Christian Atsu

Christian Atsu

Son dakika Christian Atsu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Christian Atsu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Christian Atsu haber sayfamızda...

Christian Atsu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 242 christian atsu haberi bulunmuştur.
Rönesans Rezidans’ın enkazından kurtarıldı! 1 yıl sonra yaşadıklarını anlattı
Rönesans Rezidans’ın enkazından kurtarıldı! 1 yıl sonra yaşadıklarını anlattı Depremin vurduğu Hatay’da bine yakın insanın vefat ettiği ve ‘Cenetten bir köşe’ denilerek insanlara satılan Rönesans Rezidans’ın enkazından kurtarılan Hatayspor teknik ekibinden Osman Ateş, yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Volkan Demirel, Christian Atsu için enkazı ziyaret etti
Volkan Demirel, Christian Atsu için enkazı ziyaret etti Hatay'a gelen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Christian Atsu ve Taner Savut'un hayatını kaybettiği Rönesans Rezidans'ın enkaz alanına ziyaret etti.
6.02.2024 Hatayspor
Atsu'nun ailesi ve menajeri İngiliz basınına konuştu: Oraya gittiğimde yıkılmıştım!
Atsu'nun ailesi ve menajeri İngiliz basınına konuştu: Oraya gittiğimde yıkılmıştım! Türkiye'yi yasa boğan asrın felaketinde Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu da hayatını kaybetmişti. Ganalı futbolcunun ailesi ve yakınları, The Athletic'e açıklamalarda bulundu.
6.02.2024 Hatayspor
Hatayspor'da Volkan Demirel'den Christian Atsu için duygusal paylaşım!
Hatayspor'da Volkan Demirel'den Christian Atsu için duygusal paylaşım! Türkiye'yi acıya boğan depremden saatler önce, Hatayspor'un galibiyet golünü atan Christian Atsu'yu Teknik Direktör Volkan Demirel sosyal medya üzerinden andı.
5.02.2024 Hatayspor
Dudziak, Hatayspor'u FIFA'ya şikayet etti! Asrın felaketinden de utanmadı
Dudziak, Hatayspor'u FIFA'ya şikayet etti! Asrın felaketinden de utanmadı Tunuslu futbolcu Jeremy Calvin Dudziak'ın, sözleşmesi imzalamasından 10 gün sonra deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Hatayspor'u alacakları ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya şikayet ettiği ortaya çıktı.
5.02.2024 Hatayspor
Yerle bir olan Rönesans Rezidans'ı böyle savundu: Bina dağılmadı, iskeleti sağlam
Yerle bir olan Rönesans Rezidans'ı böyle savundu: Bina dağılmadı, iskeleti sağlam Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay’da yıkılan 269 kişinin hayatını kaybettiği Rönesans Rezidans soruşturması tamamlandı.
2.02.2024 Gündem
Galatasaray'dan depremzede çocuklara jest
Galatasaray'dan depremzede çocuklara jest Sarı-kırmızılı kulüp, konteyner kentte yaşayan 1 otobüs dolusu depremzedeleri maça getirecek.
11.11.2023 Galatasaray
'Cennetten bir köşe' sloganıyla daireleri satıldı!  Rönesas Rezidans'ın mühendisi hakkında karar
'Cennetten bir köşe' sloganıyla daireleri satıldı! Rönesas Rezidans'ın mühendisi hakkında karar Hatay'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılarak yüzlerce insana mezar olan Rönesas Rezidans'ın mühendislerinden E.D. (47), hakkında karar verildi.
22.09.2023 Gündem
Süper Lig'in ilk haftasında ilginç istatistik! Tadic ve Aboubakar üzüldü
Süper Lig'in ilk haftasında ilginç istatistik! Tadic ve Aboubakar üzüldü Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun ilk haftasında son şampiyon Galatasaray puan kaybıyla başladı. Öte yandan Süper Lig'de ilginç bir penaltı istatistiği yaşandı.
