Demirören Haber Ajansı

Demirören Haber Ajansı

Son dakika Demirören Haber Ajansı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Demirören Haber Ajansı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Demirören Haber Ajansı haber sayfamızda...

Demirören Haber Ajansı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.472 demirören haber ajansı haberi bulunmuştur.
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi...
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi... Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan Beşiktaş gündemini değerlendiren Üzülmez, Necip Uysal ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
27.03.2024 Pendikspor
Onur Göçmez: Montella'nın Semih'i kullanmaması basiretsizlik
Onur Göçmez: Montella'nın Semih'i kullanmaması basiretsizlik Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Onur Göçmez, Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'ın kadrosundan çıkarılıp Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edilmesini sert bir dille eleştirdi.
22.03.2024 Beşiktaş
Sadettin Saran: Kabul edilebilir olaylar değil!
Sadettin Saran: Kabul edilebilir olaylar değil! Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Sadettin Saran, Trabzonspor maçı sonrası yaşanan olayları değerlendirdi.
17.03.2024 Fenerbahçe
İzmir'de 13 saat süren yangının boyutu ortaya çıktı
İzmir'de 13 saat süren yangının boyutu ortaya çıktı İzmir'de, dün yangın çıkan ve 13 saatte kontrol altına alınan soğuk hava deposunun son hali, havadan görüntülendi.
16.03.2024 Gündem
İlayda’nın annesi: Son yemeğini yedi, eğlencesini yaptı, öldürüldü
İlayda’nın annesi: Son yemeğini yedi, eğlencesini yaptı, öldürüldü İzmir'de, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, bıçaklı saldırıda ölen İlayda Alkan'ın (20) olayda yaralanan annesi Oya Tarhan (45), tedavisinin ardından taburcu edildi. Kızını öldüren Yunus Yılmaz'a (32) en ağır cezanın verilmesini isteyen Tarhan, "Yoksa içim soğumayacak" dedi.
13.03.2024 Gündem
Yazgül'ün dramı! Eşi ve kayıbiraderi ütü basıp, kolonyayla yakmaya çalıştı
Yazgül'ün dramı! Eşi ve kayıbiraderi ütü basıp, kolonyayla yakmaya çalıştı Diyarbakır'da iddiaya göre, eve getirdiği uyuşturucuyu ihbar edeceğini söyleyen eşi Yazgül Ç.'nin (27) bacağına ütü basan ve kardeşi Ahmet Ç. (36) ile birlikte eşinin üzerine kolonya döküp yakmaya çalışan Mahmut Ç. (32), hakim karşısına çıktı. KADES cihazıyla yaşadığını söyleyen Yazgül Ç., "Ailesi gördüğü yerde bana saldırıyor. 12 ameliyat oldum. Beni öldüreceklerç" dedi.
23.02.2024 Haberler
Yazgül'ün dramı! Eşi ve kayıbiraderi ütü basıp, kolonyayla yaktı
Yazgül'ün dramı! Eşi ve kayıbiraderi ütü basıp, kolonyayla yaktı Diyarbakır'da iddiaya göre, eve getirdiği uyuşturucuyu ihbar edeceğini söyleyen eşi Yazgül Ç.'nin (27) bacağına ütü basan ve kardeşi Ahmet Ç. (36) ile birlikte eşinin üzerine kolonya döküp yakmaya çalışan Mahmut Ç. (32), hakim karşısına çıktı. KADES cihazıyla yaşadığını söyleyen Yazgül Ç., "Ailesi gördüğü yerde bana saldırıyor. 12 ameliyat oldum. Beni öldüreceklerç" dedi.
23.02.2024 Gündem
Altın adam Selçuk Can'ın hedefi olimpiyat madalyası
Altın adam Selçuk Can'ın hedefi olimpiyat madalyası Avrupa Şampiyonu olan Selçuk Can, yaptığı açıklamada "Yolumuz uzun, işimiz zor. Olimpiyatlarda ülkemi temsil edip altın madalya alacağıma inanıyorum" dedi.
22.02.2024 Güreş
'Merhamet ve Emek Ödül Töreni'nde DHA ödüle layık görüldü
'Merhamet ve Emek Ödül Töreni'nde DHA ödüle layık görüldü Cumhur Haber Ajansı (CUMHA) tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen 'Merhamet ve Emek Ödül Töreni'nde, Demirören Haber Ajansı (DHA) ödüle layık görüldü.
21.02.2024 Gündem
Potada A Milli Takım'ın rakibi İtalya
Potada A Milli Takım'ın rakibi İtalya 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası'na katılmayı hedefleyen Ay-Yıldızlı ekibimiz yarın TSİ 22.30'da deplasmanda İtalya ile karşı karşıya gelecek.
21.02.2024 Milli Takım
Dünya tıp tarihine geçecek çalışmalarda Türk imzası: Organ nakli tarihe karışabilir!
Dünya tıp tarihine geçecek çalışmalarda Türk imzası: Organ nakli tarihe karışabilir! Almanya Helmholtz Doku Mühendisliği Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Ali Ertürk, dünyada ses getiren biyoteknoloji çalışmalarını gerçekleştirdiği laboratuvarlarının kapısını DHA'ya açtı.
18.02.2024 Haberler
Dünya tıp tarihine geçecek çalışmalarda Türk imzası: Organ nakli tarihe karışabilir!
