Derinkuyu

Derinkuyu

Son dakika Derinkuyu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Derinkuyu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Derinkuyu haber sayfamızda...

Derinkuyu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 243 derinkuyu haberi bulunmuştur.
Nevşehir'de İYİ Parti adayı Rasim Arı kazandı
Nevşehir'de İYİ Parti adayı Rasim Arı kazandı 31 Mart yerel seçimler sona erdi. Nevşehir'de resmi olmayan sonuçlara göre İYİ Parti'nin adayı Rasim Arı kazandı.
31.03.2024 Gündem
2024 DERİNKUYU SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Nevşehir Derinkuyu Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 DERİNKUYU SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Nevşehir Derinkuyu Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Nevşehir Derinkuyu Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Derinkuyu ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Nevşehir Derinkuyu Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
İkiz kardeşinin kimlik bilgilerini kullandı! FETÖ firarisi yakayı ele verdi
İkiz kardeşinin kimlik bilgilerini kullandı! FETÖ firarisi yakayı ele verdi Nevşehir’de ikiz kardeşinin kimlik bilgilerini kullanan FETÖ firarisi şüpheli yakalandı.
28.02.2024 Gündem
MHP'de 55 ilçede daha belediye başkan adayı belli oldu
MHP'de 55 ilçede daha belediye başkan adayı belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı.
19.01.2024 Gündem
Kapadokya'da ziyaretçi rekoru
Kapadokya'da ziyaretçi rekoru Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesini 2023 yılının ilk 10 ayında, 4 milyon 256 bin 129 yerli ve yabancı turist ziyaret ederek, rekor kırıldı. Nevşehir Valisi Ali Fidan, "2023 yılının ilk 10 ayında bugüne kadar görülen en yüksek ziyaretçi sayısına ulaşıldığını görmekteyiz" dedi.
9.11.2023 Ekonomi
İstanbul-İzmir arası artık 3,5 saat
İstanbul-İzmir arası artık 3,5 saat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu İstanbul-İzmir Otoyolu ile iki kentin arasındaki seyahat süresinin 5 saat kısaldığını dile getirdi.
28.10.2023 Ekonomi
Türkiye, ‘hazineleri’ni keşfe çağırıyor
Türkiye, ‘hazineleri’ni keşfe çağırıyor “Türkiye’nin Hazineleri” adlı dijital koleksiyon Türkiye’nin kültür ve mutfak mirasından seçkilerin dünyanın her yerinde artık erişebilmesine olanak sağlıyor. Koleksiyonda Bettany Hughes imzalı belgesel serisi de yer alıyor.
25.10.2023 Kültür Sanat
Cumhuriyet'in 100. yılında tarihi buluş! Her adım başka bir yerden yeryüzüne çıkıyor
Cumhuriyet'in 100. yılında tarihi buluş! Her adım başka bir yerden yeryüzüne çıkıyor Nevşehir’de yapılması planlanan Türkiye’nin en büyük betondan yamaç ‘Türk Bayrağı’ yapım çalışmalarında tesadüfen yer altı şehri bulundu. Köylüler, heyecan uyandıran keşif için attıkları her adımda 150 metre içeri giderek başka bir yerden yeryüzüne çıktı.
23.10.2023 Gündem
Tatar'dan İstanbul depremiyle ilgili özel açıklamalar: 262 gözlem istasyonu ve tahliye planı
Tatar'dan İstanbul depremiyle ilgili özel açıklamalar: 262 gözlem istasyonu ve tahliye planı AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, olası İstanbul depremiyle ilgili özel açıklamalarda bulundu. 262 gözlem istasyonuyla depremi oluşturması düşünülen fayın takip edildiğini belirten Tatar, “Marmara bölgesi, dünyanın belki de en iyi izlenen bölgelerinden birisi” dedi.
