Devam Edecek

Devam Edecek

Son dakika devam edecek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan devam edecek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan devam edecek haber sayfamızda...

Devam Edecek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 78.810 devam edecek haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm'
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm' Fenerbahçe’nin Seçimli Yüksek Divan Kurulu’nda adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım döneminin etkili isimlerinden olan Şekip Mosturoğlu, Fanatik'ten Caner Kolağasıgil'e konuştu.
26.04.2024 Fenerbahçe
Ukrayna Tarım Bakanı Mykola Solsky'ye 'yolsuzluk' şüphesiyle gözaltı kararı
Ukrayna Tarım Bakanı Mykola Solsky'ye 'yolsuzluk' şüphesiyle gözaltı kararı Ukrayna'da bir mahkeme, Tarım Bakanı Mykola Solsky'nin "yolsuzluk" şüphesiyle gözaltına alınmasına hükmetti.
26.04.2024 Dünya
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili, "Harcama kontrolü devreye girecek." dedi.
26.04.2024 Haberler
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili, "Harcama kontrolü devreye girecek." dedi.
26.04.2024 Ekonomi
‘Barbie’ çocukların yanında
‘Barbie’ çocukların yanında Savaş ortamında yaşayan çocuklara destek veren War Child’ın son müzayedesine ünlü sanatçılar katkıda bulunuyor.
26.04.2024 Kültür Sanat
SURVİVOR MERVE AYDIN kimdir, kaç yaşında ve nereli? 2024 Survivor All Star Atlet Merve Aydın evli mi, boyu kaç?
SURVİVOR MERVE AYDIN kimdir, kaç yaşında ve nereli? 2024 Survivor All Star Atlet Merve Aydın evli mi, boyu kaç? Merve Aydın, Survivor All Star 2024 yarışmasında kırmızı takımda mücadele ediyordu. Ancak karşı takımın sayısının azalması nedeniyle Merve Mavi takıma geçti. Merve Survivor mücadelesine Mavi takımda devam edecek. Aksiyonlu mücadele Survivor yarışmasının takipçileri ise Survivor Merve Aydın hayatını araştırıyor. Peki, Atlet Merve Aydın aslen nereli, kaç yaşında?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Sivassporlu futbolcunun menajeri açıkladı! Fenerbahçe'den transfer teklifi
Sivassporlu futbolcunun menajeri açıkladı! Fenerbahçe'den transfer teklifi 2016 yılından beri Sivasspor'da forma giyen 33 yaşındaki kaleci Ali Şaşal Vural'a gelen tekliflerden birinin de Fenerbahçe'den olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...
25.04.2024 Sivasspor
AB'ye vize muafiyeti ile ilgili Bakan Kacır'dan açıklama
AB'ye vize muafiyeti ile ilgili Bakan Kacır'dan açıklama Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısı sonrası AB Komiseri Iliana Ivanova ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Kacır konuşmasında "Avrupa’nın inovasyon ve teknoloji ekosistemine dinamizm ve ivme kazandıran genç araştırmacılarımız ve girişimcilerimiz için vize muafiyetinin kritik önemi haiz olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Gisele Bündchen trafikte kenara çekildi! Polisle konuşurken ağlamaya başladı
Gisele Bündchen trafikte kenara çekildi! Polisle konuşurken ağlamaya başladı Gösteri dünyasının 'rüya çift'i; Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini 2022'de sonlandırmıştı. Boşanmanın ardından jiu-jitsu eğitmeni Joaquim Valente ile aşk yaşamaya başlayan Bündchen, son olarak Miami'de görüntülendi. Trafikte yaptığı bir kural ihlali nedeniyle polis tarafından kenara çekilen Bündchen, gözyaşlarına hakim olamadı.
25.04.2024 Cadde
Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat
Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarı geldi. Bugün 44, yarın 35 kent için sarı alarm verildi. Öte yandan pazar gününü işaret eden Meteoroloji ise önümüzdeki hafta için İstanbul, Ankara, İzmir dahil yurt geneli için alarm verdi. İşte tüm yurt için yapılan uyarılar…
25.04.2024 Gündem
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin'
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin' 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin 13 sanığın yargılandığı davada, karar duruşması görülecek. Duruşma öncesi aileler ile yürüyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin. Bu iş burada bitmez. Bu tip kararları alanları, tren kazasında ölmüş 3 yaşında, 5 yaşındaki yavruların hakkına girenlerin peşini bırakmam; namussuzluktur" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı!
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı! Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Altay’ın kurumsal geleceği ve o kurumsal geleceği bekleyen zor zamanlar nasıl, neler yapılarak aşılacak? Yönetim, artık gerekli hamleleri ivedelikle yapmalı’’ dedi.