Dünya tıp tarihine geçecek çalışmalarda Türk imzası: Organ nakli tarihe karışabilir! Almanya Helmholtz Doku Mühendisliği Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Ali Ertürk, dünyada ses getiren biyoteknoloji çalışmalarını gerçekleştirdiği laboratuvarlarının kapısını DHA'ya açtı.
18.02.2024 Gündem
Nesrin Baş: Bayrağımızı dalgalandırdığımı hayal ettim!
Nesrin Baş: Bayrağımızı dalgalandırdığımı hayal ettim! Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalyanın sahibi olan Nesrin Baş, şampiyonluğu sonrası konuştu.
16.02.2024 Güreş
'Sarsılma' kitabı raflardaki yerini aldı! 77 gazeteciye plaket verildi
'Sarsılma' kitabı raflardaki yerini aldı! 77 gazeteciye plaket verildi Kahramanmaraş depremine tanıklık eden foto muhabir ve kameramanların anılarını anlattığı 'Sarsılma' isimli kitap raflarda yerini aldı.
12.02.2024 Gündem
Dursun Özbek'ten şampiyonluk sözleri
Dursun Özbek'ten şampiyonluk sözleri Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, gündemde yer alan konularla ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
6.02.2024 Futbol
Altay Bayındır: İlk maçımda heyecanım çok fazlaydı
Altay Bayındır: İlk maçımda heyecanım çok fazlaydı Premier Lig devi Manchester United'ın kalesini koruyan milli eldiven, "Ben burada sadece kendimi değil, ülkemi de temsil ediyorum" dedi.
Ankara Üniversitesi'nden DHA'ya ödül
Ankara Üniversitesi'nden DHA'ya ödül Ankara Üniversitesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen 'Ankara Üniversitesi Ödülleri' töreninde akademisyen ve medya temsilcileri ödüllerini aldı. Törende, Demirören Haber Ajansı (DHA) Ankara Haber Müdürü Ersin Ercan'a ödül verildi.
30.01.2024 Haberler
Ankara Üniversitesi'nden DHA'ya ödül
Ankara Üniversitesi'nden DHA'ya ödül Ankara Üniversitesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen 'Ankara Üniversitesi Ödülleri' töreninde akademisyen ve medya temsilcileri ödüllerini aldı. Törende, Demirören Haber Ajansı (DHA) Ankara Haber Müdürü Ersin Ercan'a ödül verildi.
30.01.2024 Gündem
Aşçılığı bırakıp antrenör oldu! İlk maçında rakibine 9 gol attı
Aşçılığı bırakıp antrenör oldu! İlk maçında rakibine 9 gol attı 54 yaşında Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) kursunu bitirip antrenör olan Azize Ay, aşçılığı bırakıp futbola odaklandı. Ay'ın takımı, Büyükşehir Belediyesi Kadın Futbol Takımı rakibini 9-0 mağlup etti.
22.01.2024 3.Lig
Antalyaspor Başkanı Boztepe'den Jehezkel sözleri: Eylemi planlıydı! El Ghazi açıklaması
Antalyaspor Başkanı Boztepe'den Jehezkel sözleri: Eylemi planlıydı! El Ghazi açıklaması Jehezkel, Trabzonspor maçında attığı golün ardından İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını destekleyen bileğindeki yazıyı kameralara göstermişti. Antalyaspor Başkanı Boztepe konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
17.01.2024 Antalyaspor
Son dakika... Bakan Yerlikaya duyurdu! Sagiv Jehezkel ülkeden ayrıldı
Son dakika... Bakan Yerlikaya duyurdu! Sagiv Jehezkel ülkeden ayrıldı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel'in Türkiye'den ayrıldığını açıkladı. İsrailli futbolcunun ifadesi de ortaya çıktı.
15.01.2024 Gündem
Süper Lig'de Sagiv Jehezkel skandalı!
Süper Lig'de Sagiv Jehezkel skandalı! Antalyasporlu futbolcu, gol sevincinde, İsrail’e destek olmak için, üzerinde 7 Ekim ile 100. gün yazan ve ‘Davut yıldızı’ bulunan bandajını gösterdi.
15.01.2024 Antalyaspor
Antalyasporlu futbolcudan skandal sevinç! İsrail'e destek verdi, gözaltına alındı
Antalyasporlu futbolcudan skandal sevinç! İsrail'e destek verdi, gözaltına alındı Sagiv Jehezkel, Trabzonspor maçında attığı gol sonrası skandal bir sevince imza attı. İsrailli futbolcu, skandal hareketi nedeniyle gözaltına alındı
15.01.2024 Antalyaspor
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den Sagiv Jehezkel açıklaması! 'Sözleşmesi feshedilecek'
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den Sagiv Jehezkel açıklaması! 'Sözleşmesi feshedilecek' Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Trabzonspor maçında gol attıktan sonra skandal bir sevince imza atan Sagiv Jehezkel ile yolların ayrılacağını açıkladı.
14.01.2024 Antalyaspor
Levent Mercan'dan A Milli Takım iddiası
Levent Mercan'dan A Milli Takım iddiası Fatih Karagümrük kaptanı, Ay-Yıldızlı ekibimizin EURO 2024'te iz bırakacağını iddia etti.
5.01.2024 Karagümrükspor

Benzer Haber Etiketleri

Demirören Haber Ajansı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.