Çok Güzel Hareketler Bunlar

Çok Güzel Hareketler Bunlar

Son dakika Çok Güzel Hareketler Bunlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çok Güzel Hareketler Bunlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çok Güzel Hareketler Bunlar haber sayfamızda...

Çok Güzel Hareketler Bunlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 629 çok güzel hareketler bunlar haberi bulunmuştur.
Pelin Öztekin'den Fatih Terim'le poz! 'İmparator'
Pelin Öztekin'den Fatih Terim'le poz! 'İmparator' 8 Mart 2021'de hayatını kaybeden Rasim Öztekin'in kendisi gibi oyuncu olan kızı Pelin Öztekin, magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabından, teknik direktör Fatih Terim ile pozunu yayınlayan ünlü isim altına 'İmparator' notunu düştü.
15.04.2024 Cadde
Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin: Hiç konuşmayalım!
Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin: Hiç konuşmayalım! 'Hayat Şarkısı', 'Hayat Bilgisi', 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' gibi projelerle ekran karşısına çıkan Pelin Öztekin, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda babası Rasim Öztekin’in anma törenine davet edilmeyen oyuncu konuyla ilgili kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.
7.04.2024 Cadde
İbrahim Büyükak: Hanımın ofise gidip yayılıyorum!
İbrahim Büyükak: Hanımın ofise gidip yayılıyorum! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'la şöhreti yakaladıktan sonra senarist ve oyuncu olarak çok izlenen projelere imza atan İbrahim Büyükak, geçtiğimiz gün eşi Nurdan Beşen ile Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Dinlenme sürecinde olduğunu söyleyen Büyükak, samimi açıklamalarda bulundu.
5.02.2024 Cadde
Oğuzhan Koç'tan 'estetik' yorumu: Hanımlar güzel buluyorsa bize laf düşmez!
Oğuzhan Koç'tan 'estetik' yorumu: Hanımlar güzel buluyorsa bize laf düşmez! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile şöhreti yakalayan ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, önceki gün Levent'te yer alan bir mekan çıkışı kameralara yansıdı. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Koç, son dönemde gündemi meşgul eden 'estetik' konusuyla ilgili yorum yaptı.
3.02.2024 Cadde
Değişimiyle gündeme gelen Büşra Pekin'den takipçilerine 'filtre' uyarısı!
Değişimiyle gündeme gelen Büşra Pekin'den takipçilerine 'filtre' uyarısı! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programı ile şöhreti yakaladıktan sonra birçok dizi ve filmde kamera karşısına geçen Büşra Pekin, yüzündeki değişimle sık sık gündeme geliyor. Son olarak sosyal medya hesabından yeni karelerini paylaşan ünlü isim, takipçilerine 'filtre' uyarısında bulundu.
18.01.2024 Cadde
'Kutsal Damacana' kriz çıkarmıştı! Büşra Pekin'den 'Kolpaçino' hamlesi
'Kutsal Damacana' kriz çıkarmıştı! Büşra Pekin'den 'Kolpaçino' hamlesi 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programı ile şöhreti yakaladıktan sonra birçok dizi ve filmde kamera karşısına geçen Büşra Pekin, bir dönem arasının açık olduğu 'Kutsal Damacana'daki rol arkadaşı Şafak Sezer'in yeni filmi 'Kolpaçino'nun galasında görüntülendi. Tarzıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, sık sık magazin gündemine geldiği değişimiyle ilgili konuştu.
11.01.2024 Cadde
Zeynep Koçak elinde paspasla Boğaz manzaralı evini temizledi!
Zeynep Koçak elinde paspasla Boğaz manzaralı evini temizledi! Ünlü oyuncu Zeynep Koçak aldığı kilolar ve yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüşmüştü. Koçak, son olarak Boğaz manzaralı evinde temizlik yaptığı anları sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.
9.01.2024 Magazin
Zeynep Koçak elinde paspasla Boğaz manzaralı evini temizledi!
Zeynep Koçak elinde paspasla Boğaz manzaralı evini temizledi! Ünlü oyuncu Zeynep Koçak aldığı kilolar ve yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüşmüştü. Koçak, son olarak Boğaz manzaralı evinde temizlik yaptığı anları sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.
