Böbrek Hastası

Böbrek Hastası

Son dakika böbrek hastası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan böbrek hastası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan böbrek hastası haber sayfamızda...

Böbrek Hastası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.055 böbrek hastası haberi bulunmuştur.
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı Adli Tıp İhtisas Kurulu, Zonguldak’ta yanmış halde cesedi bulunan, kaçak maden ocağının işçisi Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) otopsi raporunda ‘İleri derece yanık nedeniyle mide, sol böbrek, pankreas ve bağırsaklar tefrik edilemedi’ ifadelerine yer verdi.
18.04.2024 Gündem
Türkiye'nin en yaşlı seçmeni 117 yaşındaki Arzu Nine oyunu kullandı
Türkiye'nin en yaşlı seçmeni 117 yaşındaki Arzu Nine oyunu kullandı Türkiye'nin en yaşlı seçmeni 117 yaşındaki Arzu Sınıroğlu, Kırıkkale'deki doğup büyüdüğü köyünde oyunu kullandı.
31.03.2024 Haberler
Türkiye'nin en yaşlı insanı! 117 yaşındaki Arzu ninenin tek isteği var
Türkiye'nin en yaşlı insanı! 117 yaşındaki Arzu ninenin tek isteği var Türkiye'nin yaşayan en yaşlı insanı olan 117 yaşındaki Arzu Sınıroğlu, Kırıkkale'deki doğup büyüdüğü evine mutfak yapılmasını istiyor. Kızı ile birlikte kalan Sınıroğlu, "Bir mutfağım yok, odada pişiriyorum yemeğimi. Bir mutfağımı yapsalar çay pişireceğim" dedi.
15.02.2024 Haberler
Türkiye'nin en yaşlı insanı! 117 yaşındaki Arzu ninenin tek isteği var
Türkiye'nin en yaşlı insanı! 117 yaşındaki Arzu ninenin tek isteği var Türkiye'nin yaşayan en yaşlı insanı olan 117 yaşındaki Arzu Sınıroğlu, Kırıkkale'deki doğup büyüdüğü evine mutfak yapılmasını istiyor. Kızı ile birlikte kalan Sınıroğlu, "Bir mutfağım yok, odada pişiriyorum yemeğimi. Bir mutfağımı yapsalar çay pişireceğim" dedi.
15.02.2024 Gündem
Yılın babasına ev sahibi dayağI!
Yılın babasına ev sahibi dayağI! Mersin'de, koruyucu ailesi olduğu Kader Yılmaz'a böbreğini vermesi nedeniyle 2017 yılında yılın babası seçilen 57 yaşındaki Mustafa Boyraz, ev sahibi tarafından darp edildi.
18.11.2023 Gündem
Diyet kişiye özel olmalı!
Diyet kişiye özel olmalı! Diyetin kişiye özel olması gerektiğini, eşlik eden hastalıklar, kan değerleri, boy, kilo ölçümleri, yaşa ve cinsiyete göre değiştiğini belirtilen uzmanlar, son yıllarda sıklıkla başvurulan aralıklı oruç yönteminin de herkes için uygun olmadığı uyarısı yapıyor.
9.11.2023 Gündem
‘Sınır ötesi’ böbrek kardeşliği
‘Sınır ötesi’ böbrek kardeşliği  Uzun süredir böbrek nakli bekleyen üç hastaya çapraz nakille böbrek nakledildi.
5.11.2023 Gündem
Cenazede aileyi şoke eden olay: Amcam zannettik, kadın çıktı
Cenazede aileyi şoke eden olay: Amcam zannettik, kadın çıktı Adana’da teşhis edilmeden alınan cenaze başkasına ait çıktı. Cenaze yıkama sırasında vefat eden amcası yerine tanımadığı bir kadını gören adam, “Yıkamaya götürdüğümüzde fark ettik ki aldığımız cenaze bir kadına ait. Amcam zannettik, kadın çıktı. Ben hayatımda ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım" dedi.
1.09.2023 Haberler
Cenazede aileyi şoke eden olay: Amcam zannettik, kadın çıktı
Cenazede aileyi şoke eden olay: Amcam zannettik, kadın çıktı Akılalmaz olay Adana’da yaşandı. Cenaze yıkanacağı sırada ceset torbasını açan aile üyeleri hayatlarının şokunu yaşadı.
