Bazı kişilerde neden laktoz intoleransı ortaya çıkıyor?
Bazı kişilerde neden laktoz intoleransı ortaya çıkıyor? Süt şekeri hassasiyeti olarak da bilinen laktoz intoleransı, her 10 kişiden 6,8’inde görülüyor. Kişilerin tolerans seviyeleri farklı olsa da laktoz intoleransı olan çoğu insan süt ve süt ürünleri tükettikten yarım ila iki saat sonrasında mide bulantısı, şişkinlik, ishal ve karın ağrısıyla karşılaşıyor. Semptomların kişinin vücudunun ürettiği laktaz ve tükettiği laktoz miktarına bağlı olarak hafif rahatsızlıktan şiddetli reaksiyona kadar değişebildiğini kaydeden Dr. Sinan Akkurt, laktoz intoleransının test ve tedavisinde biorezonans metodundan faydalanılabildiğini açıkladı
1.04.2021 Genel Sağlık
Biorezonans Nedir, Ne İşe Yarar? Biorezonans Tedavisi Nasıl Uygulanır?
Biorezonans Nedir, Ne İşe Yarar? Biorezonans Tedavisi Nasıl Uygulanır? Biorezonans tedavisi 400'e yakın hastalığın tespit edilerek frekans tedavisi uygulanmasına verilen isimdir. Avrupa ve Amerika'da uzun yıllardır bu tedavi yöntemi uygulanır. Problemin gerçek sebebi bulunur ve ağrı ya da acı olmadan bütüncül bir tedavi yöntemi benimsenir. Biorezonans nedir, ne işe yarar? Biorezonans tedavisi nasıl uygulanır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
18.02.2021 Genel Sağlık
Zararlı alışkanlıklardan kurtulmanın yolu: Mora-Terapi
Zararlı alışkanlıklardan kurtulmanın yolu: Mora-Terapi Sigara, alkol, karbonhidrat ve benzeri bağımlılıklar vücudumuzda kompleks süreçlerle yönetiliyor. Tıbbi, psikolojik tedaviler yaşam tarzına adapte edilmeden bağımlılıklarla etkin mücadele verebilmek ve başarıya ulaşmak güçleşiyor. Onkoloji ve Fonksiyonel Tıp Uzmanı Dr. Süleyman Kentli bu noktada Mora-Terapi yöntemine başvurulabileceğini belirterek metot ile ilgili bilinmesi gerekenleri anlattı
1.12.2020 Alternatif Tıp
Biorezonans ile alerji tedavisi nasıl uygulanır?
Biorezonans ile alerji tedavisi nasıl uygulanır? Dermatoloji Uzmanı Dr. Kadriye Akar cevapladı; Biorezonans ile alerji tedavisi nasıl uygulanır? Alerjiler bazen hayatımızı tehdit edecek düzeyde olabiliyor. Peki bu alerjilerden nasıl kurtulabiliriz? Maalesef modern tıpta şu anda semptomatik tedavi dediğimiz tedavi yöntemleri kullanılıyor.
2.10.2018 Sağlık
Yaz aylarının büyük sıkıntısı ‘’sıcak alerjileri’’ tedavi edilebiliyor
Yaz aylarının büyük sıkıntısı ‘’sıcak alerjileri’’ tedavi edilebiliyor Yaz aylarında kaşıntı büyük bir problem olarak karşımıza çıkıyor. Vücutta oluşan kızarıklar, kaşıntı ve sızıların birçok sebebi olabiliyor. Yaz aylarında polen ve benzerlerine alerjisi olanlar bu sorunları yaşayabildiği gibi alerjisi bulunmayanlar ise aşırı sıcak, terleme gibi sorunlardan bu problemleri yaşıyor.
30.04.2018 Gündem
Dr. Sinan Akkurt, biorezonansın kitabını yazdı
Dr. Sinan Akkurt, biorezonansın kitabını yazdı Türkiye’de son yıllarda yaygınlaşmaya başlayan, dünyada 50 yıldır önemli tamamlayıcı tıp yöntemleri arasında kabul gören biorezonansla ilgili ilk kapsamlı Türkçe kaynak Dr. Sinan Akkurt tarafından yayımlandı.