Borrell

Borrell

Son dakika Borrell haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Borrell gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Borrell haber sayfamızda...

Borrell

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 764 borrell haberi bulunmuştur.
Son dakika... Türkiye'den Avrupa Birliği'ne Güney Kıbrıs tepkisi
Son dakika... Türkiye'den Avrupa Birliği'ne Güney Kıbrıs tepkisi AB liderler zirvesinin sonuç bildirisinde Kıbrıs vurgusu yapıldı. Zirve sonrası Türkiye'den konuyla ilgili tepki açıklaması geldi. Ankara, Avrupa Birliği'nin yayınladığı sonuç bildirisindeki ifadeler için "Türkiye-AB ilişkilerinde ilerleme sağlanmasıyla Kıbrıs sorununun ilintilendirilmesi tarafımızdan hiçbir zaman kabul görmeyecektir" açıklamasını yaptı.
18.04.2024 Dünya
Gizemli casus uçağı İran için havalandı! ABD ve İsrail ortak geliştirdi: 1 milyar dolarlık ‘MARS2’
Gizemli casus uçağı İran için havalandı! ABD ve İsrail ortak geliştirdi: 1 milyar dolarlık ‘MARS2’ İran geçtiğimiz hafta sonu tarihi bir saldırı düzenleyerek İsrail'e yüzlerce füze ve intihar dronu fırlattı. Bu füzelerin birçoğu ABD ve İsrail savunma güçleri tarafından düşürüldü. İngiliz medyası ise saldırının neden beklenilen etkiyi veremediğini anlattığı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizde ABD ve İsrail tarafından geliştirilen 'MARS2'nin özelliklerine yer verildi.
17.04.2024 Dünya
Karar ne olacak?
Karar ne olacak? İran’ın saldırısı sonrası İsrail’in nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. İsrail’de dün yeniden toplanan savaş kabinesinde fikir ayrılığı yaşanırken, ABD ‘kısıtlı ölçekte’ bir karşı saldırı bekliyor.
17.04.2024 Dünya
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir!
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir! İran, İsrail'e insansız hava araçları ve füzeler ile dün gece saldırı başlattı. İsrail'de savaş kabinesi acil toplanırken ülkelerden peş peşe açıklamalar yapıldı. Peki İran'ın bu saldırısı ne anlama geliyor? İsrail'in karşı hamlesi ne olur? Türkiye ve bölgedeki diğer ülkeler nasıl etkilenir? Yaşanan son gelişmeleri milliyet.com.tr'ye değerlendiren TEPAV Dış Politika Programı Direktörü ve eski diplomat Gülru Gezer, Refah ve Lübnan'a dikkat çekerek bu iki bölgeye bir anda saldırı emrinin gelebileceğini söyledi.
14.04.2024 Dünya
İran’dan İsrail’e misilleme
İran’dan İsrail’e misilleme İran günlerdir beklenen ve 3. Dünya Savaşı’nın kapılarını açmasından korkulan saldırısını dün gece başlattı. İsrail’i ‘Gerçek Vaat’ ismini verdiği operasyonda onlarca insansız hava aracı ve füze ile hedef aldı.
14.04.2024 Dünya
AB’den Türkiye’deki seçimlere övgü
AB’den Türkiye’deki seçimlere övgü Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Türkiye’deki seçimlerin demokrasiye olan bağlılığı gösterdiğini açıkladı.
3.04.2024 Gündem
AB’den Ukrayna’ya yardıma devam
AB’den Ukrayna’ya yardıma devam Avrupa Birliği’nin (AB) Ukrayna’ya yönelik yardımları artarak devam ediyor. Ukrayna’ya askeri destek için Avrupa Barış Fonu (EPF) içerisinde Ukrayna Destek Fonu (UAF) adlı özel bir fon oluşturulmasına, EPF finansal tavanının 5 milyar Euro’ya yükseltilmesine onay verildi.
20.03.2024 Dünya
Gazze'de Ramazan'da açlık: Zaten aylardır oruç tutuyoruz
Gazze'de Ramazan'da açlık: Zaten aylardır oruç tutuyoruz Geçen Pazartesi günü şafak söktüğünde başlayan Ramazan ayı bu yıl Gazzeliler için acımasız bir ironi gibi. Oruç tutulan kutsal ay, bölgede zaten açlık çekilen bir dönemde geldi.
19.03.2024 Dünya
İsrail yine Şifa’ya girdi
İsrail yine Şifa’ya girdi İsrail ordusu, Gazze Şehri’nde binlerce kişinin sığındığı El Şifa Hastanesi’ne baskın düzenlediğini belirtti.
19.03.2024 Dünya
Gazze’ye yardım nasıl ulaşacak
Gazze’ye yardım nasıl ulaşacak Gazze’ye denizden yardım için düğmeye basılırken, kurulacak yüzer rıhtım ve iskeleyle büyük kargo gemilerinin yükleri ulaştırması sağlanacak. İskele, özel bir şirket tarafından korunacak.
14.03.2024 Dünya
Gazze'de bilanço her geçen gün ağırlaşıyor: En az 31 bin 272 ölü
Gazze'de bilanço her geçen gün ağırlaşıyor: En az 31 bin 272 ölü İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 88 Filistinlinin hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı sayısı en az 31 bin 272’ye yükseldi.
13.03.2024 Dünya
Avrupa Birliği: Gazze’de açlık bir silah olarak kullanılıyor
Avrupa Birliği: Gazze’de açlık bir silah olarak kullanılıyor Avrupa Birliği Dış Politika Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, açlıktan ölümlerin yaşandığı Gazze’de 'açlığın bir silah olarak kullanıldığını' kaydetti.
13.03.2024 Dünya
Saldırı için açıklama bekleniyor!