1.09.2023 Gündem
8 yaşında beyin ölümü gerçekleşti! Böbrekleriyle Berra ve Emine'ye hayat oldu
8 yaşında beyin ölümü gerçekleşti! Böbrekleriyle Berra ve Emine'ye hayat oldu Bursa'da trafik kazasının ardından beyin ölümü gerçekleşen R.M.D. (8) adlı erkek çocuğun böbrekleri, diyalize giren Berra Nağış (14) ve Emine Delice'ye (13) hayat oldu. Uzun süredir nakil beklediklerini belirten baba Musa Nağış, "Bir çocuk iki aileyi sevindirdi. Çok teşekkür ederim. Bize altın bir tedavi sundular" dedi.
11.07.2023 Gündem
Yüksek lisans öğrencisi hemşireye " veteriner danışman" ataması
Yüksek lisans öğrencisi hemşireye " veteriner danışman" ataması Uzman hemşire olabilmek için Fırat Üniversitesi'nde hemşirelik yüksek lisansı yapmaya hak kazanan iki öğrenciye danışman hoca olarak "veteriner" atanması, hemşirelik derneklerinin tepkisine neden oldu.
3.04.2023 Gündem
Kağıthane'de park halindeki otomobili otomatik silahla taradılar
Kağıthane'de park halindeki otomobili otomatik silahla taradılar Kağıthane'de park halindeki  otomobile, kimliği henüz belirsiz kişilerce silahlı saldırı gerçekleştirildi. Araç içinde oturan bir kişi saldırıyı yara almadan atlatırken, seken kurşunlar çevredeki evlerin duvar ve pencere camına isabet etti.
4.03.2023 Gündem
'Kadavradan uygun böbrek çıktı' telefonuyla hayatı değişti
'Kadavradan uygun böbrek çıktı' telefonuyla hayatı değişti Antalya'da doğuştan kronik böbrek rahatsızlığı yaşayan Barış Barışkan (15), 'Kadavradan uygun böbrek çıktı' telefonunun ardından gittiği hastanede nakille sağlığına kavuştu. Barışkan, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Şimdi okuluma devam etmek istiyorum" dedi.
19.11.2022 Gündem
Alil Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Alil Kime Denir?
Alil Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Alil Kime Denir? Alil, hastalıklı, engeli bulunan demektir. Arapça kökenli bir kelime olan Alil, eksik, muhtaç ve engelli anlamları taşımaktadır. Kelimelerin yazılış ve görünüşleri yanında ne anlama geldiği, anlamdaş ve zıt anlamlı olanları da merak konusudur. Alil ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Alil kime denir detayları ile derledik.
26.08.2022 Sözlük
2 yaşındaki Asel, 2 çocuğa can oldu!
2 yaşındaki Asel, 2 çocuğa can oldu! Konya’da yüksekten düşme sonucu beyin ölümü gerçekleşen Asel İnan'ın (2) böbrekleri, Antalya'da organ bekleyen 5 ve 8 yaşlarındaki 2 çocuğa can oldu.
28.07.2022 Gündem
Annesi için Ukrayna'daki savaşa daldı! Arabada Türk Bayrağı'nı gören asker söyledi
Annesi için Ukrayna'daki savaşa daldı! Arabada Türk Bayrağı'nı gören asker söyledi Yüksek tansiyona bağlı böbrek yetmezliği yaşayan Yasemin Gündüz'e son çaresinin organ nakli olduğu söylendi. Ancak büyük bir sorun vardı. Annesine böbreğini vermek isteyen oğlu Ukrayna’da okuyordu ve Rusya'nın işgaliyle başlayan savaş, tüm hızıyla ortalığı kasıp kavurmaya başlamıştı. "Savaşın ortasındaydım ama annemden gelen haberle bu savaşın yarattığı korku, benim için bir şey ifade etmemeye başladı" diyen Tuna Gündüz, dehşet dolu yolculuğu ve sonunda yaşananları anlattı. Gündüz, "Alçaktan uçan ve bombardıman yapan çok sayıda uçak vardı. Bu bombardıman zaman zaman bana o kadar yakın oluyordu ki arabama şarapnel parçaları saplandı" dedi. Gündüz, yolda arabasındaki Türk Bayrağı'nı gören Ukraynalı askerlerle yaşadığı ilginç diyaloğu da anlattı.
