Cinayet

Cinayet

Son dakika cinayet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cinayet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cinayet haber sayfamızda...

Cinayet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35.095 cinayet haberi bulunmuştur.
'İntihar etti' denildi! 17 yaşındaki çocuğun ölümünde şok detay
'İntihar etti' denildi! 17 yaşındaki çocuğun ölümünde şok detay Antalya’da aynı iş yerinde çalışan 3 kişiden biri konteynerde başından tabanca ile vurulmuş halde ölü bulundu. Arkadaşlarının ‘intihar etti’ sözlerine rağmen uzman cinayet ekibi 17 yaşındaki Arda Bağuç'un cinayete kurban gittiğini belirledi.
18.03.2024 Gündem
Görür görmez telefonu sarıldılar! Çöp konteynerine yazılan not cesede götürdü
Görür görmez telefonu sarıldılar! Çöp konteynerine yazılan not cesede götürdü Sarıyer'de Belgrad Ormanı içinde bulunan çeşmeden su almaya gidenler, çöp konteynerinin üzerindeki notu fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine inceleme yapan polis, konteynerden yaklaşık 300 metre aşağıda bir erkeğe ait ceset buldu.
18.03.2024 Gündem
Babalarını öldüren 2 kardeş tutuklandı! İfadeleri ortaya çıktı
Babalarını öldüren 2 kardeş tutuklandı! İfadeleri ortaya çıktı Gaziantep’te arazi tartışması nedeniyle babaları Müslüm Açıkbaş'ı (59) öldüren Abdurrahman (37) ve Halaf Açıkbaş (32) kardeşler, tutuklandı.
18.03.2024 Gündem
Diş hekimi Şeyma Biran’ı öldüren katilin cezası belli oldu
Diş hekimi Şeyma Biran’ı öldüren katilin cezası belli oldu Kadıköy’de diş hekimi Şeyma Biran’ı muayenehanesinde bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Ziya Ersoy hakkında, karar çıktı.
18.03.2024 Gündem
Tüyler ürperten olay: Annesine 'vampir' dedi, boğazına kazık sapladı!
Tüyler ürperten olay: Annesine 'vampir' dedi, boğazına kazık sapladı! Annesinin vampir olduğuna dair hezeyanlara kapılmıştı. Zavallı kadını boğazına kazık saplayarak hayattan kopardı. Güvenlik güçleri eve geldiğinde kanlar içindeki ellerinde annesinin çantası vardı. Ancak cesetten iz yoktu.
18.03.2024 Dünya
Türkiye bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster'
Türkiye bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster' Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez izleyiciye duygu seli yaşattı. Ekipler Tuğçe'yi ağır yaralanmış şekilde buldu. Eren kızının üzüntüsünü Kubilay'dan çıkarttı. Efe çaresizlik içerisinde olumlu haber bekliyor.
18.03.2024 Televizyon
Sarıyer'de kafede başlayan tartışma kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı
Sarıyer'de kafede başlayan tartışma kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı Sarıyer'de bir kafede yaşanan tartışmanın ardından çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Polis olay yerinde inceleme yaparken, saldırıyı gerçekleştiren 3 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
17.03.2024 Gündem
Türkiye bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster'
Türkiye bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster' Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez izleyiciye duygu seli yaşattı. Ekipler Tuğçe'yi ağır yaralanmış şekilde buldu. Eren kızının üzüntüsünü Kubilay'dan çıkarttı. Efe çaresizlik içerisinde olumlu haber bekliyor. İşte dizinin duygu dolu son bölümünün özeti...
18.03.2024 Cadde
7 ay önce evlenen genç kızı sokak ortasında öldürüldü! Korkunç cinayette saplantılı aşık detayı
7 ay önce evlenen genç kızı sokak ortasında öldürüldü! Korkunç cinayette saplantılı aşık detayı Kocaeli’nde, işe giderken başından vurularak öldürülen 7 aylık evli Gülhan Esen'in (25) cinayet şüphelisi eski erkek arkadaşı M.T. çıktı. Ekiplerin kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmaları devam ediyor.
17.03.2024 Gündem
Türk vatandaşı Kamboçya'da çekiçle öldürüldü! 'Cenazesi yakılacak' telefonu sonrası yeni gelişme
Türk vatandaşı Kamboçya'da çekiçle öldürüldü! 'Cenazesi yakılacak' telefonu sonrası yeni gelişme Kamboçya'da kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında hayatını kaybeden Ufuk Öntürk'ün (52), cenazesi Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle 21 gün sonra Türkiye'ye getirilerek ailesine teslim edildi.
