AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhurbaşkanımız dirayetli liderliği ile her türlü yıkım siyasetini bertaraf etti
AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhurbaşkanımız dirayetli liderliği ile her türlü yıkım siyasetini bertaraf etti AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ”Milletin doğrudan oylarıyla göreve gelen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, dirayetli liderliği ile demokrasimize yönelik her türlü yıkım siyasetini bertaraf etti; her hizmet alanında tarihi yatırımlara ve reformlara imza atmaya devam ediyor. Hak ve menfaatlerimizin korunması için dün Abdülhamid Han gemisinin göreve başlama töreni yepyeni bir atılımın işareti oldu” dedi.
10.08.2022 Siyaset
MEB 1 yıl boyunca atılan adımları paylaştı
MEB 1 yıl boyunca atılan adımları paylaştı Milli Eğitim Bakanlığı, eğitimde 1 yıl boyunca atılan adımları anlatan bir video yayınladı. Videoda, 20. Milli Eğitim Şurası’ndan ilk kez uygulanan yaz okullarına, temel eğitime kazandırılan 10 bin okuldan ücretsiz yardımcı kaynaklara kadar bütün ayrıntılar paylaşıldı.
7.08.2022 Gündem
Karısı tarafından çocuğu Fas’a kaçırılan babanın çaresiz bekleyişi
Karısı tarafından çocuğu Fas’a kaçırılan babanın çaresiz bekleyişi Eskişehir’de yaşayan 38 yaşındaki İbrahim Işık, boşanma aşamasındaki eşi tarafından rızası olmadan oğlunun Fas’a götürülmesi karşısında çaresiz kaldı. Eşiyle yaptığı görüşmelerde olumlu sonuç alamayarak çaresiz kalan gözü yaşlı baba yardım istedi.
28.02.2022 Gündem
Kalın'dan Nekbe'nin 72. yılında Filistin açıklaması: Yanlarında olmaya devam edeceğiz!
Kalın'dan Nekbe'nin 72. yılında Filistin açıklaması: Yanlarında olmaya devam edeceğiz! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, Filistin halkının varlığını ve iradesini yok sayan hiçbir planın, Kudüs'ü ve Filistin topraklarını peşkeş çekmeyi hedefleyen hiçbir girişiminin meşruiyeti bulunmadığını vurgulayarak "Türkiye olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, haklı davasında Filistin halkının yanında olmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.
16.05.2020 Siyaset