Koronavirüs tespit edilen huzurevi karantinaya alındı!
Koronavirüs tespit edilen huzurevi karantinaya alındı! Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bulunan özel bir huzurevi içerisinde bulunan 45 huzur evi sakini ile birlikte karantinaya alındı.
16.12.2020 Gündem
Son dakika haberler | Dünyayı sarsan olayda dikkat çeken detay! Bağlantısı ortaya çıktı
Son dakika haberler | Dünyayı sarsan olayda dikkat çeken detay! Bağlantısı ortaya çıktı Salgının başından bu yana çok sayıda doktor, gazeteci ve aktivist ortadan kayboldu ancak bu kez ABD'deki üniversitede corona virüsü araştıran Çinli bilim insanı evinde vuruldu. Dr. Liu'nun arkadaşlarına "Çok önemli bulgular keşfettim" dedikten sonra kurşunlara hedef olması, olay yarattı. Cinayetin ardından birçok komplo teorisi ortaya atılırken, Dr. Liu'nin Türk bilim insanıyla olan bağlantısı ortaya çıktı...
7.05.2020 Dünya
Son dakika | "Çok önemli bulgular keşfettim" sözlerinin ardından evinde ölü halde bulundu!
Son dakika | "Çok önemli bulgular keşfettim" sözlerinin ardından evinde ölü halde bulundu! Salgının başından bu yana çok sayıda doktor, gazeteci ve aktivist ortadan kayboldu ancak bu kez ABD'deki üniversitede corona virüsü araştıran Çinli bilim insanı evinde vuruldu. Dr. Liu'nun arkadaşlarına "Çok önemli bulgular keşfettim" dedikten sonra kurşunlara hedef olması, olay yarattı.
6.05.2020 Dünya
'Müşteriler para yerine tuvalet kağıdı veriyor'
'Müşteriler para yerine tuvalet kağıdı veriyor'  Dünyayı kasıp kavuran corona virüs (Covid-19), ticaret kurallarını da bozdu. Almanya’nın seyahat kısıtlaması getirmesi, ülkedeki taksicilerin en büyük gelir kaynağı olan havalimanlarını 'terkedilmiş' şehre dönüştürdü. DHA’ya konuşan Türk taksiciler, işlerinin kötü gittiğine isyan ederek, "Müşteriler bize 2 rulo tuvalet kağıdı teklif ederek, gidecekleri yerlere götürülmelerini istiyor" dedi.
28.03.2020 Dünya
Kaçak üretilen 25 bin maskeye el konuldu
Kaçak üretilen 25 bin maskeye el konuldu İstanbul'da kaçak üretilen 25 bin tıbbi maskeye el konuldu.
23.03.2020 Haberler
Trump'tan corona virüs açıklaması
Trump'tan corona virüs açıklaması ABD Başkanı Trump, Kovid-19 için ısrarla "Çin virüsü" terimini kullanarak, "Bu ırkçı bir söylem değil. Ben sadece virüsün nereden geldiğini söylüyorum. Çin haksız yere ABD ordusunu virüsü oraya götürmekle suçluyor. Ben başkan olduğum müddetçe böyle bir şey olamaz. Virüsün kaynağı Çin'dir." diye konuştu.
18.03.2020 Haberler
ABD'de corona virüs nedeniyle 115 kişi hayatını kaybetti
ABD'de corona virüs nedeniyle 115 kişi hayatını kaybetti ABD'de yeni tip corona virüs (Kovid-19) kaynaklı vaka  sayısının 7 bin 323'e, ölü sayısının ise 115'e yükseldiği bildirildi. 
18.03.2020 Haberler
İngiltere'de corona virüsü nedeniyle ölenlerin sayısı 104'e çıktı
İngiltere'de corona virüsü nedeniyle ölenlerin sayısı 104'e çıktı İngiltere'de yeni tip corona virüs (covid-19) nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 104'e yükseldi.
18.03.2020 Haberler
New York Valisi Cuomo corona virüs için süre verdi
New York Valisi Cuomo corona virüs için süre verdi Gelen son dakika haberine göre; New York Valisi Andrew Cuomo, yeni tip corona virüs (covid-19) salgınının eyalette 45 gün içinde zirveye çıkmasının beklendiğini söyledi.
17.03.2020 Haberler
Fransa'da serbest dolaşımı sınırlandıran uygulama yürürlüğe girdi
Fransa'da serbest dolaşımı sınırlandıran uygulama yürürlüğe girdi Fransa'da, yeni tip corona virüs (covid-19) tedbirleri kapsamında, ülke genelinde serbest dolaşımı zorunlu haller dışında sınırlandıran uygulama Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kararıyla yürürlüğe girdi.
17.03.2020 Haberler
Kafeler kepenk kapattı, İstanbul'da sahiller bomboş kaldı
Kafeler kepenk kapattı, İstanbul'da sahiller bomboş kaldı İçişleri Bakanlığınca, 81 il valiliğine 'korona virüs tedbirleri' konulu ek bir genelge göndermesinin ardından sinema, kafeterya, kahvehane gibi alanlar korona virüs önlemleri kapsamında kapatıldı. Özellikle sabah saatlerinde kahvaltı yapmak için akın edilen Üsküdar Salacak sahildeki kafeler de bu karar doğrultusunda kapanırken, sahilde kimsenin olmaması dikkat çekti.
23.03.2020 Gündem
Alex Oxlade-Chamberlain ve sevgilisinden karantina eğlencesi!
Alex Oxlade-Chamberlain ve sevgilisinden karantina eğlencesi! Alex Oxlade-Chamberlain ve sevgilisi Little Mix üyesi Perrie Edwards kendilerini izole ettikleri evlerinde eğlenmenin bir yolunu buldular.
15.03.2020 Futbol
Douglas Costa tecrit zamanlarını köpeğiyle top oynayarak geçiriyor!
Douglas Costa tecrit zamanlarını köpeğiyle top oynayarak geçiriyor! Juventus'un Brezilyalı yıldızı Douglas Costa, artan coronovirüs vakaları nedeniyle kendisini eve kapatırken, zamanını köpeği ile top oynayarak geçiriyor.
14.03.2020 Futbol
Yusuf Günay: 'Coronavirüsle mücadele konusunda bütün önlemleri alıyoruz'
Yusuf Günay: 'Coronavirüsle mücadele konusunda bütün önlemleri alıyoruz' Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesi statta dezenfekte çalışmaları sürerken sarı-kırmızılıların başkan yardımcısı Yusuf Günay, DHA'ya açıklamalarda bulundu.
14.03.2020 Futbol
Son dakika... Koronavirüs salgınında ölü sayısı 17'ye çıktı
Son dakika... Koronavirüs salgınında ölü sayısı 17'ye çıktı Çin'den yayılıp ABD'den Tayvan'a, Japonya'dan Güney Kore'ye birçok ülkede görülen virüsten hayatını kaybedenler, bir günde ikiye katlandı.
22.01.2020 Dünya