21.09.2023 Haberler
Tatar'dan İstanbul depremiyle ilgili özel açıklamalar: 262 gözlem istasyonu ve tahliye planı
Tatar'dan İstanbul depremiyle ilgili özel açıklamalar: 262 gözlem istasyonu ve tahliye planı AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, olası İstanbul depremiyle ilgili özel açıklamalarda bulundu. 262 gözlem istasyonuyla depremi oluşturması düşünülen fayın takip edildiğini belirten Tatar, “Marmara bölgesi, dünyanın belki de en iyi izlenen bölgelerinden birisi” dedi.
21.09.2023 Gündem
Avustralya'nın Coober Pedy kasabasında insanlar neden yerin altında yaşıyor?
Avustralya'nın Coober Pedy kasabasında insanlar neden yerin altında yaşıyor? Avustralya'nın Adelaide kentinin 848 kilometre kuzeyinde, ülkenin merkezine uzanan uzun, tozlu ve ıssız bir yolun üstünde esrarengiz birkaç kum piramit bulunuyor. Etrafta ise inatçı birkaç çalı dışında hiçbir şey yok.
13.08.2023 Dünya
Mustafa Çiftçi kimdir? Yeni Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi kaç yaşında, nereli?
Mustafa Çiftçi kimdir? Yeni Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi kaç yaşında, nereli? Vali atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre 57 ile yeni vali ataması yapıldı. Mustafa Çiftçi, Erzurum Valisi olarak atandı. Yeni Erzurum Mustafa Çiftçi'nin yaşamı ile ilgili bilgiler merak konusu oldu. Peki Yeni Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi kimdir, kaç yaşında?
10.08.2023 Bilgi Rehberi
‘Mağara devri’ yeniden başlıyor!
‘Mağara devri’ yeniden başlıyor! Rekor hava sıcakları dünyayı kavururken, bazı ülkeler yeraltındaki sığınaklarını serinlemeleri için halka açıyor. Fütüristler, küresel ısınmanın daha da artmasıyla birlikte mağara tipi evlerde yaşanacağını öngörüyor.
6.08.2023 Dünya
Kapadokya’da ziyaretçi sayısı 2 milyonu aştı
Kapadokya’da ziyaretçi sayısı 2 milyonu aştı Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya bölgesindeki müze ve ören yerlerini 2023 yılının ilk 7 ayında 2 milyon 356 bin 49 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.
4.08.2023 Ekonomi
Derinkuyu Seçim Sonuçları 2023: Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları, Milletvekili Sayısı ve Oyların Partilere Göre Dağılımı Milliyet.com.tr’de
Derinkuyu Seçim Sonuçları 2023: Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları, Milletvekili Sayısı ve Oyların Partilere Göre Dağılımı Milliyet.com.tr’de Bugün gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin ardından Derinkuyu Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Derinkuyu için özel seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Nevşehir ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de seçim sonuçları verilerine ulaşabileceksiniz. Türkiye genelinde 08:00’de başlayan oy verme işlemleri, Derinkuyu ilçesi ile birlikte diğer tüm ilçeler için 17:00 itibarıyla sona erecektir. Oy verme işlemlerinin sona ermesi ve YSK tarafından yayın yasağını kaldırılmasının hemen ardından Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Sinan Oğan’ın aldığı oy oranları Milliyet’in 14 Mayıs 2023 Derinkuyu Seçim Sonuçları sayfasında yer alacaktır. İl il ve ilçe ilçe detaylı olarak seçim istatistiklerini görmek isterseniz; hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, hangi parti toplam milletvekili sayısı olarak önde gidiyor, seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz. Sadece Derinkuyu için bilgi almak isterseniz sizler için hazırladığımız rehberimizden 14 Mayıs 2023 Derinkuyu Seçim Sonuçları sayfalarına erişebilirsiniz.
14.05.2023 Bilgi Rehberi
Dehşet anları! 9 köpeğin arasında kaldı
Dehşet anları! 9 köpeğin arasında kaldı Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yolda yürüyen bir vatandaşa başıboş köpekler saldırdı. 9 köpeğin arasında kalan ve ceketiyle köpeklere karşı koymaya çalışan vatandaşın dehşet dolu anları saniye saniye kameralara yansıdı.
