault fabrikalarında üretilecek.
11.12.2023 Ekonomi
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye ile Katar arasında 12 kritik imza!
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye ile Katar arasında 12 kritik imza! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, CNN Tük canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Kacır, "Katar ile 12 farklı anlaşmaya imza attık." dedi.
7.12.2023 Haberler
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye ile Katar arasında 12 kritik imza!
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye ile Katar arasında 12 kritik imza! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani huzurlarında, iki ülke arasında 12 anlaşma imzalandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Katar İletişim ve Bilgi Teknolojileri Bakanı Mohammed bin Ali AL Mannai arasında çip ve bulut teknolojileri alanında iki önemli anlaşmaya imza atıldı. Bakan Kacır, Katar’ın başkenti Doha’da imzalanan anlaşmalara ilişkin CNN TÜRK’e özel açıklamalarda bulundu.
7.12.2023 Ekonomi
Otomotiv ihracatı % 10.4 arttı
Otomotiv ihracatı % 10.4 arttı Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) verilerine göre Türkiye otomotiv sektörünün kasım ayı ihracatı yüzde 10,4 artış ile 3 milyar 172 milyon dolar oldu.
7.12.2023 Otomobil
Otomotiv ihracatında artış
Otomotiv ihracatında artış Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) verilerine göre Türkiye otomotiv sektörünün kasım ayı ihracatı yüzde 10,4 artış ile 3 milyar 172 milyon dolar oldu. Türkiye ihracatında birinci sırada yer alan endüstrinin payı ise yüzde 13,8 olarak gerçekleşti. Otomotiv endüstrisinin ocak-kasım dönemi ihracatı da yüzde 14 artışla 31 milyar 831 milyon dolara ulaştı.
6.12.2023 Ekonomi
Araç sahipleri dikkat: Kış lastiği uyarısı
Araç sahipleri dikkat: Kış lastiği uyarısı Denizli’de 1 Aralık’ta başlayacak kış lastiği uygulaması öncesinde, lastikçilerin önünde yoğunluk oluşmaya başladı. Kış lastiği takmamanın cezasının ise bin 152 TL olduğu belirtildi.
22.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Binek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.