25.06.2022 Gündem
Kanser hastalarından ‘özel hastane’ çağrısı
Kanser hastalarından ‘özel hastane’ çağrısı Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) özel hastanelerdeki bazı uygulamaları SGK’nın karşılamasına yönelik “kısmi branş” sözleşmesini kaldırmasından sonra 24 hastaneden 18’i SGK ile tüm branşları kapsayacak bir anlaşmaya gitmek yerine, sistemden tamamen çıktı. Böylece bu kurumlardaki kardiyoloji, kalp damar cerrahisi, tıbbi onkoloji, radyasyon onkolojisi, doku organ nakli, oksijen tedavilerinde SGK güvencesi kalkmış oldu.
21.06.2022 Gündem
Esra Sönmezer: Şimdiye kadar halk otobüsüne gerek duymadım!
Esra Sönmezer: Şimdiye kadar halk otobüsüne gerek duymadım! Her fırsatta kedisine olan sevgisini dile getiren Esra Sönmezer, 10 yaşına giren polikistik böbrek hastası 'Bebek'in ölümüyle büyük acı yaşamıştı. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü isim, 20 yıl aradan sonra ilk kez halk otobüsüne bindiği anlarla ilgili konuştu.
15.06.2022 Cadde
Esra Sönmezer: Acilen kilo vermem lazım!
Esra Sönmezer: Acilen kilo vermem lazım! Kedisi Bebek'in ölümüyle zor günler yaşayan oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, önceki gün Beşiktaş'ta görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Sönmezer, son dönemde aldığı kilolardan rahatsız olduğunu dile getirdi.
31.05.2022 Cadde
Esra Sönmezer ölen kedisinin tüylerini saklıyor!
Esra Sönmezer ölen kedisinin tüylerini saklıyor! Oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, 10 yıl önce sahiplendiği, altı yıldır polikistik böbrek hastası olan kedisi Bebek’in ölümüyle zor günler yaşıyor. Nişantaşı'nda bir mekanda tek başına oturan Sönmezer, ölmeden üç hafta önce tıraş ettirdiğin kedisinin tüylerini poşete koyduğunu ve evin en değerli köşesinde sakladığını söyledi.
6.05.2022 Cadde
Esra Sönmezer: Kedim Bebek için 1.5 milyon TL harcadım!
Esra Sönmezer: Kedim Bebek için 1.5 milyon TL harcadım! Her fırsatta kedisine olan sevgisini dile getiren Esra Sönmezer, geçtiğimiz 10 Mart’ta 10 yaşına giren polikistik böbrek hastası 'Bebek'in ölümüyle büyük acı yaşadı. Ünlü oyuncu ve sunucu, Tekirdağ’da hayvanlar için yapılan bir mezarlığa gömdüğü kedisinin tedavi sürecini anlattı.
30.04.2022 Cadde
Esra Sönmezer'in acı günü! Kedisi Bebek'i kaybetti
Esra Sönmezer'in acı günü! Kedisi Bebek'i kaybetti Esra Sönmezer’in 10 yaşındaki İran kedisi Bebek hayatını kaybetti. Her fırsatta kedisine olan sevgisini dile getiren ünlü oyuncu ve sunucu, Bebek’in ölümüyle büyük acı yaşadı.
26.04.2022 Cadde
İstanbul’da organ mafyası çökertildi! Böbrek 45 bin dolar
İstanbul’da organ mafyası çökertildi! Böbrek 45 bin dolar İstanbul’da sağlık turizmi adı altında organ ticareti yapan bir çete çökertildi. Düzenlenen sahte akrabalık belgeleri ile aynı hastanede Filistin uyruklu 26 kişiye yasadışı organ nakledildiği ortaya çıktı.
5.04.2022 Gündem
Prof. Dr. Kurugöl: Omicron varyantı 2 yaş altı çocuklarda ağır seyrediyor
Prof. Dr. Kurugöl: Omicron varyantı 2 yaş altı çocuklarda ağır seyrediyor Ege Üniversitesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zafer Kurugöl, 2 yaş altı çocuklarda Omicron varyantının ağır seyrettiğini söyledi. Hastanelere ağır havaleli, ishalle ya da kalp tutulumuyla seyreden çok sayıda vaka geldiğine dikkat çeken Kurugöl, "Hatta tek başına Omicron'un menenjit yaptığını ve böbrek yetmezliğine yol açtığını da gördük" dedi.
17.02.2022 Gündem
Yolu kapalı mezradaki hasta, ambulans helikopterle alındı
Yolu kapalı mezradaki hasta, ambulans helikopterle alındı Van'ın Gürpınar ilçesinde yolu kardan kapalı mezradaki hasta Ali Karakoç (70), ambulans helikopterle alınarak hastaneye götürüldü.
18.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Böbrek Hastası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.