Halı saha dönüşü ölüm! Otobüsteki panik kameralara yansıdı
Halı saha dönüşü ölüm! Otobüsteki panik kameralara yansıdı Antalya’da kontrolden çıkan bir otomobilin çarpması sonucu bisiklet sürücüsünün hayatını kaybetmesine neden olan kazada, otomobilin kaldırıma çıkması ve o sırada durakta bekleyen yolcu otobüsündeki yolcuların telaş anları, güvenlik kamerasına yansıdı.
19.12.2021 Gündem
Bisiklet sporcusu Zeynep'in ölümünde 3 sanığa 6'şar yıl hapis istemi
Bisiklet sporcusu Zeynep'in ölümünde 3 sanığa 6'şar yıl hapis istemi İzmir’de bisiklet sürücüsü Zeynep Aslan'a (32) çarpıp ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan, ilk bilirkişi raporunda 'asli kusurlu' bulunan kamyon şoförü tutuksuz sanık Aycan Yörük ile yol çalışması sırasında gerekli tedbirleri almadıkları öne sürülen diğer tutuksuz sanıklar İdris Karataş ile Mustafa Yaman'ın 'bilinçli taksirle ölüme neden olmak' suçundan 9 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada savcı, mütalaasını verdi. Sanıkların 'taksirle ölüme neden olmak' suçundan 6'şar yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
17.09.2021 Gündem
Eşinin çarptığı kadını hareketiz görünce sinir krizi geçirdi!
Eşinin çarptığı kadını hareketiz görünce sinir krizi geçirdi! Antalya'nın Manavgat ilçesinde rampa aşağı hızla inen bisikletli, seyir halindeki ticari araca çarptı. Kazada, bisiklet sürücüsü kadın yaralanırken ticari araçta bulunan sürücünün eşi yaralıyı baygın halde görünce fenalık geçirdi.
29.10.2020 Gündem
Bisiklet sürücüsünün yaralandığı kaza kamerada
Bisiklet sürücüsünün yaralandığı kaza kamerada Bursa'nın İznik ilçesinde, otomobil ile çarpışan bisikletin sürücüsü yaralandı. Kaza anı bir iş yeri kamerası tarafından görüntülendi.
18.08.2020 Haberler
Bisiklet sürücüsünü ezmek istedi!
Bisiklet sürücüsünü ezmek istedi! Öfkeli taksici, bisikletlinin canını hiçe saydı. Kanada’da meydana gelen olayda, bisikletli bir şahıs, kendisini sıkıştıran taksiciye tepki gösteriyor. Buna kıza şoför ise bisikletliye çarparak düşmesine sebep oluyor. Amatör kamera tarafından kaydedilen o anlarda, bisiklet sürücüsü olayı hafif sıyrıklarla atlatırken, çevredekiler de taksi şoförüne tepki gösteriyor.
11.09.2019 Haberler
Bisiklet yoluna park edince...
Bisiklet yoluna park edince... Bisiklet yoluna park edilen otomobile sinirlenen adam öyle bir hareket yaptı ki, çevredekiler hayranlıkla izledi. Bisiklet yolunu kendi gücüyle açan adama alkışlarla destek verenle o anları kameraya kaydetti.
11.09.2019 İlginç Videolar