Gelin ve damat düğün gecesinde öldü! Sabah köy meydanında yakıldılar
Gelin ve damat düğün gecesinde öldü! Sabah köy meydanında yakıldılar Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletinde gelin ve damat evlendikleri gece hayatını kaybetti. Olay sonrası yaşananlar ise kan dondurdu.
5.06.2023 Dünya
Gelin ve damat düğün gecesi depremde öldü! 6 kişilik aileden 5’i hayatını kaybetti
Gelin ve damat düğün gecesi depremde öldü! 6 kişilik aileden 5’i hayatını kaybetti Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde Hatay’da dünya evine giren Elif ile Halil İbrahim Aksoy çifti, İskenderun’da tuttukları evde, evlendikleri gün enkaz altında kalarak hayatlarını kaybetti. Kız kardeşini kaybeden ağabey, 3.5 aylık kızına kardeşinin ismini verdi.
16.02.2023 Gündem
Şeb-i Arus nedir, ne demek? Şeb-i Arus ne zaman?
Şeb-i Arus nedir, ne demek? Şeb-i Arus ne zaman? Şeb-i Arus, Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin hayatını kaybettiği gündür ve bugünde Rumi, çeşitli etkinliklerle anılır. Peki, Şeb-i Arus ne zaman, hangi tarihte? Bu zaman diliminde Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri adıyla etkinlik düzenlenir. İşte, Şeb-i Arus hakkında detaylar...
22.11.2020 Gündem
Adalet Ağaoğlu: 'Sonsuzluk olmak istiyorum'
Adalet Ağaoğlu: 'Sonsuzluk olmak istiyorum' Türk edebiyatının usta yazarı Adalet Ağaoğlu, eserleriyle unutulmaz bir isim... Adalet Ağaoğlu, hayatı boyunca birçok konuda bizlere çok güzel hisler kattı. Gelin Adalet Ağaoğlu'nun yaşamına Molatik olalım...
6.05.2021 Portre
Düğün gecesi kocasını aldattı
Düğün gecesi kocasını aldattı Rusya’da düğün gecesi uyuyakalan eşini eski erkek arkadaşıyla aldatan kadının sonu kötü oldu. Kızgın koca karısını ateşe verdi. Vücudunun yüzde 80’i yanan kadın kurtarılamadı.
11.09.2019 Haberler