25.04.2024 1.Lig
Yargıtay seçimi 24. tura kaldı
Yargıtay seçimi 24. tura kaldı Yargıtay’ın Başkan seçimi turları “sonuçsuz” sürüyor.
25.04.2024 Gündem
Survivor All Star'da adaya Berna Canbeldek veda etti
Survivor All Star'da adaya Berna Canbeldek veda etti Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, dördüncü ve son eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
25.04.2024 Cadde
Sürpriz hediye! Erdoğan talimat verdi: Kesinlikle bana unutturmayın
Sürpriz hediye! Erdoğan talimat verdi: Kesinlikle bana unutturmayın Ankara'da lösemiye yakalandıktan sonra resim yapmaya başlayan ve hastalığı yenen Buğlem Yılmaz (12), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, annesi Tenzile Erdoğan ile çekilen fotoğrafın karakalem çalışmasını hediye etti.
24.04.2024 Gündem
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı Erasmus+ değişim programı çerçevesinde Japonya, Polonya, Portekiz ve Yunanistan’dan Türkiye’ye gelen 9 öğretmen ve 12 ortaokul öğrencisi, ebru çalışması yaptı.
24.04.2024 Eğitim
Ali Yerlikaya duyurdu: 16 ilde Sibergöz operasyonları
Ali Yerlikaya duyurdu: 16 ilde Sibergöz operasyonları 16 ilde siber suçlulara karşı düzenlenen Sibergöz operasyonlarında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Operasyonların detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.
24.04.2024 Gündem
D-Smart Go’dan yüzde 23 indirim
D-Smart Go’dan yüzde 23 indirim D-Smart GO, ‘Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel sunduğu kampanya ile yıllık ‘Mega Paket’ üyeliğini yüzde 23 indirimle sunuyor. Yapılan açıklamaya göre, 23 Nisan’a özel hazırlanan bu kampanya ile D-Smart GO Mega Paket üyeliği yıllık 307.99 TL’ye alınabiliyor. Açıklamada şunlar kaydedildi:
24.04.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı'dan Irak ile imzalanan anlaşmaya ilişkin açıklama
Bakan Yumaklı'dan Irak ile imzalanan anlaşmaya ilişkin açıklama Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Irak ile imzalanan su alanında iş birliği anlaşmasına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Yumaklı yaptığı açıklamada, "Su konusunda sadece bizde değil suyun bizden gittiği ülkelerde de yönetilmesi gerekir. Suyun daha çok bırakılmasından bahsetmiyoruz. Suyun yönetilmesinden bahsediyoruz. İki sınırdaş ülkenin suyla ilgili iş birliği sadece bu iki ülkenin arasındaki iş birliği ile anlamlıdır" dedi.
23.04.2024 Gündem
Özgür Özel: Sayın Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Özgür Özel: Sayın Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, anayasa değişikliği tartışmalarına ilişkin, “Ben Sayın Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam. Kırmızı çizgiden ziyade bir başlangıç hattının olması lazım” dedi.
23.04.2024 Gündem
Sivasspor'da Konyaspor maçı mesaisi başladı!
Sivasspor'da Konyaspor maçı mesaisi başladı! Süper Lig'in 34'üncü haftasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek Sivasspor'da hazırlıklar start aldı.
23.04.2024 Sivasspor
Son dakika... Meteoroloji yarın 17 kentte sarı alarm verdi! Hem sıcak hem yağmur uyarısı
Son dakika... Meteoroloji yarın 17 kentte sarı alarm verdi! Hem sıcak hem yağmur uyarısı Meteoroloji haritayı güncelledi, yarın 17 kent için sarı alarm verdi. Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar yurdun birçok yerinde etkisini gösterirken sıcaklıklarla ilgili de bir uyarı geldi. Verilen bilgilere göre hafta boyunca en yüksek sıcaklık 38 derecelere kadar yükselecek.
23.04.2024 Gündem
Ekin Koç: 'Taş Kağıt Makas' gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severim!
Ekin Koç: 'Taş Kağıt Makas' gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severim! Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla gündemden düşmeyen 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' dizisinin başrol oyuncularından Ekin Koç, "Kendimi tekrar etmekten kaçınmaya çalışırım" diyerek, karakteri Umut ve oyunculuk serüveni hakkında samimi açıklamalar yaptı.
23.04.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Zehra Güneş'ten Melissa Vargas taktiği! İtalya'ya gitti
Zehra Güneş'ten Melissa Vargas taktiği! İtalya'ya gitti VakıfBank'ta sezonu tamamlayan milli voleybolcu Zehra Güneş sezonun kapanmasının ardından İtalya'ya gitti. Zehra'nın İtalya seyahatinin nedeni belli oldu.
23.04.2024 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Devam Edecek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.