Bursu

Bursu

Son dakika bursu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bursu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bursu haber sayfamızda...

Bursu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.193 bursu haberi bulunmuştur.
Alman Lisesi’nde ustaya saygı konseri
Alman Lisesi’nde ustaya saygı konseri İstanbul Devlet Opera ve Balesi emekli solist sanatçısı ve şan pedagogu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera-Şan Bölümü emekli öğretim görevlisi soprano Gül Sabar’ın 80. yaşı onuruna yarın mezun olduğu Alman Lisesi’nin Konser Salonu’nda bir konser düzenlenecek.
4.05.2024 Kültür Sanat
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi. Haluk Bayraktar ise 'Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız' dedi. Öte yandan BAYKAR'dan da bir açıklama geldi.
12.04.2024 Gündem
Cumhur İttifakı Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu: Anketlerde önde gözüküyoruz
Cumhur İttifakı Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu: Anketlerde önde gözüküyoruz Cumhur İttifakı Eskişehir Belediye Başkanı Adayı Nebi Hatipoğlu CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında projelerini açıkladı. 'Bizim mottomuz başkan sahada.' diyen Nebi Hatipoğlu, "Anketlerde önde gözüküyoruz. Biz iyi bir konumdayız. İnşallah 1 Nisan sabahı kazanacağız." ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu öğrencilerle iftar yaptı
Ekrem İmamoğlu öğrencilerle iftar yaptı İBB'nin öğrenci yurtlarında kalan öğrencilerle iftar programında buluşan İmamoğlu, "Önümüzdeki yıl, 100 bin öğrenciye karşılıksız, 15 bin lira destek vermeye karar verdik. Bundan yararlanamayan 100 bin gencimize ise ekstra bir 100 binlik kota oluşturup, onlara da ücretsiz ulaşım desteği sağlayarak, desteğimizi bir kısım daha yukarıya taşıyacağız" dedi.
26.03.2024 Gündem
59 ülkeden bin öğrenci burslu okuyor
59 ülkeden bin öğrenci burslu okuyor Vakıflar Genel Müdürlüğü, 2023 yılında 59 ülkeden 1000 yabancı öğrenciye burs verdi.
25.03.2024 Gündem
'Çocuklar için spor hayatın provasıdır'
'Çocuklar için spor hayatın provasıdır' Türkiye’de okul ve sporun bir arada yürütebileceğinin en güzel örneklerinden birisi olan Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, Florya’daki yeni kampüsünde de aynı amaçla hareket etti. Vakıf Başkanı Akın Süel ile Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Polat bu mükemmel düzeni nasıl kurduklarını MİLLİYET’e anlattı.
24.03.2024 Diğer
Hamza Dağ: Öncelikli hedefimiz kronik sorunları çözmek
Hamza Dağ: Öncelikli hedefimiz kronik sorunları çözmek AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkanı adayı Hamza Dağ, Balkan göçmenlerine seslenerek “İnşallah sizlerin bize vereceğiniz destek; trafik çilesinden kurtulmuş bir şehre, masmavi, tertemiz, güzel kokan bir körfeze, tüm ilçelerinde yeni bir vizyonu yaşayan, ışıldayan Eşsiz İzmir'e verilecek bir destek olacaktır." dedi.
14.03.2024 Gündem
CHP lideri, eğitim kursu ve öğrenci yurdu açılışına katıldı: ‘Öğrenciye belediyelerimiz sahip çıkıyor’
CHP lideri, eğitim kursu ve öğrenci yurdu açılışına katıldı: ‘Öğrenciye belediyelerimiz sahip çıkıyor’ CHP Genel Başkanı Özel, CHP’li belediyelerin 64 öğrenci yurdu açtığını belirterek “Belediyeler bizde olmasa, o 64 tane yurt yapılmayacak. Cemaatler yurt yapıyor, tarikatlar yurt yapıyor. Yoksul öğrencileri orada barındırıp, onların dünya görüşüne şekil vermeye çalışıyorlar” dedi.