15.08.2023 Futbol
Volkan Demirel: Senin 3 puanın silinse ne olur? Benim oyuncum ölmüş!
Volkan Demirel: Senin 3 puanın silinse ne olur? Benim oyuncum ölmüş! Atakaş Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, TFF'nin verdiği puan kararına karşı çıkanlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Demirel ayrıca Atsu ve Fenerbahçe ile ilgili konuştu.
26.05.2023 Hatayspor
Volkan Demirel depremi anlattı! 'Hayatım boyunca en çok ağladığım geceydi'
Volkan Demirel depremi anlattı! 'Hayatım boyunca en çok ağladığım geceydi' Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi sonrası ilk günden itibaren yardım seferberliğinin öncülerinden olan Volkan Demirel, İngiliz basına yaşadığı anları anlattı.
20.05.2023 Hatayspor
Volkan Demirel’den Bayern Münih itirafı! 'Mesut Özil beklenen performansı gösteremedi'
Volkan Demirel’den Bayern Münih itirafı! 'Mesut Özil beklenen performansı gösteremedi' Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi sonrası ilk günden itibaren yardım seferberliğinin öncülerinden olan Volkan Demirel, Alman basınına dikkat çeken bir röportaj verdi.
20.05.2023 Hatayspor
Beşiktaş'ın malzemecisi Erdal Erdem, maratonda Christian Atsu'nun formasıyla koştu
Beşiktaş'ın malzemecisi Erdal Erdem, maratonda Christian Atsu'nun formasıyla koştu Dünyanın en iyi yarı maratonları arasında yer alan N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’na katılan Beşiktaş malzemecisi Erdal Erdem, organizasyonda Christian Atsu'nun formasıyla koştu.
30.04.2023 Beşiktaş
TFF'den Metaverse ile 'deprem' işbirliği
TFF'den Metaverse ile 'deprem' işbirliği Türkiye Futbol Federasyonu ve GoArt Metaverse, deprem bölgesi ve afetten etkilenen futbol paydaşları için metaverse evreninde yeni bir proje başlattı. Kullanıcılar stadyum, TFF müzesi, deprem anıtı ve ödül alanını sanal ortamda görebilecek.
28.04.2023 Futbol
TFF'den deprem bölgesi için Goart Metaverse evreninde anlamlı proje
TFF'den deprem bölgesi için Goart Metaverse evreninde anlamlı proje Türkiye Futbol Federasyonu ve GoArt Metaverse, deprem bölgesi ve afetten etkilenen futbol paydaşları için metaverse evreninde yeni bir proje başlattı. GoArt Metaverse platformu üzerinde 3D olarak tasarlanan sanal evren, bağış seçeneklerinin yanı sıra, TFF müzesi, deprem anıtı, ödül alanı ve oyun kurgusu içeren bir stadyumdan oluşacak. Oyundan elde edilecek tüm gelir, TFF'nin Omuz Omuza kampanyasına aktarılarak depremden etkilenen vatandaşlarımız için konteyner kente dönüşecek.
27.04.2023 Futbol
Atsu, Gana sokaklarında yaşıyor
Atsu, Gana sokaklarında yaşıyor Depremde Hatay'daki enkazda ölümünün ardından Christian Atsu'nun resimleri Gana'da bir çok farklı yerde duvarları süslemeye başladı. Sevenleri talihsiz futbolcuyu sokaklara yaptıkları resimler ve yazdıkları mesajlarla yaşatıyor.
2.04.2023 Hatayspor
Çok sayıda kişiye mezar olmuştu! Rönesans Sitesi'nin yapı denetim sorumlusu tutuklandı
Çok sayıda kişiye mezar olmuştu! Rönesans Sitesi'nin yapı denetim sorumlusu tutuklandı Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu İzmir'de tutuklandı.
