Çamaşır makinesine sığmayan yorgana kesin çözüm: Çöp poşetine koy, vakumla!
Çamaşır makinesine sığmayan yorgana kesin çözüm: Çöp poşetine koy, vakumla! Baharın gelişiyle birlikte yorganlar yıkanıp kaldırılır. Ancak bazı yorgan çeşitleri her çamaşır makinesine sığmayabilir. Yorganlar çamaşır makinesine girdiğinde küçülebiliyor ancak birçok kişi makineye yerleştirirken zorlanıyor. Çözümü çöp poşetinde saklı.
11.05.2024 Püf Noktası
‘Kanserojen’ kostümlü defile
‘Kanserojen’ kostümlü defile Kanser hastası kadınlar ve yakınları, kanserojen etkisi bulunan atık maddelerden kıyafetler tasarladı.
2.11.2023 Gündem
Çöp poşeti giyip podyuma çıktı, herkes manken zannetti
Çöp poşeti giyip podyuma çıktı, herkes manken zannetti ABD'li YouTuber Fred Beyer, New York'ta düzenlenen moda haftasına kaçak girdi ve podyuma çöp poşeti giyerek çıktı. Beyer'i bir süreliğine kimse fark etmezken o anlar dünya basınında ses getirdi.
15.09.2023 Haberler
Çöp poşetinin içinden çıktı! 3 kişi gözaltında
Çöp poşetinin içinden çıktı! 3 kişi gözaltında İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, polis ekiplerince yapılan uygulamada bir otomobilden 11 kilo 150 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.
16.07.2021 Haberler
Fatih'te çöp poşetli kavga kamerada
Fatih'te çöp poşetli kavga kamerada FATİH'te yabancı uyruklu olduğu öğrenilen 2 kişi arasında kavga çıktı. Taraflardan biri, diğerinin kafasına elindeki çöp dolu poşetle vurdu. Kavga anları, cep telefonu kamerasına yansıdı.
24.03.2021 Haberler
Özge Ulusoy'un başına çöp poşeti geçirdiler
Özge Ulusoy'un başına çöp poşeti geçirdiler Ünlü model Özge Ulusoy, takipçilerine şaşkına çevirdi. Başına çöp poşeti geçiren Ulusoy, “Makyajı bozmadan nasıl elbise giyiyoruz?” diye sordu.
23.03.2021 Cadde
Kayıp müzisyenin cansız bedeni çöp poşetinde bulundu!
Kayıp müzisyenin cansız bedeni çöp poşetinde bulundu! Bingöl'de, 4 gündür haber alınamayan müzisyen Deniz Ayaz'ın (35), Sarıçiçek köyü kırsalındaki arazide çöp poşetinde cansız bedeni bulundu. Yapılan incelemede Ayaz'ın silahla 4 el ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi.
6.01.2021 Gündem
Son dakika: Kahreden haber! Ağlama sesiyle ortaya çıktı...
Son dakika: Kahreden haber! Ağlama sesiyle ortaya çıktı... Fatih'te çöp konteynerin yanına poşet içine konulmuş 2 aylık bebek bulundu. Bebeğin ağladığını duyan bir vatandaş durumu polis ekiplerine bildirdi. Hastaneye kaldırılan bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.
10.09.2020 Gündem
Corona virüsten çöp poşetiyle korunuyor
Corona virüsten çöp poşetiyle korunuyor Kahramanmaraş’ta bir vatandaş corona virüs önlemleri kapsamında kafasına geçirdiği çöp poşetiyle geziyor.
2.04.2020 Haberler
New York'ta hemşireler corona virüsten korunmak için çöp poşeti giydiler
New York'ta hemşireler corona virüsten korunmak için çöp poşeti giydiler ABD'de corona virüs salgınının merkezi haline gelen New York'ta önlükleri tükenen bazı hemşireler çöp poşetlerinden yaptıkları önlükleri giydi.