11.03.2024 Gündem
Kampüsler Ramazan’a hazır
Kampüsler Ramazan’a hazır Tüm Türkiye’de olduğu gibi üniversitelerde de Ramazan telaşı yaşanıyor.
11.03.2024 Gündem
Şarkılarla anıldı
Şarkılarla anıldı Rasim Öztekin, ölümünün üçüncü yıl dönümünde isminin verildiği sahnede 80’lerin şarkılarıyla anıldı.
10.03.2024 Cadde
Rasim Öztekin ölümünün üçüncü yıl dönümünde anıldı! Kızı Pelin Öztekin törene katılmadı
Rasim Öztekin ölümünün üçüncü yıl dönümünde anıldı! Kızı Pelin Öztekin törene katılmadı Usta sanatçı Rasim Öztekin, 8 Mart 2021'de hayatını kaybetmişti. Dün akşam ünlü ismin ölüm yıl dönümü için isminin verildiği İBB Şehir Tiyatroları Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi’nde anma töreni düzenlendi. 80’lerin şarkılarıyla anılan Öztekin için düzenlenen geceye, kızı Pelin Öztekin'in katılmaması dikkat çekti.
9.03.2024 Cadde
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dağ: Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dağ: Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, depreme dayanıklı alanlarla ilgili çalışmaları bulunduğunu belirtip, "Hızla şehrimizdeki hastane, okul gibi kamu binalarının depreme dayanıklı hale gelmesi için bugüne kadar İstanbul'da uygulanan projeyi hayata geçireceğiz. Dünyadaki finans kuruluşlarından uygun krediler alarak kamu binalarını depreme dayanıklı hale getiren bu projenin aynısını İzmir'de uygulayacağız. Ön hazırlığı yapıldı. Cumhurbaşkanımızla görüştük. Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz" dedi.
3.03.2024 Haberler
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dağ: Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dağ: Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, depreme dayanıklı alanlarla ilgili çalışmaları bulunduğunu belirtip, "Hızla şehrimizdeki hastane, okul gibi kamu binalarının depreme dayanıklı hale gelmesi için bugüne kadar İstanbul'da uygulanan projeyi hayata geçireceğiz. Dünyadaki finans kuruluşlarından uygun krediler alarak kamu binalarını depreme dayanıklı hale getiren bu projenin aynısını İzmir'de uygulayacağız. Ön hazırlığı yapıldı. Cumhurbaşkanımızla görüştük. Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz" dedi.
3.03.2024 Gündem
80’lerin şarkılarıyla anılacak
80’lerin şarkılarıyla anılacak Rasim Öztekin, aramızdan ayrılışının üçüncü yıl dönümünde özel bir etkinlikle anılacak.
3.03.2024 Cadde
YÖK BURS BAŞVURUSU 2024: YÖK Uluslararası Araştırmacı Programlarına kimler başvurabilir? YÖK bursu ne kadar oldu?
YÖK BURS BAŞVURUSU 2024: YÖK Uluslararası Araştırmacı Programlarına kimler başvurabilir? YÖK bursu ne kadar oldu? Yükseköğretim Kurulu Uluslararası Araştırma Projeleri kapsamında öğrencilere burs veriliyor. Doktora öğrencileri ve araştırmacılara verilen YÖK bursu miktarları artırıldı. Uluslararası üniversitelerde çalışmaları teşvik etmek amacıyla Uluslararası Araştırma Projeleri bursu ne kadar, kaç TL oldu?
