Dolu

Dolu

Son dakika dolu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dolu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dolu haber sayfamızda...

Dolu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 75.742 dolu haberi bulunmuştur.
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un şarkısı eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntülerin arka planında ne var? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları aktardı.
25.04.2024 Haberler
Milliyet Mimarlık Dergisi’nin 39. sayısı bu Pazar bayilerde!
Milliyet Mimarlık Dergisi’nin 39. sayısı bu Pazar bayilerde! Yapı Dergisi’nin içerik yönetimiyle yayınlanan Milliyet Mimarlık dergisinin 39. sayısı 28 Mart Pazar günü Milliyet Gazetesi ile birlikte bayilerde!
25.04.2024 Mimarlık
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un şarkısı eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntülerin arka planında ne var? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları aktardı.
25.04.2024 Gündem
Vakıfbank'tan Zehra Güneş kararı! Fenerbahçe istemişti
Vakıfbank'tan Zehra Güneş kararı! Fenerbahçe istemişti Kadınlar Voleybol Ligi'nde mutlu sona ulaşan sarı-lacivertli takımın Vakıfbank'ın milli yıldızını transfer etmek istediği ileri sürülmüştü. Sarı-siyahlı kulüpte Zehra Güneş'in geleceği ile ilgili karar verildi.
25.04.2024 Voleybol
Elazığ'da 'yalancı veba' alarmı! İnsanlara bulaşma riski var
Elazığ'da 'yalancı veba' alarmı! İnsanlara bulaşma riski var Elazığ’ın Ağın ilçesinde Keban Baraj Gölü kıyısında binlerce martı telef olurken hayvan ölümlerinin nedeninin yalancı veba hastalığı olduğu belirtildi.
25.04.2024 Gündem
Zeytinyağı saça gerçekten iyi geliyor mu? Dikkat edilmesi gereken 2 şey var
Zeytinyağı saça gerçekten iyi geliyor mu? Dikkat edilmesi gereken 2 şey var Sıvı altın olarak görülen zeytinyağı birçok alanda kullandığımız şifa dolu bir yağdır. Sağlığa birçok faydası olan zeytinyağının sağlıklı saçlar için de en doğru yağlardan biri olduğuna dair bir inanç var. Peki gerçekten zeytinyağı saçlar için faydalı mı öyleyse nasıl kullanılmalı?
25.04.2024 Saç Bakımı
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı!
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı! Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Altay’ın kurumsal geleceği ve o kurumsal geleceği bekleyen zor zamanlar nasıl, neler yapılarak aşılacak? Yönetim, artık gerekli hamleleri ivedelikle yapmalı’’ dedi.
25.04.2024 1.Lig
Ünlü yapımcı yıllar sonra açıkladı! 'Bruce Willis set çalışanlarına cebinden para verirdi'
Ünlü yapımcı yıllar sonra açıkladı! 'Bruce Willis set çalışanlarına cebinden para verirdi' Yapımcı Jerry Bruckheimer, afazi ve demans hastalığıyla mücadele eden ve sinemayı bırakmak zorunda kalan Hollywood yıldızı Bruce Willis hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu. "Bruce çok iyi bir adam" diyen Bruckheimer, aktörün 'Armageddon' filminin çekimlerinde sette çalışan insanlara cebinden para verdiğini söyledi.
25.04.2024 Cadde
Bir Zamanlar Boğaz’ın güzeli
Bir Zamanlar Boğaz’ın güzeli İstanbul’un en gözde semtlerinden Bebek, Boğaz kıyısındaki konumuyla, komşu semtleri gibi güzellikte üstüne tanımaz.
25.04.2024 Gündem
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup'ta 2. oldu
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup'ta 2. oldu FIBA Europe Cup finalinde Alman ekibi NINERS Chemnitz 99’u 85-74 mağlup olduğu ilk maçın rövanşında uzatmaya giden karşılaşmada 105-95 yenen Bahçeşehir Koleji, şampiyonluğa ulaşamadı. İlk maçı 11 sayıyla kazanan, rövanşı ise 10 sayıyla kaybeden NINERS Chemnitz 99 kupanın sahibi oldu.
24.04.2024 Basketbol
Türkiye Kupası'nda Trabzonspor avantajı kaptı! Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti
Türkiye Kupası'nda Trabzonspor avantajı kaptı! Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Rakibini 3-2 mağlup eden Trabzonspor avantajı kaptı.
24.04.2024 Trabzonspor
EuroLeague'de Fenerbahçe Beko'dan muhteşem geri dönüş! Final-Four yolunda sakatlık şoku
EuroLeague'de Fenerbahçe Beko'dan muhteşem geri dönüş! Final-Four yolunda sakatlık şoku Fenerbahçe Beko, Euroleague play-off ilk maçında deplasmanda Monaco'ya konuk oldu. Normal süresi 81-81 eşitlikle biten mücadelenin uzatma bölümünde rakibini 95-91 yenen sarı-lacivertliler avantajı ele geçirdi ancak yıldız basketbolcusunun sakatlığıyla sarsıldı. İşte detaylar...
