Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası

Son dakika Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası haber sayfamızda...

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 556 borusan istanbul filarmoni orkestrası haberi bulunmuştur.
İstanbul müziğe doyacak
İstanbul müziğe doyacak İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen 52. İstanbul Müzik Festivali, 21 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında müzikseverlere klasik müziğin yıldızlarıyla dolu bir program sunmaya hazırlanıyor.
11.04.2024 Kültür Sanat
Bütün şarkılar 2024 için
Bütün şarkılar 2024 için İstanbullular 2024 yılını sanatla selamlayacak. İDOB orkestra, koro ve solist sanatçılarının sahnede olacağı “Yeni Yıl Konserleri” kapsamında 2 Ocak Salı akşamı İstanbullular, dünya opera repertuvarının sevilen opera, operetlerinden bölümlere şahit olacak.
31.12.2023 Kültür Sanat
Festival şehri notalarıyla saracak!
Festival şehri notalarıyla saracak! İstanbul Müzik Festivali, 51’inci kez şehri notalarla sarmaya hazırlanıyor. 1-17 Haziran tarihleri arasında 18 farklı mekânda 25 konserin düzenleneceği festivalin açılışını AKM’de Jan Lisiecki’nin eşliğinde Tekfen Filarmoni Orkestrası gerçekleştirecek.
30.05.2023 Kültür Sanat
Festival coşkusu başladı
Festival coşkusu başladı İstanbul Kültür Sanat Vakfı bu yaz gerçekleştireceği İstanbul Müzik Festivali, İstanbul Caz Festivali ve +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali programlarını açıkladı. Cumhuriyet’in 100. yılına özel projelerle sanatseverlerin karşısına çıkacak olan İKSV farklı ülkelerden kültür sanat camiasının sevilen isimlerini bir araya getirecek.
16.03.2023 Kültür Sanat
Bu ay notalar ihtiyaçları karşılayacak
Bu ay notalar ihtiyaçları karşılayacak Borusan Sanat, bu ay gerçekleştireceği konserlerin tüm gelirini, afet bölgesindeki ihtiyaçlar doğrultusunda bağışlayacak.
8.03.2023 Kültür Sanat
‘Notadan başka bir şey duymuyorum’
‘Notadan başka bir şey duymuyorum’ Dünyanın sayılı şeflerinden Gürer Aykal, 80. yaşını özel bir konserle, sahnede kutluyor. Aykal, “Müziği ses değil nota olarak duyarım hep. Başka da bir şey duymadım hayatımda” diyor.
2.11.2022 Kültür Sanat
Borusan’ın yeni sezon sürprizleri hazır
Borusan’ın yeni sezon sürprizleri hazır Düzenlediği konserler, konuk ettiği solist ve şefler ile klasikten caza kadar müziğin tüm renklerini müzikseverlere ulaştıran Borusan Sanat, 2022/23 sezonu için hazırladığı programı sanatseverlerle paylaştı.
22.07.2022 Kültür Sanat
Dünya varmış demek için iz peşinde
Dünya varmış demek için iz peşinde Yuvam Dünya Yönetim Kurulu Başkanı Kıvılcım Pınar Kocabıyık iklim krizine karşı iş dünyasının desteğiyle kültürel bir dönüşüm yaratmayı arzuluyor. Karbon ayak izini adım adım azaltmak için herkese uygun reçeteleri de var
7.07.2022 Milliyet Executive
Başarı Ödülü Tan Dun’un
Başarı Ödülü Tan Dun’un İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından Borusan Holding sponsorluğunda düzenlenen 50. İstanbul Müzik Festivali’nin Yaşam Boyu Başarı Ödülü şef ve besteci Tan Dun’a takdim edildi.
25.06.2022 Kültür Sanat
Renkler ve sesler İstanbul'da birleşiyor
Renkler ve sesler İstanbul'da birleşiyor Bu yıl 50'nci kez düzenlenecek olan İstanbul Müzik Festivali şehri sahneye dönüştürmeye hazırlanıyor. Kendi yolculuğuna göndermeler yapan bir program hazırlayan festivalin teması da İstanbul...
2.03.2022 Kültür Sanat
‘Andaluz’u ilk kez Evcil’den dinleyin
‘Andaluz’u ilk kez Evcil’den dinleyin Unutulmuş “Büyük Usta” olarak nitelendirilen Rus besteci Thomas de Hartmann'ın eserleri ilk kez seslendirilip kayıt altına alındı.
13.02.2022 Kültür Sanat
‘Söylerken ağladım’
‘Söylerken ağladım’ Nil Karaibrahimgil’in Yuvam Dünya için yazıp söylediği, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın seslendirdiği ‘Uyan Anne, Uyan Baba’ parçası, 42 Maslak Good Spaces’ta yapılan lansmanla tanıtıldı.
15.12.2021 Cadde
Bu kış soğuk geçecek
Bu kış soğuk geçecek “Rus piyano geleneğinin son fenomeni” olarak tanınan Alexander Malofeev, Finnegan Downie Dear yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın eşliğinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda bu akşam sahne alacak...
14.11.2021 Kültür Sanat
BİFO’nun sesini takip edin
BİFO’nun sesini takip edin Müziğin sesini açın, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın yeni sezonu başladı.