2.03.2024 Bilgi Rehberi
Ekrem İmamoğlu: Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına davet edildim
Ekrem İmamoğlu: Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına davet edildim Sancaktepe Halk buluşmasında konuşan Ekrem İmamoğlu, "İlk kez; Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına Ulaştırma Bakanı tarafından davet edildim. Vallahi teşekkür ediyorum kendisine. Peki, şimdi ben ne yapacağım? Pazartesi oraya gideceğim. Pazartesi niye gideceğim biliyor musunuz? Bakın bu ülkede bazı alışkanlıkları böyle yapa yapa değiştireceğiz. Şunun için gideceğim o açılışa: O bakanlık, o makamlar; onlar kadar benim kardeşim, benim. Benim makamım, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, benim kadar onların. Bunu onlara öğretene kadar, bunu her yerde anlatacağım" ifadelerini kullandı.
23.02.2024 Gündem
YÖK BURSU ne kadar oldu 2024? YÖK burs başvurusu nasıl yapılır, burs başvuru şartları neler?
YÖK BURSU ne kadar oldu 2024? YÖK burs başvurusu nasıl yapılır, burs başvuru şartları neler? Yükseköğretim Kurulu tarafından lisans ve lisansüstü öğrencilerine burs desteği sağlıyor. YÖK destek bursları yeni tutarları da açıklandı. 2024 YÖK Doktora Bursu ve YÖK Lisans Destek Bursu yeni tutarları ne kadar oldu? YÖK burs başvuru şartları nedir?
19.02.2024 Bilgi Rehberi
Doktora bursu 12 bin TL oldu
Doktora bursu 12 bin TL oldu Yükseköğretim Kurulu (YÖK), öncelikli alanlarda ve belirli programlarda lisans ve lisansüstü öğrenim gören öğrencilerin burslarını artırdı.
17.02.2024 Eğitim
İBB 2. TAKSİT BURSU yattı mı? 2024 İBB 3. son burs taksidi ne zaman yatacak, hangi aylarda ödeniyor?
İBB 2. TAKSİT BURSU yattı mı? 2024 İBB 3. son burs taksidi ne zaman yatacak, hangi aylarda ödeniyor? İBB Genç Üniversiteli Eğitim Desteği üç taksit halinde öğrencileirn hesaplarına geçiyor. 2023-2024 eğitim yılının ilk burs taksit ödemeleri aralık ayında ödenmişti. İBB 2. burs taksit ödemeleri beklenirken açıklama geldi. Peki, İBB 3. taksit ne zaman yatacak?
15.02.2024 Bilgi Rehberi
‘Ulaşımda İzmir Körfez geçişi projesi’
‘Ulaşımda İzmir Körfez geçişi projesi’ AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, “Eşsiz İzmir” temasıyla 11 başlıkta topladığı projelerini anlattı.
14.02.2024 Gündem
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak'
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 11 başlıktan oluşan projelerini tek tek açıkladı.
13.02.2024 Gündem
İBB BURS ÖDEMESİ 2024: İBB BURSU 2. TAKSİT ne zaman yatacak? İBB burs taksidi ödemesi hangi tarihte?
İBB BURS ÖDEMESİ 2024: İBB BURSU 2. TAKSİT ne zaman yatacak? İBB burs taksidi ödemesi hangi tarihte? İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere burs ödemesi yapılıyor. İBB bursu için ise ön linsans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrenciis olmak gerekiyor. 2024 yılında İBB burs başvuruları eylül - kasım arasında alındı. İlk taksitin ardından gözler İBB 2. taksit ödeme tarihinde! İBB bursu ne zaman yatacak?
8.02.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alev Alatlı'nın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alev Alatlı'nın cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar ve mütefekkir Alev Alatlı için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
3.02.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Kurum'dan gençlere 100 bin tl destek vaadi
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Kurum'dan gençlere 100 bin tl destek vaadi AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “İstanbul’da 39 ilçemizde 100 bin paylaşımlı ofisi gençlerimize armağan edeceğiz. Burada işini kurmak isteyen gençlerimiz bu paylaşımla ofislerden istifade edecek. İş kurmak isteyen gençlerimize 100 bin TL sermaye desteği veriyoruz. İstiyoruz ki orada gençlerimiz kendi işlerini kurabilsinler” dedi.
2.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Bursu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.