26.03.2020 Dünya
10 büyük boy çöp poşetiyle klimadan yatak odasına serin hava hattı çekti
10 büyük boy çöp poşetiyle klimadan yatak odasına serin hava hattı çekti Antalya’da evinin salonunda takılı klimanın serinliğini yatak odasında hissetmek isteyen Orhan Tuna isimli vatandaşın bulduğu ilginç çözüm güldürdü. Büyük boy 10 çöp poşetini birbirine yapıştıran Tuna, 15 metre uzunluğa ulaşan poşetlerin bir ucunu klimaya, diğer ucunu da yatak odasına uzattı. “Nerede soğukta oturmak istersem oraya çevirebiliyorum” diyen Tuna, poşetin ucunu istenildiği takdirde alt ve üst komşulara da yönlendirebileceğini ifade etti.
11.09.2019 Haberler
10 çöp poşetini kullanıp yaptı! Gören inanamıyor
10 çöp poşetini kullanıp yaptı! Gören inanamıyor Antalya’da evinin salonunda takılı klimanın serinliğini yatak odasında hissetmek isteyen Orhan Tuna isimli vatandaşın bulduğu ilginç çözüm güldürdü. Büyük boy 10 çöp poşetini birbirine yapıştıran Tuna, 15 metre uzunluğa ulaşan poşetlerin bir ucunu klimaya, diğer ucunu da yatak odasına uzattı. “Nerede soğukta oturmak istersem oraya çevirebiliyorum” diyen Tuna, poşetin ucunu istenildiği takdirde alt ve üst komşulara da yönlendirebileceğini ifade etti.
8.09.2019 Gündem
Uludağ’da sömestir tatili hızlı başladı
Uludağ’da sömestir tatili hızlı başladı Uludağ’da sömestr tatili hızlı başladı. Kayak ve kızak bulamayan tatilciler karın keyfini poşetle kayarak çıkardı. Kış turizminin en önemli merkezi Uludağ sömestr tatiliyle birlikte en kalabalık günlerini yaşıyor. Yerli ve yabancı turist akınına uğrayan Uludağ’da otellerde yer bulmak neredeyse imkansız. Kar kalınlığının 1.5 metreye ulaştığı zirvedeki pistler de kayakçıların akınına uğradı. Pistlerde günlüğü 100 ile 150 lira arasında kiralanan kayak takımı bulabilmek hayli zor. Yeni otellerin bulunduğu ikinci bölgede ise orta gelirli vatandaşların eğlenmeleri için kızak pistleri bulunuyor. Ancak Ortadoğu ve Arap ülkelerinden gelen yabancı turistlerin kızak ve kar motosikleti tutkusu bu bölgeyi de felç etmiş durumda. Saatlerce beklenen kızak ve kar motosikleti kuyruklarının ardından vatandaşlar astronomik fiyatlar ödeyerek 15 dakika süren kar safarisine çıkabiliyor. Dar gelirlinin poşeti var Kayak ve safari yapmaya bütçesi el vermeyen günü birlikçi tatilciler ise daha çok yanlarında getirdikleri plastik kızaklar, o da yoksa çöp poşetlerine oturup kayarak karın tadını çıkarıyor. Çocukların çöp poşetleriyle kayarken yaşadığı heyecan ve mutluluk yüzlerinden okunuyor. Otellerin 3 günlük paket programlar dahilinde belirlediği konaklama fiyatları hafta içi kişi başı 650, hafta sonu ise 850 TL olarak değişiyor. Batı oteller ise günlüğü 650 liradan "7 gün kal 6 gün öde" kampanyası yapıyor.
11.09.2019 Yaşam
Poşetlerdeki büyük tehlike!
Poşetlerdeki büyük tehlike! Bebekler tuttukları her şeyi ağızlarına götürmeye meyillidir. Dolayısıyla çöp poşetleri bebeklerinizi boğabilir.
4.04.2017 Aile
Kısmetse Olur Ayça'nın skandal görüntüsü!
Kısmetse Olur Ayça'nın skandal görüntüsü! Kısmetse Olur yarışmacıları birer birer ifşa oluyor. Bu kez yarışmacılardan Ayça Beğen ile ilgili internete düşen frikik görüntüler konuşuluyor. Kısmetse Olur'un gelin adayı Ayça Beğen'in bir modacının çöp poşetinden kıyafet olarak tasarladığı elbiseyle sokaklarda gezdiği ortaya çıktı. Asıl bomba ise bir parkta çimler üzerinde çekim yaparken yaşanıyor. Modacı herşeyin ortada derken gerçekten de Ayça Beğen frikik üstüne frikik veriyor.
11.09.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri