Çorum

Çorum

Son dakika Çorum haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çorum gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çorum haber sayfamızda...

Çorum

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.880 çorum haberi bulunmuştur.
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var Türkiye’de toplamda 81 il bulunuyor. Her biri farklı güzelliklere ve tarihi dokulara sahip olan bu şehirlerin isimlerinin de köklü bir geçmişi var. Peki memleketiniz adını nereden alıyor diye hiç düşündünüz mü? İşte yanıtı…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
ÇORUM İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Çorum'da bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
ÇORUM İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Çorum'da bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Çorum sahur ve iftar vakitleri araştırılmaya başlandı. 2024 Ramazan başlıyor. Kılınan ilk teravih namazı ile başlayan Ramazan ayı boyunca Müslümanlar oruç ibadetini yerine getirecek. Yapılan sahurun ardından imsak vaktinde oruca niyetlenilecek ve akşam ezanının okunduğu iftar vaktine kadar oruçlu olunacak. İftar vakti oruçlar açılacak. İslam alemi için mübarek olan Ramazan ayı 'On Bir Ayın Sultanı' olarak bilinmektedir ve Recep, Şaban ayı ile birlikte mübarek üç aylar arasında yer almaktadır. Ramazanın gelmesiyle birlikte imsakiye de araştırılıyor. Çorum'da yaşayanlar 'Çorum'da imsak saat kaçta oluyor, Çorum'da iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak?' gibi soruların yanıtını merak ediyor. İşte 2024 Çorum İmsakiye: Sahur, imsak ve iftar vakitleri.
18.03.2024 Bilgi Rehberi
TOKAT İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Tokat'ta bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
TOKAT İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Tokat'ta bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? İslam alemi için en önemli aylar arasında yer alan Ramazan ayı bu yıl da gelip çattı. 11 Mart’ta ilk oruçlar tutulmaya başladı. Tokat halkı saat kaçta, ne zaman oruçlarını açacaklarını öğrenmek için araştırmalara başladı. Tokat imsakiye 2024, Tokat'ta iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak? İşte detaylar haberimizde…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Çağdaş Atan: Negatif ayrımcılık yapılmasına karşıyım!
Çağdaş Atan: Negatif ayrımcılık yapılmasına karşıyım! Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Ankaragücü deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldıkları maçın ardından konuştu.
16.03.2024 Basaksehir
Dolu yağışı kazaya neden oldu! 1 kişi hayatını kaybetti
Dolu yağışı kazaya neden oldu! 1 kişi hayatını kaybetti Çorumda dolu yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, önündeki otomobile arkadan çarptı. Kazada 1 hayatını kaybetti.
16.03.2024 Gündem
Bandırmaspor'da Hüseyin Eroğlu dönemi sona erdi!
Bandırmaspor'da Hüseyin Eroğlu dönemi sona erdi! Eyüpspor'a 3-2 mağlup olan Bandırmaspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı.
16.03.2024 1.Lig
Çorum FK'dan Manisa FK karşısında unutulmaz geri dönüş!
Çorum FK'dan Manisa FK karşısında unutulmaz geri dönüş! Trendyol 1. Lig'in 27'nci haftasında Çorum FK, Manisa FK engelini 4-3'lük skorla geçti.
16.03.2024 1.Lig
Polis kaçan şüpheliyi arıyor! Parkta tüfekle vuruldu
Polis kaçan şüpheliyi arıyor! Parkta tüfekle vuruldu Çorum'da Alican T. (30), parkta bir kişinin pompalı tüfekli saldırısına uğrayıp, ayaklarından vuruldu. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
15.03.2024 Gündem
Boşanma aşamasındaki eşini tabancayla yaraladı
Boşanma aşamasındaki eşini tabancayla yaraladı Çorum’da Emre K., boşanma aşamasındaki eşi Merve K’yi (32) çıkan tartışmada tabancayla vurarak yaraladı.
15.03.2024 Gündem
11 ay bunun için bekliyorlar, yapımı 8 saat sürüyor: Bu bizim kırmızı çizgimiz
11 ay bunun için bekliyorlar, yapımı 8 saat sürüyor: Bu bizim kırmızı çizgimiz Çorum'un İskilip ilçesinde yüzyıllardır devam eden geleneği yaşatan vatandaşlar, fırınlarda 8 saatte pişirdikleri keşkekle iftar sofralarını lezzetlendiriyor.
15.03.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Makas kapanıyor
90+3 Ege'de Futbol | Makas kapanıyor Trendyol 1. Lig'de Çorum FK ve Eyüpspor mağlubiyetlerinin ardından Bandırmaspor'la deplasmanda golsüz berabere kalan Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz: ‘‘Yeşil beyazlılarda hedef Play Off. Ancak Bodrum’da puan kaybetmemek çok değerli. Artık odaklanmalılar. Özellikle gol bölgelerinde biraz daha üretken olmalılar.’’
14.03.2024 1.Lig
Son dakika… Meteoroloji saat verip uyardı! Kar, toz, fırtına, sağanak alarmı
Son dakika… Meteoroloji saat verip uyardı! Kar, toz, fırtına, sağanak alarmı Meteoroloji haritayı güncelledi. İstanbul dahil birçok kent için alarm verildi. Pazar gününe kadar sağanak ve kar devam edecek. İşte İstanbul dahil tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
13.03.2024 Gündem
'Mazeret üretmemeniz için size kaç seçim lazım'
'Mazeret üretmemeniz için size kaç seçim lazım' DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin aday tanıtım toplantısı için geldiği Çorum’da gazetecilerle bir araya geldi.
11.03.2024 Gündem
Göztepe'den müthiş avantaj! Adım adım Süper Lig'e
Göztepe'den müthiş avantaj! Adım adım Süper Lig'e Şanlıurfaspor engelini de aşan İzmir temsilcisi, son 8 haftaya 10 puanlık avantajla girdi.
11.03.2024 Futbol
75 ilde Mercek operasyonu! 1031 şüpheliye işlem...
75 ilde Mercek operasyonu! 1031 şüpheliye işlem... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 75 ilde 4 gündür devam eden Mercek operasyonlarının detaylarını paylaştı.
11.03.2024 Haberler
75 ilde Mercek operasyonu! 1031 şüpheliye işlem...
75 ilde Mercek operasyonu! 1031 şüpheliye işlem... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 75 ilde 4 gündür devam eden Mercek operasyonlarının detaylarını paylaştı.
11.03.2024 Gündem
Tugay: İzmir'de farklı bir belediyecilik modelini ortaya koyacağız
Tugay: İzmir'de farklı bir belediyecilik modelini ortaya koyacağız Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, hemşeri dernekleriyle buluştu. Tugay, 1 Nisan'da sonra İzmir'de farklı bir belediyecilik modelini ortaya koyacaklarını belirtip, "5 yıl boyunca çok güzel çalışmalar yapacağız. Şehrin kalkınması için tüm projelerimiz hazır" dedi.
10.03.2024 Gündem
Tamer Karadağlı: Yeniliklerin faydasını gördük seyircimiz arttı
Tamer Karadağlı: Yeniliklerin faydasını gördük seyircimiz arttı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tamer Karadağlı’yı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne atadığında tarih 11 Ağustos 2023’tü. O tarihten bu yana geçen yedi ayda Karadağlı, ilk röportajını Milliyet Pazar’a verdi.
10.03.2024 Pazar
Hızlı tren Karadeniz’e gelecek
Hızlı tren Karadeniz’e gelecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yüksek hızlı tren ağını tüm Türkiye’de daha da yaygın hale getirmek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirterek en son Ankara - Sivas Hızlı Tren hattının açılışını yaptıklarını, şimdi de hızlı tren ağını Karadeniz’e ulaştıracak projelere başladıklarını açıkladı.
9.03.2024 Ekonomi
Manisa FK'ya Kerim Frei'dan kötü haber!
Manisa FK'ya Kerim Frei'dan kötü haber! Ümraniyespor maçına hazırlanan Manisa FK'da Kerim Frei sakatlandı. Yıldız ismin kaçıracağı maçlar belli oldu.
8.03.2024 1.Lig
Bakan Uraloğlu açıkladı: Hızlı tren Karadeniz’e geliyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Hızlı tren Karadeniz’e geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yüksek hızlı tren ağını tüm Türkiye'de daha da yaygın hale getirmek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirterek en son Ankara-Sivas Hızlı Tren hattının açılışını yaptıklarını, şimdi de hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracak projelere başladıklarını açıkladı.
8.03.2024 Ekonomi
Bakan Kacır açıkladı: Rehavete kapılmak yok
Bakan Kacır açıkladı: Rehavete kapılmak yok Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır "Bizim kitabımızda rehavete kapılmak yok. Durmak, duraksamak yok" dedi.
8.03.2024 Ekonomi
7 kadınla 25 milyon liralık mantı fabrikası kurdu! 'Bir torba una muhtaçtık, veresiye aldık'
7 kadınla 25 milyon liralık mantı fabrikası kurdu! 'Bir torba una muhtaçtık, veresiye aldık' Eğitim hayatına devam etmesine izin verilmeyen kız çocukları, 16 yaşlarına geldiklerinde evlendiriliyorlardı. Havva Özata da onlardan biriydi. Ancak içinde bitmek tükenmek bilmeyen okuma ve çalışma hayatına dâhil olma isteğini hiçbir şey söndüremedi. Önce hayalini kurduğu okulunu bitirdi, sonrasında en iyi bildiği işi yaparak girdiği iş hayatında, bugün 7 kadınla fabrika kuracak kadar ustalaştı.
8.03.2024 Yaşam
Çocukları taciz ettiği iddia edilen 74 yaşındaki şahıs tutuklandı
Çocukları taciz ettiği iddia edilen 74 yaşındaki şahıs tutuklandı Çorum'un Alaca ilçesinde, çocukları taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan H.D. (74) tutuklanarak cezaevine gönderildi.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e 'bedelli askerlik' tepkisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e 'bedelli askerlik' tepkisi CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'bedelli askerlik' sözlerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu patavatsızlıktan öte bir zihniyet bozukluğunun işareti." ifadelerini kullandı.
5.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Çorum ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.