Bursa'da selde kaybolan Derya'yı arama çalışmaları devam ediyor
Bursa'da selde kaybolan Derya'yı arama çalışmaları devam ediyor Bursa'nın Kestel ilçesinde gerçekleşen sel felaketinde kaybolan Derya Bilen’i (17) arama çalışmaları, 5'inci günde de devam ediyor. Çalışmalar, genç kızın sürüklenmiş olma ihtimaline karşı Gerlengeç Deresi ve çevresinde yoğunlaştırıldı.
26.06.2020 Haberler
Sel felaketinde kaybolan Derya’yı arama çalışmalarında 5'inci gün
Sel felaketinde kaybolan Derya’yı arama çalışmalarında 5'inci gün Bursa'nın Kestel ilçesinde, 5 kişinin yaşamını yitirdiği sel felaketinde kaybolan Derya Bilen’i (17) arama çalışmaları, 5'inci günde de sürüyor. Çalışmalar, genç kızın sürüklenmiş olma ihtimaline karşı Gerlengeç Deresi ve çevresinde yoğunlaştırıldı.
26.06.2020 Gündem
Derya'yı arama çalışmaları tekrar başladı
Derya'yı arama çalışmaları tekrar başladı  Bursa'da sel sularına kapılarak kaybolan genç kızı arama çalışmaları havanın aydınlanmasının ardından tekrar başladı. Genç kızın arama çalışmalarına 18 dalgıç olmak üzere toplam 161 personel ile devam ediliyor.
24.06.2020 Gündem
Son dakika... Selin vurduğu Dudaklı Mahallesi hayalet köye döndü!
Son dakika... Selin vurduğu Dudaklı Mahallesi hayalet köye döndü! Gelen bir son dakika haberine göre, Sel felaketinde en çok etkilenen Bursa’nın Kestel ilçesi Dudaklı Mahallesi hayalet köye döndü. Mahallenin sessizliği havadan görüntülendi. Vatandaşlar civar mahallelerde geceyi geçirirken, Büyükşehir Belediyesi'nin temizlik çalışmaları da hiç durmadan devam etti.
23.06.2020 Gündem