17.03.2024 Gündem
Korkunç olay! Husumetlisini 12 kurşunla öldürüp kaçtı
Korkunç olay! Husumetlisini 12 kurşunla öldürüp kaçtı Antalya’nın Alanya ilçesinde Necmettin But (49), husumet yaşadığı 4 çocuk babası Ayhan Haydar Fidanboy'u (61) aracından indiği sırada 12 kurşunla öldürdü. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
17.03.2024 Gündem
2 kardeşten korkunç plan! Babalarını öldürüp, anne ve kardeşlerini yaraladı
2 kardeşten korkunç plan! Babalarını öldürüp, anne ve kardeşlerini yaraladı Gaziantep’te, Abdurrahman Açıkbaş (37) ve Halaf Açıkbaş (32) kardeşler, iddiaya göre arazi paylaşımı taleplerine kabul etmeyen babaları Müslüm Açıkbaş (59) ile anneleri Gonca Açıkbaş ve kardeşleri Müslüm Caner Açıkkbaş’ı (20) gece saatlerinde çıkan tartışmada bıçakladı. Hastaneye kaldırılan baba kurtarılamadı. Ağır yaralanan anne ve oğlunun tedavisi sürerken, şüpheli kardeşler gözaltına alındı.
17.03.2024 Gündem
Parkta 'yasak aşk' dehşeti! Telefondaki mesaj iki cana mal oldu
Parkta 'yasak aşk' dehşeti! Telefondaki mesaj iki cana mal oldu Batman'da dini nikahla birlikte yaşadığı kadının telefonuna gelen mesajı gören R.B dehşet saçtı.
17.03.2024 Gündem
45 bıçak darbesiyle öldürüldü! ‘Roman havası’ cinayetinde karar
45 bıçak darbesiyle öldürüldü! ‘Roman havası’ cinayetinde karar Bursa’da arkadaşlarıyla gittiği eğlence mekanında istediği ‘Roman havası’ çalınmadığını iddia eden Yücel Ertürk’ün (22), çıkan kavgada iş yeri sahibi İbrahim Avdın’ı (55) 45 bıçak darbesiyle öldürdüğü olayın davasında karar çıktı.
17.03.2024 Gündem
16 yaşındaki kıza iğrenç taciz! Mahkemedeki ifadeler ortaya çıktı
16 yaşındaki kıza iğrenç taciz! Mahkemedeki ifadeler ortaya çıktı Bursa'da, arkadaş grubuyla alkol aldıktan sonra gittikleri evde C.Ç. (16) adlı kıza cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen İlker Sertel (37) için istenen ceza belli olurken mahkemedeki ifadeler de ortaya çıktı.
16.03.2024 Gündem
'Karındeşen Jack': Tüyler ürperten seri katilin polis dosyası 136 yıl sonra açıklandı
'Karındeşen Jack': Tüyler ürperten seri katilin polis dosyası 136 yıl sonra açıklandı İngiltere’de 1888’de işlediği cinayetlerden dolayı ‘Karındeşen Jack’ olarak nam salan seri katilin polis dosyası, 136 yıl sonra zamanın dedektiflerinden birinin torunu tarafından kamuya açıklandı.
16.03.2024 Dünya
Türkiye'yi sarsan 5 kişilik cinayet zinciri: Dördüncü kurbanın kemikleri bulundu
Türkiye'yi sarsan 5 kişilik cinayet zinciri: Dördüncü kurbanın kemikleri bulundu Silivri'de Sevgi Demirci ve iki çocuğunu öldürüp gömdükleri iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheliden Ö.Y., geçen yıl polisteki sorgusunda 2 kişinin daha öldürüldüğünü söylemişti. Ö.Y., Sevgi Demirci'nin eşi Mücahit Polat ile akrabası Erdoğan Polat'ın 2017 ve 2018 yıllarında Ü.Y. tarafından öldürülüp, Silivri ve Çatalca'da gömüldüğünü anlattı. Gösterilen alanlarda yapılan çalışmalarda bir insana ait kemikler bulundu. Yaklaşık 1 ay Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemeler kemiklerin Erdoğan Polat'a ait olduğu tespit edildi.
16.03.2024 Haberler
Dilan Polat ve Engin Polat yeni şok! Banu Parlak'ın güzellik merkezindeki saldırıda 'Daltonlar' detayı
Dilan Polat ve Engin Polat yeni şok! Banu Parlak'ın güzellik merkezindeki saldırıda 'Daltonlar' detayı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 11 sanık hakkında yürütülen soruşturma tamamlanırken iddianamede dikkat çeken detaylar yer aldı.
16.03.2024 Gündem
Türkiye'yi sarsan 5 kişilik cinayet zinciri: Dördüncü kurbanın kemikleri bulundu
Türkiye'yi sarsan 5 kişilik cinayet zinciri: Dördüncü kurbanın kemikleri bulundu Silivri'de Sevgi Demirci ve iki çocuğunu öldürüp gömdükleri iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheliden Ö.Y., geçen yıl polisteki sorgusunda 2 kişinin daha öldürüldüğünü söylemişti. Ö.Y., Sevgi Demirci'nin eşi Mücahit Polat ile akrabası Erdoğan Polat'ın 2017 ve 2018 yıllarında Ü.Y. tarafından öldürülüp, Silivri ve Çatalca'da gömüldüğünü anlattı. Gösterilen alanlarda yapılan çalışmalarda bir insana ait kemikler bulundu.
16.03.2024 Gündem
Esnafın tartışması cinayetle bitti: Can havli ile silahımı ateşledim
Esnafın tartışması cinayetle bitti: Can havli ile silahımı ateşledim Kayseri'de iki esnaf arasında çıkan silahlı kavgada oto yıkamacı Osman Tüşümel'i (61) öldüren kendisi de çıkan bacağından yaralanan fırıncı Lütfullah Tüysüz (34), cinayetten 10 gün sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay sırasında şoka girdiğini söyleyen Lütfullah Tüysüz, “Olaydan bir gün önce Osman Tüşümel’in oğlu ile tartıştık. Olay günü de fırında karşımdaki kişinin silahını çıkarıp ateş edeceğini düşünemedim. 2 silahını görünce kendimi korumak amacıyla can havli ile ateş ettim. Böyle bir şeyin olmasını istemezdim. Her şey bir anda oldu” dedi.
16.03.2024 Gündem
Üç kardeş 20 yıl sonra ihbar etti! Savcı baba için müebbet istedi
Üç kardeş 20 yıl sonra ihbar etti! Savcı baba için müebbet istedi İstanbul'da üç kardeşin 20 yıl önce babalarının 15 aylık kardeşleri Armağan'ı döverek öldürdüğünü ve olayı gizlemek için bir arkadaşıyla yetkililere haber vermeden gömdüğünü iddia etmelerinin ardından açılan davada baba Hüseyin K. ikinci duruşmada tutuklanmıştı. Savcı baba hakkında mütalaasını açıkladı.  
15.03.2024 Gündem
'Yılın düğünü’ 20 yılın ayıbı! 'Bunu hangi vicdan kabul eder?'
'Yılın düğünü’ 20 yılın ayıbı! 'Bunu hangi vicdan kabul eder?' İstanbul’da 2004 yılında işlenen cinayetin zanlısı olarak aranan ve yurt dışına kaçan Serhat Aslan’ın zaman aşımı dolunca döndüğü Türkiye’de evlendiği ortaya çıktı. Öldürülen Burak Şengöçen’in babası “Bu kişi bir gün olsun bile tutuklanmadı. Bunu hangi vicdan kabul eder?” dedi.
15.03.2024 Gündem
Yusuf Demir cinayetinde 2 kişi tutuklandı
Yusuf Demir cinayetinde 2 kişi tutuklandı İzmir'in Buca ilçesinde, uğradığı silahlı saldırı sonucu tabancayla vurularak öldürülen 17 yaşındaki Yusuf Demir'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüphelilerden baba ve oğul tutuklandı; amca ise adli kontrolle serbest kaldı. Cinayet şüphelisi babanın emniyetteki ifadesinde ise, Yusuf Demir'i önceden tanımadığını; lise öğrencisi olduğunu ve yaşını öğrenince çok üzüldüğünü söylediği öğrenildi.
15.03.2024 Gündem
Öldürülen Edanur'un babası: İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi?
Öldürülen Edanur'un babası: İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi? Kayseri’de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) öldüren Gökhan Çatbaş'ın (22) yargılandığı davanın duruşmasında, baba Akın Çoban, "1 saatten fazla sırtındaki çantada tüfek ile kızımı bekliyor. İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi?" dedi.
14.03.2024 Gündem
Aydın’da vahşet! 17 yaşındaki eski sevgilisini öldürüp, intihar etti
Aydın’da vahşet! 17 yaşındaki eski sevgilisini öldürüp, intihar etti Aydın’da İbrahim Olece (19) eski sevgilisi Ömür Arslan'ı (17) çalıştığı iş yerinde öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
14.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cinayet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.