‘Hidrokarbon çözüm için fırsat kapısı olmalı’
‘Hidrokarbon çözüm için fırsat kapısı olmalı’ Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman, beraberindeki heyetle Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası (Tıp-İş) ve bazı iş yerlerini ziyaret etti.
23.02.2020 Kıbrıs
‘Kaybedecek zamanımız yok’
‘Kaybedecek zamanımız yok’ Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarını tamamladı.
20.02.2020 Kıbrıs
CTP 49. kuruluş yılını resepsiyonla kutladı
CTP 49. kuruluş yılını resepsiyonla kutladı Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, her türlü bedeli ödemeye hazır bir şekilde 49 yıldır barış demokrasi ve özgürlük için mücadele ettiklerini ifade ederek, bu mücadeleyi vermeye devam edeceklerini söyledi.
29.12.2019 Kıbrıs
‘Çaresiz değil güçlü kadınlar istiyoruz’
‘Çaresiz değil güçlü kadınlar istiyoruz’ Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Kadın Örgütü “Kadına Yönelik Şiddetin Ortadan Kaldırılması İçin Uluslararası Mücadele Günü” dolayısıyla mesaj yayımladı.
26.11.2019 Kıbrıs
Kuzey Kıbrıs'ta cumhurbaşkanlığı seçimi 2'inci tura kaldı
Kuzey Kıbrıs'ta cumhurbaşkanlığı seçimi 2'inci tura kaldı Dün yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde iki partinin desteğiyle seçime giren şimdiki Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu oyların yüzde 28.35'ini alarak birinci oldu. Ancak yüzde 50 zorunluluğu olduğu için seçim 26 Nisan'daki ikinci tura kaldı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Meclis’te yemin töreninde olay
Meclis’te yemin töreninde olay KKTC’de Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Doğuş Derya’nın “erkek egemen bir and “ diyerek andı değiştirmesi sonucu Meclis’te tartışma çıktı.
11.09.2019 Haberler
KKTC’de seçimlerin galibi belli oldu
KKTC’de seçimlerin galibi belli oldu KKTC erken seçimlerinde ipi önde göğüsleyen, Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu oldu. Yorgancıoğlu ilk açıklamasında, seçim sonuçlarında halkın eski hükümet Ulusal Birlik Partisi’nin uygulamalarını kabul etmediğini açık bir şekilde ortaya koyduğunu söyledi.
11.09.2019 Haberler