Cinayeti

Cinayeti

Son dakika cinayeti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cinayeti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cinayeti haber sayfamızda...

Cinayeti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.769 cinayeti haberi bulunmuştur.
Muğla'da sevgili dehşeti! Bıçaklayarak öldürdü
Muğla'da sevgili dehşeti! Bıçaklayarak öldürdü Muğla'nın Marmaris ilçesinde Ali İhsan Kaya (38), sokakta tartıştığı kız arkadaşı İlknur Çetin'i (35) bıçaklayarak öldürdü.
25.04.2024 Gündem
Estetisyen Selin'in korkunç sonu! Rezidansta kanlı gece
Estetisyen Selin'in korkunç sonu! Rezidansta kanlı gece İstanbul Kartal'da lüks rezidansta müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın'ı tabanca ile öldürdü. Öktem, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi. Gözaltına alınan Ömer Öktem cinayeti itiraf etti.
25.04.2024 Haberler
Bungalov işletmecisi ortağını ve işçisini öldürmüştü! Korkunç detay ortaya çıktı
Bungalov işletmecisi ortağını ve işçisini öldürmüştü! Korkunç detay ortaya çıktı Ankara’da emekli polis olan ortağı Murat Yılmaz (51) ile Suriye uyruklu işçisi Alaeddin Albaba'yı (40) öldüren bungalov işletmecisi Yunus Emre Hacıfazlıoğlu (32), yakalandı. Şüphelinin Albaba'yı cinayete tanık olduğu için öldürdüğü belirtildi.
25.04.2024 Gündem
Estetisyen Selin'in korkunç sonu! Rezidansta kanlı gece
Estetisyen Selin'in korkunç sonu! Rezidansta kanlı gece İstanbul Kartal'da lüks rezidansta müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın'ı tabanca ile öldürdü. Öktem, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi. Gözaltına alınan Ömer Öktem cinayeti itiraf etti.
25.04.2024 Gündem
Husumetlisini öldürdü, korkunç detay! 'Babasına sarıldığını görünce kaçtım'
Husumetlisini öldürdü, korkunç detay! 'Babasına sarıldığını görünce kaçtım' Rize’de tartıştığı husumetlisi Orhan Kork'u (30) öldüren Celal K. (21) yakalandı. Sorgusunda suçunu itiraf eden Celal K., "Konuşmak için buluşmuştuk. Tartışma sırasında ateş ettim. Çocuğunun babasına sarıldığını görünce korktum, kaçtım" dedi.
24.04.2024 Gündem
Bayrampaşa'da ayak ezme cinayeti! Kameralar her şeyi kaydetti
Bayrampaşa'da ayak ezme cinayeti! Kameralar her şeyi kaydetti Bayrampaşa’da esnaf Adem Gökhan'ın kardeşi aracıyla, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan Keskin'in oğlunun ayağını ezdi. Adem Gökhan, hastane masraflarını ödemeyince tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Adem Gökhan ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan Ercan Keskin, hayatını kaybetti.
24.04.2024 Haberler
Bayrampaşa'da ayak ezme cinayeti! Kameralar her şeyi kaydetti
Bayrampaşa'da ayak ezme cinayeti! Kameralar her şeyi kaydetti Bayrampaşa’da esnaf Adem Gökhan'ın kardeşi aracıyla, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan Keskin'in oğlunun ayağını ezdi. Adem Gökhan, hastane masraflarını ödemeyince tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Adem Gökhan ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan Ercan Keskin, hayatını kaybetti.
24.04.2024 Gündem
14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü
14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü Korkunç olay Kahramanmaraş'ta yaşandı. 4 yaşındaki Sultan Akgül (4), amcasının oğlu A.A. (14) tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.
24.04.2024 Gündem
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı 30'larında iki kadın aniden ortadan kaybolmuştu. Aileleri ne yaparsa yapsın bir türlü haber alamadı, ta ki biri gözlerden uzak çiftlikte şüpheli bir yağ varili bulana kadar. Kendini 'koyun sürüsündeki kurt' ve 'vicdan sahibi psikopat' olarak tanımlayan caninin itirafı ise tüm dünyanın kanını dondurdu.
