Boynuz

Boynuz

Son dakika boynuz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan boynuz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan boynuz haber sayfamızda...

Boynuz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 734 boynuz haberi bulunmuştur.
Mehmet Günsür: Yeni jenerasyon pabucumuzu dama atar!
Mehmet Günsür: Yeni jenerasyon pabucumuzu dama atar! 'Beyaz Gelincik', 'Bıçak Sırtı', 'Fi', 'Unutursam Fısılda' ve Atiye' gibi projelerde yer alan Mehmet Günsür, 'Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzate Mustafa'sı olarak hafızalara kazındı. 20. Akbank Kısa Film Festivali seçici jürisinde yer alan oyuncu, 'yakışıklılık' konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
6.04.2024 Cadde
Rafet El Roman: Jennifer Lopez'in dansı Türkiye'de benimki kadar konuşulmuyor!
Rafet El Roman: Jennifer Lopez'in dansı Türkiye'de benimki kadar konuşulmuyor! Rafet El Roman önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı son günlerde sıkça basına yansıyan estetik haberleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. El Roman'ın sahnedeki dans figürleri çok konuşulmuştu. Ünlü şarkıcı, konu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
22.02.2024 Cadde
İsrail'den Han Yunus’taki mahallelere saldırı
İsrail'den Han Yunus’taki mahallelere saldırı İsrail ordusu, 114 gündür yoğun bombardımana tuttuğu Gazze Şeridi’ndeki Han Yunus kentinde patlayıcı yerleştirdiği evleri yerle bir ediyor.
28.01.2024 Haberler
İsrail Han Yunus’taki mahallelere saldırdı
İsrail Han Yunus’taki mahallelere saldırdı İsrail ordusu, 114 gündür yoğun bombardımana tuttuğu Gazze Şeridi’ndeki Han Yunus kentinde patlayıcı yerleştirdiği evleri yerle bir ediyor.
28.01.2024 Dünya
40 yılık çift birbirlerini hastanelik etti! 'Pişman olacak bir şey yok'
40 yılık çift birbirlerini hastanelik etti! 'Pişman olacak bir şey yok' Aksaray’da evde kavga eden Mevlüt Ç. (62) ve Yeter Ç. (56) çifti, vazoyla birbirini başından yaraladı. Mevlüt Ç., gazetecilere ''Vazo ile birbirimize vurduk. Pişman olacak bir şey yok. 40 yıllık eşim ve bu ilk kavgamız. İlk kavgada böyle oldu'' dedi.
11.01.2024 Gündem
Şoke eden an! Sohbet ederken önce güldü sonra ateş etti
Şoke eden an! Sohbet ederken önce güldü sonra ateş etti Sultangazi’de bir kişi, takip ettiği kişinin peşinden iş yerine kadar geldi. İş yerinin önünde bu kişi ile sohbet eden şüpheli, bir süre güldükten sonra silahla ateş ederek karnından vurdu.
11.01.2024 Gündem
Yer: Antalya! Koçun boynuz darbesiyle neye uğradığını şaşırdı
Yer: Antalya! Koçun boynuz darbesiyle neye uğradığını şaşırdı Antalya'da yolun karşına geçmeyle çalışan Abdullah Yıkıcı, bir koçun saldırısına uğradı.
11.01.2024 Gündem
Emoji Anlamları 2024: WhatsApp, Facebook ve Instagram'da En Çok Kullanılan Yüz, Kalp, El İşaretleri ve Hayvan Emojilerinin Anlamları
Emoji Anlamları 2024: WhatsApp, Facebook ve Instagram'da En Çok Kullanılan Yüz, Kalp, El İşaretleri ve Hayvan Emojilerinin Anlamları Emojiler WhatsApp, Twitter, Facebook, Snapchat, İnstagram gibi sosyal ağ platformlarında mesaj içeren ifadelerdir. Karşı tarafa yazılan mesajın anlamını desteklemek veya yüz ifadeleri anlatılmak isteneni ifade etmek için kullanılmaktadır. Teknolojinin gelişmesi akıllı telefonların hayatımıza girmesi ile birlikte kullanılmaya başlanmıştır. El, hayvan, insan, yüz ifadeleri, kalp ve çiçek gibi onlarca emoji bulunmaktadır. Emojilerin anlamı da kullanılan ifadeye göre değişiklik göstermektedir. WhatsApp yıldız, yüz, kalp, beyaz kalp, el işaretleri, hayvan, çiçek emojilerinin anlamları hakkında daha fazla bilgi almak için "Emojilerin Anlamı 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Teknoloji
Etiyopya Hakkında Bilgiler; Etiyopya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Etiyopya Hakkında Bilgiler; Etiyopya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Hristiyanlık dinine mensup olma yönünden dünyanın ilk milletlerinden birisi olan Etiyopya, en eski medeniyetlerden birisidir. Güzel manzaralardan, antik kentlere kadar birçok yapıya ev sahipliği yapan Etiyopya, bu yönden önemli seviyelerde turist ağırlıyor. Etiyopya ülkesi nerede bulunuyor, sahip olduğu nüfus ne kadardır, kullandığı para birimi hangisi, resmi dili nedir sorularının yanıtlarını derledik.
3.01.2024 Tatil
İstanbul'da operasyon: Bufalo boynuzları ele geçirildi
İstanbul'da operasyon: Bufalo boynuzları ele geçirildi İstanbul Küçükçekmece'de bir depoda, nesli tükenmiş ya da tükenmekte olan hayvanlara ait boynuz ve dişlerin saklandığı ve ticaretinin yapıldığını tespit eden polis, operasyon düzenledi.
19.12.2023 Gündem
Almeda Abazi: Tolgahan, Alina yüzünden bana yaklaşamıyor!
Almeda Abazi: Tolgahan, Alina yüzünden bana yaklaşamıyor! Almeda Abazi, önceki gün bir sergide objektiflere takıldı. Alina'nın babasına Efehan'ın ise kendisine düşkün olduğunu söyleyen Abazi,"Alina Tolgahan'a aşık. İkisi birbirinden ayrılmıyor. Tolgahan da bu durumdan çok memnun, beni unuttu" dedi.
4.12.2023 Cadde
Görünüşleri ile insanı mest ediyorlar! Daha önce hiç duymadığınız ve görmediğiniz dünyanın en ilginç hayvanları
Görünüşleri ile insanı mest ediyorlar! Daha önce hiç duymadığınız ve görmediğiniz dünyanın en ilginç hayvanları Doğa, büyüleyici bir sahne; içinde ise öylesine benzersiz ve akıl almaz hayvanlar barındırıyor ki, onları keşfetmek insanı hayrete düşürüyor. Doğanın bize armağanı olarak karşımıza çıkan dünyanın en ilginç havanları… Görünüşleri ve özellikleri ile insanı mest ediyorlar.
15.11.2023 Yaşam
İneklerin saldırısına uğradı! Canını zor kurtardı
İneklerin saldırısına uğradı! Canını zor kurtardı Manisa'da çalıştığı çiftlikte bakımını yaptığı ineklerin saldırısına uğrayan Fırat Öney (46), ağır yaralandı; o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
8.11.2023 Haberler
İneklerin saldırısına uğradı! Canını zor kurtardı
İneklerin saldırısına uğradı! Canını zor kurtardı Manisa'da çalıştığı çiftlikte bakımını yaptığı ineklerin saldırısına uğrayan Fırat Öney (46), ağır yaralandı; o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
8.11.2023 Gündem
Çiftlikte kabus anları! Boğanın boynuz darbesiyle havaya fırladı
Çiftlikte kabus anları! Boğanın boynuz darbesiyle havaya fırladı Burdur’daki çiftlikte bir boğanın, bakım yapmak için yanına gelen üreticiyi boynuz darbesiyle 2 metre havaya fırlattı.
17.10.2023 Gündem
Yediği darbeyle iki metre havaya fırladı!