9.01.2024 Cadde
Büşra Pekin yine estetikle gündemde! Çenesine operasyon yaptırdı
Büşra Pekin yine estetikle gündemde! Çenesine operasyon yaptırdı Oyuncu Büşra Pekin son dönemde kariyerinden çok estetik operasyonları ve değişimiyle gündemde. Zayıfladıktan sonra bolca estetik yaptıran ve bunların bir kısmını kabul etmeyen Büşra Pekin yine sosyal medyanın diline düştü.
5.01.2024 Cadde
İbrahim Büyükak kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 özel konuğu İbrahim Büyükak hangi yapımlarda rol aldı?
İbrahim Büyükak kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 özel konuğu İbrahim Büyükak hangi yapımlarda rol aldı? O Ses Türkiye Yılbaşı'nda her yıl olduğu gibi bu yılda eğlence dolu anlar yaşanacak. Renkli konukları ve birbirinden güzel şarkılarla herkesi ekrana kilitleyen sevilen program O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 programının bu seneki konuklarından birisi İbrahim Büyükak oldu. Peki, İbrahim Büyükak kimdir, kaç yaşında?
31.12.2023 Bilgi Rehberi
Zeynep Koçak'ın değişimi gündem oldu! Güllü'ye benzetildi
Zeynep Koçak'ın değişimi gündem oldu! Güllü'ye benzetildi 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen Zeynep Koçak, sık sık tarzını değiştiriyor. Ancak tarzından ziyade oyuncunun estetikli görüntüsü ve değişimi gündeme geliyor. Koçak'ın son haline yorum yağarken, ünlü oyuncuyu Güllü'ye benzetenler oldu.
22.10.2023 Cadde
Değişimiyle çok konuşulmuştu! 'Eskimi de seviyorum, yenimi de'
Değişimiyle çok konuşulmuştu! 'Eskimi de seviyorum, yenimi de' 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programı ile şöhreti yakaladıktan sonra birçok dizi ve filmde kamera karşısına geçen Büşra Pekin, geçtiğimiz günlerde geçirdiği değişimle gündeme gelmişti. Son haline yorum yağan ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkat çekti.
1.10.2023 Cadde
Büşra Pekin'in büyük değişimi! Son halini paylaştı
Büşra Pekin'in büyük değişimi! Son halini paylaştı 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programı ile şöhreti yakaladıktan sonra birçok dizi ve filmde kamera karşısına geçen Büşra Pekin, bir kez daha değişimiyle magazin gündemine geldi.
29.09.2023 Cadde
Şahin Irmak'ın paylaşımları korkutmuştu! Bitkin hali dikkat çekti
Şahin Irmak'ın paylaşımları korkutmuştu! Bitkin hali dikkat çekti Şahin Irmak ve Asena Tuğal çifti, geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Irmak, peş peşe hayata karşı umutsuzluğunu ifade eden mesajlar yayınlamıştı. Depresyona girdiği konuşulan Irmak’ın halsiz ve bitkin hali gözlerden kaçmadı.   
28.09.2023 Cadde
Büşra Pekin kimdir? Büşra Pekin aslen nereli, boyu ve yaşı kaç?
Büşra Pekin kimdir? Büşra Pekin aslen nereli, boyu ve yaşı kaç? Büşra Pekin, BKM Mutfak oyuncuları arasında yer aldığı gibi Bir Demet Tiyatro ekibinde de bulunmuştur. Özellikle ''Havuçlu ana'' tiplemesi ile dikkat çene Pekin, İzmir'de tiyatro eğitimi aldı. Peki, Büşra Pekin kimdir, kaç yaşında?
20.09.2023 Cadde
İbrahim Büyükak: Bizi nasıl tanıdınız?
İbrahim Büyükak: Bizi nasıl tanıdınız? Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak ile eşi Nurdan Büyükak, tatil için tercih ettikleri Çeşme'de, trafikte seyir halindeyken görüntülendi. Büyükak, ayaküstü gazetecilere takılmayı ihmal etmedi.
21.08.2023 Cadde
Büşra Pekin'den 'havuçlu anne' karakterine gönderme!
