136 bin kişilik çağrı
136 bin kişilik çağrı Son dakika haberlere göre Çağrı Merkezleri Derneği (ÇMD), 2020’de bir önceki yıla göre yüzde 46 büyüyerek 7.5 milyar TL’den 10.9 milyar TL’lik büyüklüğe ulaştı.
2.04.2021 Ekonomi
Ip Adresim Nedir? (Ip Adresimi Nasıl Öğrenebilirim?) Cmd Ip Öğrenme Komutları
Ip Adresim Nedir? (Ip Adresimi Nasıl Öğrenebilirim?) Cmd Ip Öğrenme Komutları İnternet veya çeşitli bağlantı protokolleri kullanarak birbiriyle bilgi alışverişi yapan cihazların kullanmış oldukları adrese IP ismi verilir. Genel olarak IP adresi cihazların daha ulaşılabilir olması için kullanılır. T.C. kimlik veya vergi numarası gibi tespit edilme amacı ile kullanılan IP adresleri internet üzerindeki karışıklığı engeller. IP adresini öğrenebilmek için birçok yol bulunduğu gibi bunlardan en çok bilineni CMD kodu olarak öne çıkmaktadır. İşte, tüm detaylar.
3.02.2021 Teknoloji
Windows Pc Kapatma (Shutdown) Komutu Nedir? Cmd Üzerinden Otomatik Olarak Bilgisayar Nasıl Kapatılır?
Windows Pc Kapatma (Shutdown) Komutu Nedir? Cmd Üzerinden Otomatik Olarak Bilgisayar Nasıl Kapatılır? Pek çok farklı sebepten dolayı bazen bilgisayar kapatılmak istenmez. İşte böyle durumlarda otomatik kapanma sistemini kullanmak mümkün. Böylece bilgisayarın başında olunmadığı zamanlar bilgisayar otomatik olarak kendini kapatabilir. Peki, Windows PC kapatma (shutdown) komutu nedir? CMD üzerinden otomatik olarak bilgisayar nasıl kapatılır? İşte bu konuda bilinmesi gerekenler.
20.10.2020 Teknoloji
9 pratik komut satırı ipucu!
9 pratik komut satırı ipucu! Windows komut satırını en iyi şekilde kullanmak için bu 9 pratik ipucunu mutlaka gözden geçirin!
10.12.2010 Teknoloji Haberleri