24.04.2024 Yaşam
Kastamonu’da taksici cinayeti! Ormanlık alanda ölü bulundu
Kastamonu’da taksici cinayeti! Ormanlık alanda ölü bulundu Kastamonu’da kayıp olarak aranan taksi şoförü Akif Eymür, ormanlık alanda ateşli silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.
23.04.2024 Gündem
Yasak aşk iddiası! Öldürdü, cesedini konteynere taşıyıp yaktı
Yasak aşk iddiası! Öldürdü, cesedini konteynere taşıyıp yaktı Şanlıurfa'da bahçesindeki konteynerde çıkan yangında cesedi bulunan Şakir Topçu'nun, (43), cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan Topçu'nun arkadaşı cinayeti neden işlediğini anlattı.
22.04.2024 Gündem
Sarıyer'de taksiciyi öldüren saldırganın ifadesi ortaya çıktı
Sarıyer'de taksiciyi öldüren saldırganın ifadesi ortaya çıktı İstanbul Sarıyer’de aracına bindiği taksiciyi 5 yerinden bıçakladıktan sonra yol kenarına atarak öldüren yabancı uyruklu zanlının polis ekipleri tarafından yakalanma anı kameraya yansırken ifadesi de ortaya çıktı.
18.04.2024 Gündem
'Taş Kağıt Makas'ta ortalık karışıyor! Umut kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi?
'Taş Kağıt Makas'ta ortalık karışıyor! Umut kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi? Kanal D’nin çarşamba günleri yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' heyecan dolu bir bölümle bu akşam seyirci karşısına çıkacak. Umut’un kendini kurtarma mücadelesinin ve Fecir’e meydan okuduğu sahnelerin ekrana geldiği tanıtım, sürükleyici bir bölümün yayınlanacağının sinyalini verdi.
17.04.2024 Cadde
Interpol devreye girdi! Kardeşini öldüren şüpheli kaçamadan yakalandı
Interpol devreye girdi! Kardeşini öldüren şüpheli kaçamadan yakalandı İzmir’de öz kardeşini öldürdükten sonra Sırbistan’a kaçmak isteyen şahıs, Interpol’ün devreye girmesiyle Belgrad Nikola Tesla Havalimanı'nda yakalandı.
16.04.2024 Gündem
Fenomen 'Ares' cinayetinde yeni gelişme!
Fenomen 'Ares' cinayetinde yeni gelişme! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29) hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Eşi, sevgilisiyle tetikçi tutup öldürmüş! Ağabeyden kan donduran yeni iddia
Eşi, sevgilisiyle tetikçi tutup öldürmüş! Ağabeyden kan donduran yeni iddia İzmir’de, kamyonetinde, eşi Anıl Akgül'ün (42) sevgilisi Rojhat Kızılban'ın (35) tuttuğu tetikçi Gültekin Uslu (45) tarafından öldürülen Mehmet Akgül'ün (49), 20 gün önce boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Kızılban ve Uslu'nun ardından Anıl Akgül de tutuklandı. Mehmet Akgül'ün ağabeyi Hasan Akgül (53), "2018 yılından beri bu kişiyle berabermiş. Bu kişiler, kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş" dedi.
14.04.2024 Gündem
İş adamının eşinden korkunç itirafı: Sevgilim 500 bin TL karşılığında tetikçi tuttu
İş adamının eşinden korkunç itirafı: Sevgilim 500 bin TL karşılığında tetikçi tuttu İzmir’de 49 yaşındaki iş adamı Mehmet Akgül, kamyonetinde başından vurulmuş olarak bulundu. Olayla ilgili Akgül’ün eşi A.A. (42), sevgilisi olduğu iddia edilen R.K. (35) ve tetikçi G.U. (45) gözaltına alındı. Şüphelilerden eşi A.A. hariç diğerleri tutuklanarak cezaevine gönderildi.