Yediği darbeyle iki metre havaya fırladı! Burdur'daki bir çiftlikte dananın bakım yapmak için yanına gelen üreticiyi boynuz darbesiyle 2 metre havaya fırlattığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
17.10.2023 Haberler
Deprem fay haritası güncellendi! Prof. Dr. Pampal değişiklikleri tek tek anlattı
Deprem fay haritası güncellendi! Prof. Dr. Pampal değişiklikleri tek tek anlattı Türkiye Maden Tetkik Araştırma Genel Müdürlüğü, Türkiye'de fay haritasını güncelledi. Buna göre 150 olan aktif fay hatları birden 500'e çıktı. Öte yandan 45 ilde 110 ilçe de aktif fay hatları üzerinde yer alıyor. Peki bu ne anlama geliyor? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, CNN TÜRK muhabiri Meltem Naz'a önemli değerlendirmelerde bulundu.
5.10.2023 Gündem
Deprem fay haritası güncellendi! Prof. Dr. Pampal değişiklikleri tek tek anlattı
Deprem fay haritası güncellendi! Prof. Dr. Pampal değişiklikleri tek tek anlattı Türkiye Maden Tetkik Araştırma Genel Müdürlüğü, Türkiye'de fay haritasını güncelledi. Buna göre 150 olan aktif fay hatları birden 500'e çıktı. Öte yandan 45 ilde 110 ilçe de aktif fay hatları üzerinde yer alıyor. Peki bu ne anlama geliyor? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, CNN TÜRK muhabiri Meltem Naz'a önemli değerlendirmelerde bulundu.
5.10.2023 Haberler
86 bin yıllık İnkaya Mağarası'nda heyecanlandıran keşif! Orta Paleolitik döneme ait
86 bin yıllık İnkaya Mağarası'nda heyecanlandıran keşif! Orta Paleolitik döneme ait Çanakkale’de Paleolitik insanlarının göçlerine ışık tutacak olan 86 bin yıllık İnkaya Mağarası'ndaki kazılarda Orta Paleolitik döneme ait saplı alet uçları bulundu.
3.09.2023 Gündem
Gazeteci Süleyman Özışık son yolculuğuna uğurlandı
Gazeteci Süleyman Özışık son yolculuğuna uğurlandı Hayatını kaybeden gazeteci yazar Süleyman Özışık, Ataşehir’de kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı. Süleyman Özışık'ın uzun süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenildi.
5.08.2023 Gündem
200 yıllık gelenek! Hayvan parçalarından yapılan kostümleri giydiler
200 yıllık gelenek! Hayvan parçalarından yapılan kostümleri giydiler Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Kurban Bayramı'nda kesilen hayvanların parçalarından yapılan kostümleri giyen kişiler ilginç görüntüler oluşturdu.
1.07.2023 Haberler
200 yıllık gelenek! Hayvan parçalarından yapılan kostümleri giydiler... Tek amaçları var
200 yıllık gelenek! Hayvan parçalarından yapılan kostümleri giydiler... Tek amaçları var Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Kurban Bayramı'nda kesilen hayvanların parçalarından yapılan kostümleri giyen kişiler ilginç görüntüler oluşturdu.
1.07.2023 Gündem
Acemi kasaplar hastanelik oldu
Acemi kasaplar hastanelik oldu Her sene olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da birçok acemi kasap kurbanlık hayvan keserken kendini yaraladı. Yaralanan acemi kasaplar hastanenin yolunu tuttu.
28.06.2023 Haberler
Haliç’te korkutan görüntü! 'Çok rahatsız edici bir koku'
Haliç’te korkutan görüntü! 'Çok rahatsız edici bir koku' İstanbul’un simgelerinden "Altın Boynuz" olarak da bilinen Haliç'te suyun rengi kahverengiye döndü. Suyunun rengi değişen Haliç, dron ile görüntülendi.
19.06.2023 Gündem
Almeda Abazi'den 'üçüncü çocuk' açıklaması!
Almeda Abazi'den 'üçüncü çocuk' açıklaması! Almeda Abazi, 13 Şubat 2017'de Los Angeles'ta nikâh masasına oturduğu Tolgahan Sayışman ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Almeda, dünyaevine girdikten sonra oyunculuğu bırakıp, çocuklarını büyüttü. Efehan adında bir oğlu ve Alina adında bir kızı olan tescilli güzel, üçüncü çocukla ilgili düşüncesini paylaştı.
10.06.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Boynuz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.