Bir Hafta

Bir Hafta

Son dakika bir hafta haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bir hafta gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bir hafta haber sayfamızda...

Bir Hafta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 218.856 bir hafta haberi bulunmuştur.
Coşkun Demirbakan: Rakibimiz maçı kaos ortamına sokmak istedi!
Coşkun Demirbakan: Rakibimiz maçı kaos ortamına sokmak istedi! Trendyol 1. Lig'in 34'üncü haftasında Kocaelispor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Sakaryaspor'da teknik direktör Coşkun Demirbakan konuştu.
11.05.2024 1.Lig
Mustafa Gürsel: Arkamızdan sürekli anneme bile küfrediyorlar!
Mustafa Gürsel: Arkamızdan sürekli anneme bile küfrediyorlar! Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Sakaryaspor maçından sonra konuştu.
11.05.2024 1.Lig
Yine aynı bayi kazandırdı! 83 milyonluk büyük ikramiye inşaat işçisine isabet etti
Yine aynı bayi kazandırdı! 83 milyonluk büyük ikramiye inşaat işçisine isabet etti Milli Piyango'nun 5 Mayıs Pazar günü yapılan Süper Loto çekilişinde 6 bilen 1 kişi çıktı. 83 milyon 9 bin 784 liralık ikramiye ise Aydın'ın Germencik ilçesinde oynanan kupona isabet etti. Kuponun oynandığı Milli Piyango bayisinin sahiplerinden Tahsin Pehlivan, "83 milyon lira ihtiyacı olan birine çıktı" dedi.
11.05.2024 Haberler
Yine aynı bayi kazandırdı! 83 milyonluk büyük ikramiye inşaat işçisine isabet etti
Yine aynı bayi kazandırdı! 83 milyonluk büyük ikramiye inşaat işçisine isabet etti Milli Piyango'nun 5 Mayıs Pazar günü yapılan Süper Loto çekilişinde 6 bilen 1 kişi çıktı. 83 milyon 9 bin 784 liralık ikramiye ise Aydın'ın Germencik ilçesinde oynanan kupona isabet etti. Kuponun oynandığı Milli Piyango bayisinin sahiplerinden Tahsin Pehlivan, "83 milyon lira ihtiyacı olan birine çıktı" dedi.
11.05.2024 Gündem
Anneler Günü mesaisi başladı
Anneler Günü mesaisi başladı Bursa'da Anneler Günü öncesi çiçekçilerin yoğun mesaisi başladı. Birçok farklı çeşit ve konseptte ürünlerini hazırlayan çiçekçiler bu yıl Anneler Günü'nde sık tercih edilen saksı çiçeklerinin 200 ila bin lira arasında seyrettiğini söyledi.
11.05.2024 Ekonomi
90+3 Ege'de Futbol | Memleket meselesi!
90+3 Ege'de Futbol | Memleket meselesi! Trendyol 1. Lig’de kümede kalmayı matematiksel olarak garantileyen Manisa FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Yönetimin bu sezondan çıkaracağı derslerin olduğu bir gerçek. Öte yandan kulübün şehirle barıştırılması ve şehrin bu takıma sahip çıkması çok daha değerli' dedi
10.05.2024 1.Lig
Müfredatı inceleme süresi bugün bitiyor
Müfredatı inceleme süresi bugün bitiyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” adlı yeni müfredat taslağını, kamuoyunun görüş ve önerileri için 26 Nisan’da askıya çıkarmıştı.
10.05.2024 Eğitim
K-pop yıldızı Hyuna'dan şaşırtan itiraf! Zayıf kalabilmek için yaptığı şok etti
K-pop yıldızı Hyuna'dan şaşırtan itiraf! Zayıf kalabilmek için yaptığı şok etti K-pop denildiği zaman akla ilk gelen isimlerden biri olan Hyuna, yeni bir röportajında ​​uzun yıllardır yaşadığı düzensiz beslenmeyi anlattı. Müzik sahnesine ilk çıktığında henüz 15 yaşında olan yıldız ismin yaptıklarını duyanlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi.
9.05.2024 Cadde
“İsrail’le ihracat ve ithalat işlemlerini durdurulmasını doğru buluyorum”
“İsrail’le ihracat ve ithalat işlemlerini durdurulmasını doğru buluyorum” Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, İsrail’le ticari ilişkilerin durdurulmasına ilişkin, “Ticaret Bakanlığımızın aldığı bu kararın son derece yerinde olduğunu belirtmek istiyorum. Ancak bu doğru karar iyi bir planlama ile alınmalıydı. En azından açıklandığı tarihten itibaren 15 gün, 20 gün, bir ay bir süre verilseydi” dedi.
9.05.2024 Ekonomi
90+3 Ege'de Futbol | Uyan artık Büyük Altay!
90+3 Ege'de Futbol | Uyan artık Büyük Altay! Trendyol 1. Lig’de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan ve haftalar önce küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Artık derin uykudan uyananın zamanı. Kulüp, profesyonel bir anlayış ile yönetilmeli ve kendisine uygun bir şirketleşme modeline geçilmeli’’ dedi.
9.05.2024 1.Lig
Fenerbahçe'de derbi öncesi Osayi Samuel gelişmesi! Durumu belli oldu
Fenerbahçe'de derbi öncesi Osayi Samuel gelişmesi! Durumu belli oldu Konyaspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen sarı-lacivertli takımın Nijeryalı yıldızının durumu belli oldu.
9.05.2024 Fenerbahçe
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Kademeli bir geçiş öngörüyoruz