21.03.2023 Gündem
Rönesans Rezidans'ın enkazından çıkmayan 3 çocuğu ve eşi için gıyabi cenaze namazı
Rönesans Rezidans'ın enkazından çıkmayan 3 çocuğu ve eşi için gıyabi cenaze namazı Hatay’ın Antakya ilçesinde, depremde yıkılan Rönesans Rezidans'ın enkazı kaldırılmasına rağmen Suriye uyruklu Zeynep Sanna (34) ile çocukları Janna (9), Nader (11) ve Ömer Sanna’dan (1) haber alınamıyor. Eşi ve çocuklarından haber alamadığını belirten Abdo Sanna (38), "Evi kiralarken de bize sitenin sağlam ve güvenlikli olduğu söylenmişti. Ancak depremde yıkıldı ve aileme de ulaşamıyorum" dedi.
20.03.2023 Gündem
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'ndan transfer mesajı! Nicolo Zaniolo ve Mauro Icardi sözleri
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'ndan transfer mesajı! Nicolo Zaniolo ve Mauro Icardi sözleri Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, "En yakın hayalim Galatasaray ile şampiyonluk yaşamak, kupayı kaldırabilmek. Ondan sonra hayaller hiçbir zaman bitmez ama Avrupada ülkemi, Galatasaray'ı, ailemi temsil etmek istiyorum. Avrupa arenasında, Avrupanın en büyük kulüplerinde. Ben kendimi Avrupanın 5 büyük kulübünden birinde görüyorum. Oralarda oynamak istiyorum" dedi.
20.03.2023 Galatasaray
Süper Lig'de ilklerin gecesi! Konyaspor, Galatasaray'ın serisini bitirdi, Okan Buruk çok sinirlendi
Süper Lig'de ilklerin gecesi! Konyaspor, Galatasaray'ın serisini bitirdi, Okan Buruk çok sinirlendi Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında Konyaspor, Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar, rakibinin rekor serisini sona erdirdi. Öte yandan Okan Buruk maçın son anlarında çok sinirlendi.
17.03.2023 Galatasaray
Cristiano Ronaldo'nun sevgilisinin duygusal hayat hikayesi! Gözyaşlarını tutamadı
Cristiano Ronaldo'nun sevgilisinin duygusal hayat hikayesi! Gözyaşlarını tutamadı Cristiano Ronaldo'nun 29 yaşındaki Arjantinli model sevgilisi açıklamalarda bulundu. Ronaldo ile ilişkisi ve yaşadıkları zor zamanlar hakkında konuşan Rodriguez gözyaşlarını tutamadı.
17.03.2023 Magazin
Nereden nereye! Mergim Berisha, Almanya Milli Takımı'nda
Nereden nereye! Mergim Berisha, Almanya Milli Takımı'nda Fenerbahçe'den Augsburg'a kiralık olarak giden Mergim Berisha, Almanya Milli Takımı'nın kadrosuna dahil edildi.
17.03.2023 Futbol
Filenin Efeleri'nin Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri'ndeki rakipleri belli oldu
Filenin Efeleri'nin Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri'ndeki rakipleri belli oldu Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımının Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri'ndeki rakipleri belli oldu.
17.03.2023 Voleybol
Filenin Sultanları'nın rakipleri belli oldu! Kura çekiminde hata
Filenin Sultanları'nın rakipleri belli oldu! Kura çekiminde hata Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri’nde mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın rakipleri belli oldu. Filenin Sultanları kuraya 3. torbadan girdi. Öte yandan kura çekiminde yapılan hata dikkat çekti.
17.03.2023 Voleybol
Christian Atsu, Gana gelenekleriyle uğurlandı!
Christian Atsu, Gana gelenekleriyle uğurlandı! Hatay'daki evinin depremde yıkılmasıyla enkaz altında kalarak can veren Christian Atsu için ülkesinde cenaze töreni düzenlendi. Gana geleneklerine uygun ritüellerin hakim olduğu törende sevenleri talihsiz futbolcu için göz yaşı döktü.
17.03.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Christian Atsu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.