Deli Deli Küpeli oyuncuları kim, konusu nedir? Deli Deli Küpeli filmi nerede çekildi?
Deli Deli Küpeli oyuncuları kim, konusu nedir? Deli Deli Küpeli filmi nerede çekildi? Türk sinemasının sevilen komedi yapımlarından olan Deli Deli Küpeli filmin başrolünde Kemal Sunal yer alıyor. Şans eseri, hastaneden kaçan iki kişinin kaymakam ve hakim olarak tanınması konu ediniliyor. Peki, Deli Deli Küpeli filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
17.04.2022 Cadde
Melike Zobu kimdir, kaç yaşında? Deli Deli Küpeli filminde Hatice karakteri ile hafızalarda yer etmişti
Melike Zobu kimdir, kaç yaşında? Deli Deli Küpeli filminde Hatice karakteri ile hafızalarda yer etmişti Melike Zobu kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Tiyatro ve sinema oyuncusu olan Yeşilçam'da birçok filmde rol alan Melike Zobu, 1963 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Yeşilçam'da hayat verdiği sert mizaçlı karakterler ile adından söz ettiren Melike Zobu son haliyle görenleri şaşırttı. Deli Deli Küpeli filminde Hatice karakteri ile hafızalarda yer eden Melike Zobu hayatı ve bilinmeyenleri sizler için derledik.
6.04.2021 Cadde
Deli Deli Küpeli ne zaman nerede kaç yılında çekildi? Deli Deli Küpeli filmi oyuncuları ve konusu...
Deli Deli Küpeli ne zaman nerede kaç yılında çekildi? Deli Deli Küpeli filmi oyuncuları ve konusu... Bu akşam Star TV'de bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkacak olan Deli Deli Küpeli filmi 1986 yılında çekildi. Peki başrolde Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal'ın yer aldığı Deli Deli Küpeli filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
7.08.2020 Cadde
Deli Deli Küpeli nerede, ne zaman çekildi? Deli Deli Küpeli filminin konusu ve oyuncuları...
Deli Deli Küpeli nerede, ne zaman çekildi? Deli Deli Küpeli filminin konusu ve oyuncuları... Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal'ın en sevilen filmlerinden olan Deli Deli Küpeli, bu akşam ekranlara geliyor. Bolu'nun Elmalık köyünde çekilen Deli Deli Küpeli'nin yönetmen koltuğunda Kartal Tibet oturuyor. 100 dakikalık filmde Kemal Sunal'a Melike Zobu eşlik ediyor. İşte filmle ilgili ayrıntılar...
9.06.2020 Cadde