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Kademeli bir geçiş öngörüyoruz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) düzenlenen Eğitim Meclisi Toplantısı'na katıldı.
8.05.2024 Gündem
Bakan Tekin açıkladı: Öğretmene yönelik şiddetin cezai yaptırımlarına 'yasal düzenleme'
Bakan Tekin açıkladı: Öğretmene yönelik şiddetin cezai yaptırımlarına 'yasal düzenleme' Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili olarak yaptığımız hazırlık çalışmaların içerisinde öğretmene yönelik şiddetin ceza yaptırımları konusunda daha farklı değerlendirilmesine yönelik hukuki tedbirlerimizi aldık, yasal düzenlememiz de metnin içerisinde var" ifadelerine yer verdi.
8.05.2024 Eğitim
Balıkçılar ihracata kısıtlama istedi
Balıkçılar ihracata kısıtlama istedi Akdeniz’de balık avının sona ermesinin ardından denizde kurulu olan çiftliklerde yetiştirilen balıkların fiyatlarında yapılan artışların diğer balıkların da fiyatını yükselttiğini söyleyen balıkçılar, ihracata kısıtlama istedi.
8.05.2024 Ekonomi
Şırnak'ta büyük operasyon! 50 kişi gözaltına alındı
Şırnak'ta büyük operasyon! 50 kişi gözaltına alındı Şırnak'ta gerçekleştirilen büyük asayiş ve kaçakçılık operasyonlarında 50 kişi yakalandı. İşte detaylar...
7.05.2024 Gündem
Yer: Mardin! Liseden atılan kız öğrenci silahla okulu basmaya kalktı
Yer: Mardin! Liseden atılan kız öğrenci silahla okulu basmaya kalktı Mardin'de devamsızlık ve disiplin cezaları nedeniyle okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, elinde tabanca okul kapısına geldi. Havaya ateş ederek okul kapısını tekmeleyerek içeriye girmeye çalışan kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
6.05.2024 Gündem
İklim Krizi: Tayland'da aşırı sıcaklar sebebiyle en az 38 kişi hayatını kaybetti
İklim Krizi: Tayland'da aşırı sıcaklar sebebiyle en az 38 kişi hayatını kaybetti Güney Asya ülkesi Tayland’da Şubat ayından beri aşırı sıcaklara bağlı olarak, en az 38 kişinin yaşamını yitirdi.
6.05.2024 Dünya
Tinder avcısı! Kadınları flört uygulamasıyla ağına düşürdü
Tinder avcısı! Kadınları flört uygulamasıyla ağına düşürdü Tinder avcısı, flört uygulama ile ağına düşürdüğü kadınların adeta hayatını kararttı. Aşkını ilan ettiği jestlerle kurbanlarının güvenini kazanan dolandırıcı 80 bin sterlinlik tuzağı ortaya çıkınca parmaklıklar ardına gönderildi.
6.05.2024 Dünya
Mauro Icardi'den itiraf! 'Sakatlıklara rağmen oynamak istedim'
Mauro Icardi'den itiraf! 'Sakatlıklara rağmen oynamak istedim' Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Sivasspor maçından sonra konuştu.
5.05.2024 Galatasaray
Silahlı saldırıya uğrayan baba son yolculuğuna uğurlandı
Silahlı saldırıya uğrayan baba son yolculuğuna uğurlandı Esenler'de, dün gece saatlerinde sokakta yürüyen baba ve oğluna silahlı saldırı düzenlendi. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden baba Nazım Kadir Cansız, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
5.05.2024 Haberler
Silahlı saldırıya uğrayan baba son yolculuğuna uğurlandı! 'Çocuğunun yanında öldürülüyor'
Silahlı saldırıya uğrayan baba son yolculuğuna uğurlandı! 'Çocuğunun yanında öldürülüyor' Esenler'de, dün gece saatlerinde sokakta yürüyen baba ve oğluna silahlı saldırı düzenlendi. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden baba Nazım Kadir Cansız, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
5.05.2024 Gündem
Aleyna gönderme yaptı! Yunus Emre'nin eşi ateş püskürdü
Aleyna gönderme yaptı! Yunus Emre'nin eşi ateş püskürdü Survivor başladığından beri yakınlıklarıyla dikkatleri üzerine çeken Aleyna Kalaycıoğlu ve Yunus Emre arasında gerginlik başladı. Samimi günleri son bulan ikiliden Aleyna, yeni yayınlanan bölümün fragmanında Yunus Emre hakkında konuştu. Bu sözler üzerine Beria Özden, sosyal medyada açtı ağzını yumdu gözünü.
5.05.2024 Cadde
‘Anlaşma yakın’
‘Anlaşma yakın’ Gazze’de ateşkes için yeniden başlayan görüşmelerde kritik saatler yaşanırken, anlaşmanın yakın olduğu ifade ediliyor. Anlaşmazlık yaşanan bazı noktalarda uzlaşı sağlandığı öne sürülüyor.
5.05.2024 Dünya
Survivor'da birinci eleme adayı belli oldu! Yunus Emre ile Aleyna yüzleşti
Survivor'da birinci eleme adayı belli oldu! Yunus Emre ile Aleyna yüzleşti Survivor All Star'da heyecan dorukta. Kırmızı Takım Mavi Takım'ı rahat yenerek doknulmazlığın sahibi oldu. Mavi Takım'dan ise birinci eleme adayı belirlendi. Oyunda Sercan ile Yunus Emre arasında gerilim yaşandı. Konsey'de ise Aleyna ile Yunus Emre yüzleşti. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
4.05.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bir Hafta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.