Saldırı için açıklama bekleniyor! Uluslararası kamuoyu, yardım bekleyen 122 Filistinlinin yaşamına son veren saldırıyla ilgili İsrail’den açıklama talep ediyor. Beyaz Saray, ölümlerin “detaylıca incelenmesini” isterken, İsrail’in Gazze’de kontrol ettiği bölgelerde temel güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak zorunda olduğunu vurguladı.
2.03.2024 Dünya
Aliyev: Macron Borrell ve onlar gibiler tarafından suçlanıyoruz
Aliyev: Macron Borrell ve onlar gibiler tarafından suçlanıyoruz Azerbaycan aleyhi tutum sergileyen Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Marcon ve Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Yüksek Temsilcisi ve Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell’e tepki gösteren Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, “Azerbaycan kendi topraklarını ve egemenliğini sağlamak için diğer ülkelerin attığı adımlardan farklı adımlar atmıyor” dedi.
28.02.2024 Dünya
ABD'den Rusya'ya dev yaptırım! 'Putin bedel ödeyecek'
ABD'den Rusya'ya dev yaptırım! 'Putin bedel ödeyecek' ABD hükümeti, Ukrayna işgali ve Rus muhalif lider Alexei Navalny'nin ölümü nedeniyle Rusya’ya mali ve askeri kurumları içeren 500’den fazla yeni yaptırım uygulanacağını açıkladı.
23.02.2024 Dünya
ABD'ye İsrail şoku: Bugüne kadar yapılmış 'en ciddi' uyarı
ABD'ye İsrail şoku: Bugüne kadar yapılmış 'en ciddi' uyarı Gazze’de ateşkes konusunda çıkmaza girilirken, ABD’den dikkat çekici bir hamle geldi. ABD, İsrail’in Refah’a kara harekatına karşı çıkan bir karar taslağını BM Güvenlik Konseyi’ne sundu.
21.02.2024 Dünya
‘En önemli taahhüt AB’
‘En önemli taahhüt AB’ Avrupa Birliği’nin (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Münih Güvenlik Konferansı’nın son gününde yaptığı konuşmada, AB’nin bugün karşı karşıya olduğu en önemli jeopolitik sorunun Ukrayna, Gazze ve küresel güneyle ilgili olduğuna dikkat çekti. Kiev yönetimine güvenlik taahhütlerinin artırılması gerektiğini tekrarlayan Borrell “Ukrayna’ya verebileceğimiz en önemli taahhüt AB üyeliğidir” ifadesini kullandı.
19.02.2024 Dünya
Fidan’dan Münih’te diplomasi trafiği
Fidan’dan Münih’te diplomasi trafiği Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün 60. Münih Güvenlik Konferansı kapsamında ikili görüşmelerine devam etti.
18.02.2024 Gündem
Fidan’dan Münih’te diplomasi trafiği
Fidan’dan Münih’te diplomasi trafiği Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60’ıncı Münih Güvenlik Konferansı’na katılmak üzere bulunduğu Almanya’da temaslarda bulundu.
17.02.2024 Dünya
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Almanya'da peş peşe kritik görüşmeler
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Almanya'da peş peşe kritik görüşmeler Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya’nın Münih kentinde peş peşe kritik görüşmeler gerçekleştirdi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, AB Komisyonu Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile bir araya geldi.
16.02.2024 Gündem
Bakan Fidan, Borrell ile görüştü
Bakan Fidan, Borrell ile görüştü Bakan Fidan, AB Dış İlişkiler Yüksek Temsilcisi Borrell ile bir araya geldi.
16.02.2024 Dünya
AB’den ABD’ye eleştiri: Eğer çok fazla insanın öldürüldüğüne inanıyorsanız, daha az silah sağlamalısınız!
AB’den ABD’ye eleştiri: Eğer çok fazla insanın öldürüldüğüne inanıyorsanız, daha az silah sağlamalısınız! Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İsrail’e silah ihracatına devam eden ABD’yi eleştirerek, “Eğer çok fazla insanın öldürüldüğüne inanıyorsanız, belki de bu kadar çok insanın öldürülmesini önlemek için daha az silah sağlamalısınız” dedi.
13.02.2024 Dünya
Gazze'de insanlık dramı: Nereye gidecekler?
Gazze'de insanlık dramı: Nereye gidecekler? İsrail’in Refah’ta gerçekleştirdiği hava saldırısında bilanço yükselirken, olası kara harekatına yönelik tepkiler büyüyor. Refah’taki yaklaşık 1,5 milyon kişinin gidecek yeri bulunmuyor...
13.02.2024 Dünya
Avrupa Birliği'nden NATO açıklaması: Alakart bir ittifak olamaz
Avrupa Birliği'nden NATO açıklaması: Alakart bir ittifak olamaz Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell Trump'ın son yaptığı açıklamayı işaret ederek “Ciddi olalım. NATO alakart bir askeri ittifak olamaz. Günden güne ABD Başkanının mizah anlayışına bağlı olarak işleyen bir ittifak da olamaz” sözlerini kullandı.
12.02.2024 Dünya
AB Yüksek Temsilcisi Borrell ve Komisyon Üyeleri'nden deprem için açıklama
AB Yüksek Temsilcisi Borrell ve Komisyon Üyeleri'nden deprem için açıklama Avrupa Birliği (AB) Yüksek Temsilcisi ve Komisyon Başkan Yardımcısı Josep Borrell, Komisyon Üyesi Lenarcic ile Varhelyi tarafından deprem açıklaması yapıldı.
6.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Borrell ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.