17.10.2021 Kültür Sanat
Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası müzikseverle buluşuyor
Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası müzikseverle buluşuyor Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), 14 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde yeni sezonun Açılış Konseri’nde müzikseverlerle buluşuyor. Topluluk, sanat danışmanı ve sürekli konuk şefi Patrick Hahn yönetimindeki bu konserinde başarılı piyanist Alice Sara Ott’a eşlik edecek.
12.10.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat, yeni sezonda  Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde
Borusan Sanat, yeni sezonda Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde Yeni sezona yeni mekanından “merhaba” diyen Borusan Sanat, önümüzdeki 4 sezon boyunca sanatseverleri, ağırladığı özel sanatçı ve şefler ile Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM) Turkcell sahnesinde buluşturmaya devam edecek.
5.10.2021 Kültür Sanat
49. İstanbul Müzik Festivali sona erdi
49. İstanbul Müzik Festivali sona erdi İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen 49. İstanbul Müzik Festivali, dün akşam gerçekleşen Accademia Bizantina konseriyle sona erdi.
17.09.2021 Kültür Sanat
49. İstanbul Müzik Festivali Eylül konserleriyle devam ediyor
49. İstanbul Müzik Festivali Eylül konserleriyle devam ediyor İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen 49. İstanbul Müzik Festivali, eylül ayında Ufuk & Bahar Dördüncü, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, Martynas Levickis, Modigliani Quartet, Simon Ghraichy, Şirin Pancaroğlu & Bora Uymaz Ensemble, Accademia Bizantina ve Khatia Buniatishvili’yi ağırlayacak.
1.09.2021 Kültür Sanat
Efruz Çakırkaya: Yaşamanın güzelliklerini hatırlamaya ihtiyacımız var
Efruz Çakırkaya: Yaşamanın güzelliklerini hatırlamaya ihtiyacımız var 49. İstanbul Müzik Festivali'ne çok az bir süre kaldı. 18 Ağustos - 16 Eylül tarihleri arasında tamamı açık hava mekanlarda gerçekleştirilecek olan İstanbul Müzik Festivali'nin Direktörü Efruz Çakırkaya ile kentin bu önemli sanat etkinlik dizisini konuştuk. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle yalnızca çevrimiçi gerçekleştirilebilen İstanbul Müzik Festivali bu yıl izleyicisiyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Yaşanan çevre felaketlerinin yürek burkan hatırasında "Başka Bir Dünya Mümkün" temasıyla yola çıkan 49. İstanbul Müzik Festivali, tamamı açık hava mekânlarda gerçekleşecek olan konserleriyle müzikseverlerle doğa arasındaki mimari engelleri aradan kaldırıyor. Tüm olumsuzluklara rağmen izleyicisiyle kavuşmayı taçlandırırcasına iddialı bir programla karşımıza çıkan 49. İstanbul Müzik Festivali'nin mutfağında yer alan Efruz Çakırkaya, festivali ve festivalde yer alacak sanatçıları anlattı.
12.08.2021 Kültür Sanat
Ruhumuzu iyileştirecek bir festival
Ruhumuzu iyileştirecek bir festival İKSV tarafından düzenlenen 49. İstanbul Müzik Festivali, gelecek ay başlıyor. Festival, İstanbul’un açıkhava mekânlarında pek çok konserle dinleyicilerini bekliyor
11.07.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'ta bu hafta
Borusan Sanat'ta bu hafta Borusan Sanat, Haziran ayına ağırladığı birbirinden değerli sanatçılar ile veda ediyor. 24 Haziran Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te BİFO’nun Garrett Keast yönetiminde canlı yayınlanacak konserin yanı sıra; 27 Haziran Pazar günü saat 11.30’da borusansanat.tv’de, Borusan Quartet’in “Vasks’tan Say’a” başlıklı konseri dinleyicisi ile buluşacak.
22.06.2021 Kültür Sanat
49. İstanbul Müzik Festivali programı açıklandı
49. İstanbul Müzik Festivali programı açıklandı İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, 18 Ağustos - 16 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 49. İstanbul Müzik Festivali konserleri, İstanbul’un en keyifli açık hava mekânlarında gerçekleştirilecek. Festival, teması, repertuvarı ve yan etkinlikleriyle, “Başka bir dünya mümkün mü?” sorusuna müziğin diliyle yanıt arayacak.
15.06.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat Haziran programları devam ediyor
Borusan Sanat Haziran programları devam ediyor Borusan Sanat, her hafta birbirinden değerli sanatçı ve toplulukları ağırladığı çevrimiçi konserlerine devam ediyor. 13 Haziran Pazar günü saat 11.30’da deneyimli şef Cem Mansur yönetiminde BİFO, müzikseverlerle buluşacak. Neo-klasik müzik hareketinin önemli isimlerinden Ligeti, Respighi ve Stravinski’nin eserlerini seslendireceği “BİFO & Cem Mansur” başlıklı konser, ücretsiz olarak borusansanat.tv’de izleyicisi ile buluşacak.
8.06.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat konser etkinlikleri devam ediyor
Borusan Sanat konser etkinlikleri devam ediyor Borusan Sanat, bu hafta dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserleri ile Mayıs ayına veda ediyor. Borusan Klasik’te 27 Mayıs Perşembe günü saat 19.00’da yayınlanacak konserde, Patrick Hahn yönetimindeki BİFO, Ligeti ve Brahms eserlerinden oluşan programla yayında olacak; 30 Mayıs Pazar günü saat 11.30’da borusansanat.tv’de Venezuelalı şef Domingo Hindoyan yönetiminde BİFO müzikseverlerle buluşacak.
26.05.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.