25.12.2022 Haberler
Dehşet anları! 9 köpeğin arasında kaldı
Dehşet anları! 9 köpeğin arasında kaldı Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yolda yürüyen bir vatandaşa başıboş köpekler saldırdı. 9 köpeğin arasında kalan ve ceketiyle köpeklere karşı koymaya çalışan vatandaşın dehşet dolu anları saniye saniye kameralara yansıdı.
25.12.2022 Gündem
TOKİ arsa ödemeleri nasıl olacak, başvuru nasıl yapılır? TOKİ arsaları nerede? İşte TOKİ arsa listesi
TOKİ arsa ödemeleri nasıl olacak, başvuru nasıl yapılır? TOKİ arsaları nerede? İşte TOKİ arsa listesi 'İlk Evim Arsa' için başvurular başladı. E-devlet ve Ziraat Bankası şubelerinden yapılan TOKİ arsa başvuruları için son tarih 7 Kasım. Peki, TOKİ arsaları nerelerde olacak, arsa ödemeleri asıl yapılacak? İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yurt genelinde projelendirilen TOKİ arsaları ile ilgili merak edilenler.
14.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA LİSTESİ: TOKİ arsaları nerede, hangi illerde var? İşte TOKİ arsa başvuru bedeli
TOKİ ARSA LİSTESİ: TOKİ arsaları nerede, hangi illerde var? İşte TOKİ arsa başvuru bedeli TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve iş yeri başvuruları başladı. 250 bin sosyal konutun ardından arsa ve iş yeri başvurusu için de detaylar belli oldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk Evim İş Yerim' projesi kapsamında yer alan illeri de açıkladı. Peki, TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları.
13.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA ve İŞYERİ başvurusu nasıl yapılır, başvuru bedeli kaç lira? TOKİ arsa/işyeri başvuru şartları neler, fiyatları ne kadar? İl il arsa yerleri ve tapu teslim tarihi
TOKİ ARSA ve İŞYERİ başvurusu nasıl yapılır, başvuru bedeli kaç lira? TOKİ arsa/işyeri başvuru şartları neler, fiyatları ne kadar? İl il arsa yerleri ve tapu teslim tarihi Arsa - işyeri başvurusu başladı! Bir yandan da TOKİ konut başvuruları devam ediyor. Ekim ayı ile birlikte ilk arsam ve ilk işyerim başvuru süreci başlıyor. Konuyla ilgilenenler ise TOKİ arsa başvuru şartları ile işyeri başvuru sürecini araştırıyor. Peki, 2022 TOKİ işyeri ve arsa başvuru şartları neler, fiyatlar ne kadar?
10.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA BAŞVURUSU nasıl, nereye yapılır? TOKİ arsa yerleri nerede, fiyatları ne kadar? İşte arsa başvuru şartları...
TOKİ ARSA BAŞVURUSU nasıl, nereye yapılır? TOKİ arsa yerleri nerede, fiyatları ne kadar? İşte arsa başvuru şartları... TOKİ arsaları ile ilgili peş peşe sorular geliyor. Bugün başlayan TOKİ arsa başvuru işlemleri nasıl, nereye yapılır? TOKİ arsa yerleri nerede, fiyatları ne kadar? İşte TOKİ arsa başvuru şartları...
10.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte il il tahsis edilecek yerler...
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte il il tahsis edilecek yerler... Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Kapadokya'ya eylülde 571 bin 960 ziyaretçi
Kapadokya'ya eylülde 571 bin 960 ziyaretçi Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'yı, eylül ayında, 571 bin 960 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.
4.10.2022 Ekonomi
Nevşehir'de korkunç kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Nevşehir'de korkunç kaza: 2 ölü, 8 yaralı Nevşehir'de dolu nedeniyle kayganlaşan zeminde 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi yaralandı.
21.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Derinkuyu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.