Kısa boy tek bir ameliyatla tarih oluyor!
Kısa boy tek bir ameliyatla tarih oluyor! Çocukluk çağında geçirilen hastalıklar, beslenme bozukluğu gibi nedenlerle boyu kısa kalanlar ve uzama sorunu çekenler, artık tek bir ameliyatla en az 13 santime kadar uzayabiliyor.
27.12.2021 Genel Sağlık
Nasıl Boy Uzatılır? Boy Uzatma Hareketleri Ve Egzersizleri Nelerdir?
Nasıl Boy Uzatılır? Boy Uzatma Hareketleri Ve Egzersizleri Nelerdir? Her insanın genetik olarak belirlenen boyları bulunur. Boyu kısa olan bireyler boylarının kısa olmasından dolayı rahatsızlık duyabiliyor. Boylarını sağlıklı olarak nasıl uzatacağını merak eden bireyler, boy uzatma tekniklerini araştırarak bilgi sahibi olmak istiyor. Nasıl boy uzatılır? Boy uzatma hareketleri ve egzersizleri nelerdir? Boy uzatma teknikleriyle ilgili tüm detayları derledik.
18.05.2021 Eğitim
Araştırdı, buldu! O yöntemle boyu 163'ten 171'e çıkıyor!
Araştırdı, buldu! O yöntemle boyu 163'ten 171'e çıkıyor! Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde boy uzatma ameliyatı olan Gürkan Cihan, 163 santimetreden 171 santimetre boy uzunluğuna ulaşmayı ümit ediyor.
1.01.2020 Gündem
‘20 yaşından sonra boy uzamaz’ uyarısı
‘20 yaşından sonra boy uzamaz’ uyarısı İnternet üzerinden krem, toz ve çay olarak satılan boy uzatma ürünleriyle ilgili uyarı var. Gıda takviyesi adı altında satılan bu ürünlerin boy uzatmadığını belirten Prof. Dr. Atmaca, ne olduğu belirsiz bu ürünlerin kalp büyümesine yol açabileceğini söyledi
12.03.2019 Gündem
Boy uzatan ürünlere dikkat
Boy uzatan ürünlere dikkat Son günlerde boy uzatan ürünler şeklinde lanse edilen bazı ürünler hakkında ulusal gazeteler, internet siteleri ve ulusal televizyon kanallarında yoğun bir reklam kampanyası yapıldığı göze çarpmaktadır.
30.07.2015 Çocuk Sağlığı
Boy uzatan yiyecekler
Boy uzatan yiyecekler Uzman Diyetisyen Serkan Tutar, her anne babanın çocuklarının uzun boylu olmasını istediğini belirterek, “Bunu gerçekleştirmenin bir yolu da besinlerden geçiyor.Küçükken tüketeceği gıdalardan biri olan susam’da ileri de onları selvi boylu yapıyor” dedi.
24.06.2015 Ebeveyn

Benzer Haber Etiketleri