Devlet

Devlet

Son dakika devlet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan devlet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan devlet haber sayfamızda...

Devlet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 260.106 devlet haberi bulunmuştur.
Mehmet Ali Yılmaz kimdir, öldü mü? Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz neden öldü, kaç yaşındaydı?
Mehmet Ali Yılmaz kimdir, öldü mü? Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz neden öldü, kaç yaşındaydı? Mehmet Ali Yılmaz ile ilgili aramalar arttı. Eski spordan sorumlu devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz İstanbul Beşiktaş’taki evinde kızı tarafından ölü bulundu. Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni merak edilirken, hayatı ve kariyeri ile ilgili ayrıntılar da araştırılıyor.
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Sergey Şoygu’nun yardımcısına 2 ay tutukluluk kararı
Sergey Şoygu’nun yardımcısına 2 ay tutukluluk kararı Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun yardımcısı Timur Ivanov'un yolsuzluk suçlamasıyla 2 ay tutuklu kalmasına karar verildi.
24.04.2024 Haberler
Son dakika... Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz ölü bulundu
Son dakika... Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz ölü bulundu Eski spordan sorumlu devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş'taki evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
İhracatçılar açıkladı: "Vize sıkıntısı ihracat rakamlarını tehdit ediyor"
İhracatçılar açıkladı: "Vize sıkıntısı ihracat rakamlarını tehdit ediyor" Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu, ihracat rakamları, AB vize başvurularında yaşanan sorunlar ve BAİB'in faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Çavuşoğlu, vize sıkıntısı yaşadıklarını kaydederek, tır şoförlerinin ve ihracatçılarının vize alamamasının, ihracatta ciddi düşüşlere neden olabileceğini açıkladı.
24.04.2024 Ekonomi
Dili boğazına kaçan antrenöre teknik ekip müdahale etti
Dili boğazına kaçan antrenöre teknik ekip müdahale etti Bursa'da U 17 karşılaşması sonrası iki takımın antrenörleri arasında çıkan tartışma yumruklu, tekmeli kavgaya dönüştü. Kavgada yüzüne tekme gelen antrenörün dili boğazına kaçarken, o anlar cep telefonu ile görüntülendi.
24.04.2024 Gündem
Rusya'yı karıştıran haber! Şoygu'nun yardımcısı gözaltında, ultra-lüks hayatında yok yok
Rusya'yı karıştıran haber! Şoygu'nun yardımcısı gözaltında, ultra-lüks hayatında yok yok Ukrayna işgalinin yirmi yedinci ayı bugün dolarken, Moskova'da savaşın başından bu yana en üst düzey gözaltı aniden gerçekleşti. Şoygu'nun yardımcısı, Kremlin sözcüsü Peskov'un parti arkadaşı Timur İvanov'un göz kamaştırıcı lüks hayatında yok yok: Albümden Cote d’Azur'daki yaz tatilleri, kiralık yatlar, helikopterler, İstanbul'da doğum günü ve elbette lüks arabalar ve mücevherler çıktı.
24.04.2024 Dünya
Çilek 150 liradan satışa sunuldu
Çilek 150 liradan satışa sunuldu Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ilk çilek hasadı yapıldı. Tarladan pazara inen çileğin üretiminin az olması nedeniyle kilogramı 150 TL'den satılmaya başladı.
24.04.2024 Ekonomi
Bakan Tunç: Terörle aranıza mesafe koyun
Bakan Tunç: Terörle aranıza mesafe koyun Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti'ye kapatma davası tartışmalarıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Haberler
Son dakika! Bakan Tunç: Terörle aranıza mesafe koyun
Son dakika! Bakan Tunç: Terörle aranıza mesafe koyun Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti'ye kapatma davası tartışmalarıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelendi! Mutfak tezgahı altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı
Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelendi! Mutfak tezgahı altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı Adana'da öğle yemeği için eve dönen koca eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken görünce dehşet saçtı.
24.04.2024 Haberler
Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelendi! Mutfak tezgahı altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı
Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelendi! Mutfak tezgahı altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı Adana'da öğle yemeği için eve dönen koca eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken görünce dehşet saçtı.
24.04.2024 Gündem
İskenderun Devlet Hastanesi’nde korkutan yangın
İskenderun Devlet Hastanesi’nde korkutan yangın Hatay’da İskenderun Devlet Hastanesi’nin B Blok bahçesinde poliklinik olarak kullanılan, 3 konteyner, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.
24.04.2024 Gündem
BoJ enflasyona odaklanacak