Büşra Pekin'den 'havuçlu anne' karakterine gönderme! Son dönemdeki değişimi ile gündemde olan oyuncu Büşra Pekin, verdiiği kilolarla dikkat çekiyor. 15 kilo vererek bambaşka bir görünümü kavuşan oyuncu, son olarak 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'daki 'havuçlu anne' karakterine gönderme yaptı.
13.08.2023 Cadde
Verdiği kilolarla dikkat çeken Pelin Öztekin, plajda üstsüz poz verdi!
Verdiği kilolarla dikkat çeken Pelin Öztekin, plajda üstsüz poz verdi! Merhum oyuncu Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin, 6 ayda 53 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuşmuştu. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü oyuncu, plajda verdiği üstsüz pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
11.08.2023 Cadde
Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızları Lisa'nın doğum gününde bir arada
Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızları Lisa'nın doğum gününde bir arada Beş yıllık evliliklerini üç yıl önce sonlandıran oyuncu Bülent Emrah Parlak (44) ile Burcu Gönder'in (40) kızları Lisa Parlak yedi yaşına bastı. Kızının doğum günü partisinden kareleri sosyal medya hesabından yayınlayan Parlak, esi eşiyle çekilen bir karesine de yer verdi.
28.05.2023 Cadde
Pelin Öztekin'den Mauro Icardi cevabı! 'Eşi Wanda'yı ne yapacağız?'
Pelin Öztekin'den Mauro Icardi cevabı! 'Eşi Wanda'yı ne yapacağız?' Verdiği kilolarla adeta bambaşka bir insan haline gelen, yıldızı 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile parlayan oyuncu Pelin Öztekin, geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle bir araya geldi. Koyu bir Galatasaray hayranı olan Öztekin, Mauro Icardi sorusuna çok konuşulacak bir cevap verdi.
11.05.2023 Cadde
Metin Yıldız: İki sene kümeslerde yaşadım!
Metin Yıldız: İki sene kümeslerde yaşadım! Komedi programı 'Çok Güzel Hareketler' ile ünlenen, daha sonra birçok yapımda kamera karşısına geçen Metin Yıldız, sinema filmiyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Yeni projesi hakkında açıklamalarda bulunan 48 yaşındaki oyuncu, film için binlerce güvercinle çalıştıklarını söyledi.
4.05.2023 Cadde
Şahin Irmak, Ertan Saban'dan özür diledi! 'Kendime yakıştıramadığım bir laf ettim'
Şahin Irmak, Ertan Saban'dan özür diledi! 'Kendime yakıştıramadığım bir laf ettim' Oyuncu Ertan Saban, derbi sonrası Galatasaray'a yönelik küfürlü tezahürata katıldığı görüntüler için üzgün olduğunu belirtip, sarı-kırmızılı camiadan özür dilemişti. Bir özür açıklaması da sosyal medya mesajı ile meslektaşını hedef alan Şahin Irmak'tan geldi.
3.05.2023 Cadde
Büşra Pekin yeni imajını paylaştı
Büşra Pekin yeni imajını paylaştı 'Yıldız De Bana' yarışmasının jürisinde yer alarak ekrana dönen Büşra Pekin, son zamanlarda fiziği ve yüzündeki değişimi ile sık sık gündem oluyor. Estetik yaptırmadığını söyleyen Pekin son olarak saçlarını değiştirdi. Büşra Pekin'in yeni imajı çok beğenildi.
9.04.2023 Cadde
'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı!
'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı! Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran ve tekrar bölümleri hâlâ ilgiyle izlenen, Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, hastaneye kaldırıldı. Metin Yıldız, sosyal medya hesabından meslektaşının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
8.04.2023 Cadde
Talha Karcı ile Didem Ruhi evlendi
Talha Karcı ile Didem Ruhi evlendi 'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de canlandırdığı tiplemelerle tanınan Talha Karcı ile Didem Ruhi nikah masasına oturdu. Selen Esen Çelebi, Talha Karcı ve Didem Ruhi'nin nikah sonrası pozuna "Bir ömür boyu çok mutlu olun" diyerek paylaştı.
5.04.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.