Jude Law'dan 'Salgın' itirafı
Jude Law'dan 'Salgın' itirafı İngiliz oyuncu Jude Law’un (47) başrolünde olduğu 2011 yapımı ‘Contagion’ (Salgın), bu yılın en çok izlenen filmlerinden oldu.
1.12.2020 Cadde
Salgın (Contagion) filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?
Salgın (Contagion) filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Koronavirüs ile birlikte popülerliğini arttıran bir film olan Salgın (Contagion) filmi, aralıklarla hala daha konuşuluyor ve merak ediliyor. Peki 2011 yapımı olan ve yeniden gündem haline gelen Salgın (Contagion) filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Gelin Molatik olalım...
28.08.2020 Sanat
Son dakika | Gerçek olan Salgın filminin danışmanı virolog Dr. Lipkin: Daha ölümcül virüsler çıkabilir!
Son dakika | Gerçek olan Salgın filminin danışmanı virolog Dr. Lipkin: Daha ölümcül virüsler çıkabilir! Kadrosunda Matt Damon, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Marion Cotillard gibi isimleri bulunduran 2011 yapımı Contagion (Salgın) filmi, corona virüs salgınıyla beraber en çok izlenen filmlerden biri olmuştu. Tüm dünyaya yayılan bir salgını konu edinen filme danışmanlık yapan Virolog Profesör Doktor Ian Lipkin, bugünkü durum için "Başımız belada" ifadelerini kullandı.
22.04.2020 Dünya
Sinemanın kült filmleri ekrana geliyor
Sinemanın kült filmleri ekrana geliyor Covid-19 salgını sebebiyle evde vakit geçiren pek çok kişi, bugünlerde motivasyonu yükseltecek film arayışı içerisinde. İşte bu süreçte S Sport Plus'un izleyicilere sunduğu birbirinden önemli filmlerden oluşan seçkisi.
17.04.2020 Kültür Sanat
'Contagion' (Salgın) filmi ile Corona virüs arasındaki benzerlik tesadüf mü?
'Contagion' (Salgın) filmi ile Corona virüs arasındaki benzerlik tesadüf mü? Corona virüs sonrası 2011 yapımı 'Contagion' yani 'Salgın' filmi tekrar gündeme geldi. Film ile Corona virüs arasındaki benzerlikler epey dikkat çekiyor. Peki 'Contagion' ile Corona virüs arasındaki benzerlik gerçekten tesadüf mü?
13.03.2020 Sanat
Film gerçek oldu: Salgın filminin senaristinden corona virüsü açıklaması!
Film gerçek oldu: Salgın filminin senaristinden corona virüsü açıklaması! Kadrosunda Matt Damon, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Marion Cotillard, Michael Douglas gibi ünlüleri barındırmasında rağmen, 2011 yılında vizyona giren Contagion (Salgın) adlı film, vizyona girdiği sıralarda gişede büyük bir başarı elde edememişti. Ancak yakın zamanda Google'daki aranması hızla artan Contagion, Amerika'daki Apple Uygulama Mağazası'nda en çok indirilen filmlerden biri haline geldi.
11.03.2020 Dünya
Koronavirüs salgını ile neredeyse aynı... Film gerçek oluyor!
Koronavirüs salgını ile neredeyse aynı... Film gerçek oluyor! Şimdiye kadar 425 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan koronavirüs, Wuhan'daki Huanan Balık Pazarı'ndan pek çok ülkeye yayılmaya devam ederken, dokuz yıl önce çekilmiş olan Steven Soderbergh imzalı Contagion (Salgın) filmi yeniden gündem oldu. Filmin senaryosunun, koronavirüs salgını sırasında yaşananlarla olan benzerliği dikkat çekti.
4.02.2020 Dünya