BoJ enflasyona odaklanacak Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) bir sonraki faiz artırımının zamanlamasına ilişkin spekülasyonlar sürerken, bankanın politika yapıcıları perşembe günü başlayacak iki günlük toplantılarında hızla zayıflayan yenin enflasyon üzerindeki etkilerine odaklanacak.
24.04.2024 Uzmanpara
Araç sahipleri dikkat: Trafik sigortasında yeni dönem!
Araç sahipleri dikkat: Trafik sigortasında yeni dönem! Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren trafik sigortasında yeni dönem mayıs ayı itibarıyla başlıyor. Buna göre trafik sigortasında aylık artış maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki yeni dönem fiyatları nasıl etkileyecek? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye açıkladı. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
‘Terör bataklığı kurutulacak’
‘Terör bataklığı kurutulacak’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ziyaretinden dönüş yolunda uçakta yaptığı konuşmada “Irak’ta da Suriye’de de terör bataklığı sadece bizim çalışmamızla değil, her iki ülke yönetiminin müşterek gayretleriyle kurutulacaktır” dedi.
24.04.2024 Gündem
Devlet erkanı Anıtkabir’deydi
Devlet erkanı Anıtkabir’deydi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile TBMM’de ilk tören Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’un Atatürk Anıtı’na çelenk bırakması ile başladı. Ardından Kurtulmuş başkanlığındaki devlet erkanı, Anıtkabir’i ziyaret etti.
24.04.2024 Gündem
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel dün TBMM resepsiyonunda sürpriz bir şekilde bir araya geldi. Erdoğan, kendisinden görüşme talebinde bulunan Özel ile buluşması için “Haftaya görüşeceğiz” dedi.
24.04.2024 Gündem
Yurtta 23 Nisan neşesi...
Yurtta 23 Nisan neşesi... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurt çapında büyük coşku ve neşeyle kutlandı. Törenlerde birbirinden renkli gösteriler sahneleyen çocuklar, oturdukları makam koltuklarında barış mesajları verdi, bu günü kendilerine armağan eden Atatürk’e de saygı ve minnetlerini ifade etti...
24.04.2024 Gündem
Yalıtıma bahar geldi!
Yalıtıma bahar geldi! Türkiye’de 22 milyon konut varken; sadece 4.4 milyon adedi yalıtımla tasarruf ediyor. İlkbahar ve yaz ayları yalıtım uygulamalarının tercih edildiği zaman dilimi olarak bilinirken, buna uygun kredi imkânları da sürdürülüyor.
24.04.2024 Ekonomi
Şiddetli yağış Çin’i de vurdu
Şiddetli yağış Çin’i de vurdu Çin’de 127 milyon insanın yaşadığı ve üretim merkezi olması nedeniyle “dünyanın fabrika katı” denilen Guangdong eyaletinde “100 yılda bir kez” yaşanan sel, hayatı felç etti.
24.04.2024 Dünya
Özgür Özel: Sayın Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Özgür Özel: Sayın Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, anayasa değişikliği tartışmalarına ilişkin, “Ben Sayın Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam. Kırmızı çizgiden ziyade bir başlangıç hattının olması lazım” dedi.
23.04.2024 Gündem
Bakan Ersoy'dan şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha'nın sergisine ziyaret
Bakan Ersoy'dan şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha'nın sergisine ziyaret Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 23 Nisan çerçevesinde gerçekleştirilen konser ve sergi açılışına katıldı. Bakan Ersoy şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün 12 yaşındaki oğlu Talha'nın yağlı boya resim sergisine ziyaret gerçekleştirdi.
23.04.2024 Gündem
Adalet Bakanı Tunç'tan DEM Parti açıklaması! "Terör örgütüne mesafe koymalı"
Adalet Bakanı Tunç'tan DEM Parti açıklaması! "Terör örgütüne mesafe koymalı" Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: DEM Parti, terör örgütüne mesafe koymalı, demokratik siyaset isteyen terörü reddedecek. Demokrasilerde şiddet olmaz, fikir özgürlüğü sonuna kadar ama şiddeti desteklerseniz demokratik hukuk devleti bunu kabul etmez.
23.04.2024 Gündem
CHP Lideri Özel eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i evinde ziyaret etti
CHP Lideri Özel eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i evinde ziyaret etti CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Nisan'da eski cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyarete gitti.
23.04.2024 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan sebebiyle Hataylı depremzede çocuklarla bir araya geldi
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan sebebiyle Hataylı depremzede çocuklarla bir araya geldi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir araya geldiği depremzede çocuklara hediye verip, sohbet etti. Şahin, “RTÜK olarak, çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir. Sizlerin neşesi ve mutluluğu, umut dolu olması toplumun geleceği için büyük önem taşır” diye konuştu.
23.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Devlet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.