13.04.2024 Haberler
İş adamının eşinden korkunç itirafı: Sevgilim 500 bin TL karşılığında tetikçi tuttu
İş adamının eşinden korkunç itirafı: Sevgilim 500 bin TL karşılığında tetikçi tuttu İzmir’de 49 yaşındaki iş adamı Mehmet Akgül, kamyonetinde başından vurulmuş olarak bulundu. Olayla ilgili Akgül’ün eşi A.A. (42), sevgilisi olduğu iddia edilen R.K. (35) ve tetikçi G.U. (45) gözaltına alındı.  Şüphelilerden eşi A.A. hariç diğerleri tutuklanarak cezaevine gönderildi.
13.04.2024 Gündem
'Karım sana emanet' diyerek cezaevine girdi, çıktığında can aldı
'Karım sana emanet' diyerek cezaevine girdi, çıktığında can aldı İzmir'in Ödemiş ilçesinde evine giderken motosikletten açılan yaylım ateşi sonucu bacaklarına 6 kurşun isabet eden 45 yaşındaki Fuat Kök hayatını kaybederken şoke eden detaylar da ortaya çıktı.
10.04.2024 Gündem
'Şeytani canavar' eşinin cesedini 224 parçaya bölüp, nehre attı!
'Şeytani canavar' eşinin cesedini 224 parçaya bölüp, nehre attı! Sırra kadem basan zavallı kadın için evde arama yapılırken polislere, 'yatağın altında saklanabiliyor olabileceğini' söyleyerek şaka dahi yaptı. İnternette son aradığı ise 'eşim ölürse ne gibi faydalar elde edebilirim?' ve 'tanrı cinayeti affeder mi?' oldu. En sonunda, genç kadının barbarca hayattan koparıldığı ortaya çıktı.
9.04.2024 Dünya
2,5 aylık hamile kardeşi öldüren ağabeyler yakalandı
2,5 aylık hamile kardeşi öldüren ağabeyler yakalandı Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e gelip evlenen 2,5 aylık hamile kadını sokak ortasında silahla vurarak öldüren cinayet şüphelisi ağabey ve aracı kullanan diğer kardeş, polis tarafından yakalanıp adliyeye sevk edildi.
9.04.2024 Gündem
Evden kaçıp evlenen hamile kardeşini sokak ortasında katletti!
Evden kaçıp evlenen hamile kardeşini sokak ortasında katletti! Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e gelip evlenen 2,5 aylık hamile genç kadın, ağabeyi tarafından sokak ortasında silahla kafasından vurularak öldürüldü.
8.04.2024 Gündem
Çift ile oğullarını öldürdü! Gasbettiği altınlardan biriyle borç ödemiş
Çift ile oğullarını öldürdü! Gasbettiği altınlardan biriyle borç ödemiş Mersin'in Erdemli ilçesinde Nurgül Kaya (40) ve Neşet Kaya (42) çifti ile oğulları Emrullah Kaya’yı (11) öldüren Halil Evcibağ’ın (35), aileden gasbettiği bileziklerden biriyle 160 bin TL borç ödediği ortaya çıktı.
7.04.2024 Gündem
Caninin planı! 3 kişilik aileyi öldürme nedeni ortaya çıktı
Caninin planı! 3 kişilik aileyi öldürme nedeni ortaya çıktı Mersin'de anne ve oğlu evde, baba araçta yanmış halde ölü bulunan 3 kişilik ailenin cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının yeni detaylar ortaya çıktı.
7.04.2024 Gündem
Ayşenur’u vahşice katletmişti! Eski sevgili için karar
Ayşenur’u vahşice katletmişti! Eski sevgili için karar Eskişehir’de eski sevgilisi Ayşenur Çolakoğlu'nu (21) tabancayla başına ve göğsüne 4 el ateş ederek öldüren Hasan Fakıoğlu’nun (23) iyi hal indirimiyle müebbet hapis cezası aldığı mahkemenin gerekçeli kararı açıklandı.
6.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cinayeti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.