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Çocuk
Ozan Doğulu ile Hera Aslan aşka geldi! 'Kocam da kocam'
Ozan Doğulu ile Hera Aslan aşka geldi! 'Kocam da kocam' Uzun süredir Ozan Doğulu ile aşk yaşayan Hera Aslan, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Güzel şarkıcı, sevgilisini "Kocam da kocam" notuyla Instagram sayfasından paylaştı.
24.04.2024 Cadde
Evinin dört bir yanından gizli kameralar çıktı! Kıskançlık krizleri ele verdi
Evinin dört bir yanından gizli kameralar çıktı! Kıskançlık krizleri ele verdi Eski sevgilisinin kendisi hakkındaki mahrem detayları öğrenmesi genç kadının bunun nasıl mümkün olduğuna dair kuşkulanmasına yol açtı. Günden güne büyüyen şüpheleri, evdeki arama ve tüyler ürperten keşif takip etti.
24.04.2024 Dünya
Ünlü fenomenin cansız bedeni bulunmuştu! Eva Evans'ın ölüm nedeni ortaya çıktı
Ünlü fenomenin cansız bedeni bulunmuştu! Eva Evans'ın ölüm nedeni ortaya çıktı Sosyal medya platformlarından biri olan TikTok'ta çektiği videolar ile fenomen haline gelen Eva Evans'ın hayatını kaybettiğini kardeşi Lila Joy duyurmuştu. TikTok'ta 300 bin takipçisi olan Eva Evans'ın ölüm nedenine ilişkin açıklama yapıldı.
24.04.2024 Cadde
Gençlere ‘nikotin kesesi’ tuzağı
Gençlere ‘nikotin kesesi’ tuzağı Uzmanlar, şeker kutusuna benzer paketlerde satılan küçük nikotin keselerinin sosyal medyada gençler arasında moda haline geldiği konusunda uyardı.
24.04.2024 Dünya
Yenilginin ardından Ergin Ataman'dan emsali görülmemiş iddia: Panathinaikos'ta olmayacağım!
Yenilginin ardından Ergin Ataman'dan emsali görülmemiş iddia: Panathinaikos'ta olmayacağım! Maccabi Tel Aviv karşısında şok bir mağlubiyet alan Panathinaikos'ta Başantrenör Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçından sonra büyük iddiada bulundu.
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı 30'larında iki kadın aniden ortadan kaybolmuştu. Aileleri ne yaparsa yapsın bir türlü haber alamadı, ta ki biri gözlerden uzak çiftlikte şüpheli bir yağ varili bulana kadar. Kendini 'koyun sürüsündeki kurt' ve 'vicdan sahibi psikopat' olarak tanımlayan caninin itirafı ise tüm dünyanın kanını dondurdu.
24.04.2024 Yaşam
Üsküdar'da 23 Nisan coşkusu! Ceza ve Zeynep Bastık sahne aldı
Üsküdar'da 23 Nisan coşkusu! Ceza ve Zeynep Bastık sahne aldı Üsküdar'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Farklı ülkelerden gelen halk dansları toplulukarı çocuk bayramında buluştu. Gün boyu devam eden etkinliğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eşi Dilek Kaya İmamoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş da katıldı.
23.04.2024 Gündem
Arsenal, Chelsea karşısında 5 golle kazandı!
Arsenal, Chelsea karşısında 5 golle kazandı! Premier Lig'in 28'inci haftasında ertelenen maçta Arsenal, Chelsea'yi 5-0 mağlup etti.
Real Madrid, Baskonia engeline takılmadı!
Real Madrid, Baskonia engeline takılmadı! Turkish Airlines EuroLeague play-off serisi ilk maçında Real Madrid, Baskonia'yı 90-74 mağlup etti.
Maccabi Tel Aviv, Panathinaikos deplasmanında galip!
Maccabi Tel Aviv, Panathinaikos deplasmanında galip! Maccabi Tel Aviv, Turkish Airlines EuroLeague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos'u deplasmanda 91-87 mağlup etti.
Beşiktaş taraftarından Umut Meraş tepkisi! 'Kahroluyorum'
Beşiktaş taraftarından Umut Meraş tepkisi! 'Kahroluyorum' Beşiktaş, Türkiye Kupası Yarı Final maçında Ankaragücü'ne konuk oldu. Siyah-beyazlı taraftarların Umut Meraş'a yönelik tepkileri dikkat çekti.
23.04.2024 Beşiktaş
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 'yeni anayasa' açıklaması: Temasları arttıracağız
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 'yeni anayasa' açıklaması: Temasları arttıracağız TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Bütün siyasi partilerin çoğunluğunun kabul edebileceği yöntemi olması gerekiyor. İnşallah bu samimi gayretleri ortaya koyduktan sonra TBMM’de büyük bir çoğunlukla referanduma gitmeden bir çoğunlukla anayasa değişikliği yapılır” dedi.
23.04.2024 E-Devlet

Benzer Haber Etiketleri

Dolu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.