Duygu Özaslan Kimdir

Duygu Özaslan Kimdir

Duygu Özaslan (d. 17 Nisan 1991, İstanbul), Türk YouTuber ve İnternet ünlüsü. Özaslan, İstanbul Üniversitesi İspanyol Dili ve Edebiyatı mezunudur. YouTube'da genellikle makyaj ve yaşam tarzı türünde videolar çekmektedir. 2017'de yapılan bir araştırmada Duygu Özaslan'ın takipçilerinin "hayranlar", "sevmeyenler" ve "doğrucular" olmak üzere üç ana gruptan oluştuğu rapor edilmiştir. 2018 yılında 242 kişiyle yapılan bir araştırmada, Duygu Özaslan'ın Danla Bilic ve Çağla Şıkel'den sonra en çok takip edilen güzellik vlogerı olduğu tespit edilmiştir. Katılımcıların %12.4'ü Duygu Özaslan'ı takip ettiğini belirtmiştir. 2020 yılı Temmuz ayı itibarıyla Özaslan'ın 1.45 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır.

Duygu Özaslan Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 104 duygu özaslan kimdir haberi bulunmuştur.
Saniyede servet kazanıyorlar!
Saniyede servet kazanıyorlar! Instagram ve TikTok fenomenleri, kısa süreli paylaştığı video ve fotoğraflarla binlerce lira kazanıyor. Instagram dünyada ve Türkiye’de daha yaygın ve eski olduğu için oradaki paylaşımların bedelleri daha yüksek oluyor.
25.09.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Stres topu muyuz?’ Zeynep Bastık, Mersin Tarsus’ta izleyici karşısına çıktı...
8.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Etkileyici sergi Güney Afrikalı sanatçı Jake Michael Singer, İstanbul Bienali kapsamında Yedikule Hisarı Top Kulesi’nde sergilenen ‘On Bin Şey’ başlıklı enstalasyonuyla sanatseverlerin karşısına çıktı...
8.10.2022 Cadde
Duygu Özaslan sarı bikinili pozuyla beğeni topladı
Duygu Özaslan sarı bikinili pozuyla beğeni topladı YouTube platformunda yayınladığı makyaj videoları ile tanınan fenomen Duygu Özaslan sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor. Can Maxim Mutaf ile hayatını birleştiren Özaslan bikinili pozuyla yaktı geçti.
28.06.2022 Cadde
Can Maxim Mutaf kimdir, kaç yaşında? Duygu Özaslan'ın eşi Can Maxim Mutaf nereli, ne iş yapıyor?
Can Maxim Mutaf kimdir, kaç yaşında? Duygu Özaslan'ın eşi Can Maxim Mutaf nereli, ne iş yapıyor? Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Can Maxim Mutaf ile evlendi. Paris'te evlenen çift, takipçilerini meraklandırdı. Can Maxim Mutaf kimdir, kaç yaşında? Duygu Özaslan'ın eşi Can Maxim Mutaf nereli, ne iş yapıyor? soruları araştırılmaya başladı. İşte Can Maxim Mutaf'ın biyografisi haberimizde...
14.06.2022 Cadde
Duygu Özaslan ve basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf Paris'te evlendi!
Duygu Özaslan ve basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf Paris'te evlendi! Çektiği makyaj videolarıyla adını duyuran Instagram'da iki milyon takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'dan müjdeli haber geldi. Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Can Maxim Mutaf'ın evlilik teklifini kabul ettiğini duyuran Duygu Özaslan, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımla evlendiğini duyurdu.
14.06.2022 Cadde
Duygu Özaslan takipçilerini korkuttu: Tedaviye başlıyorum
Duygu Özaslan takipçilerini korkuttu: Tedaviye başlıyorum Bir zamanlar fazla kilolarıyla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, bu kilolardan bir çırpıda kurtularak herkesi şaşırtmıştı. Özel hayatı ve kariyeriyle sıklıkla gündemde olan Duygu Özaslan'dan takipçilerini üzecek haber geldi.
30.03.2022 Cadde
Duygu Özaslan'dan botoks itirafı! 'Gergin ve kırışıksız halimi daha çok beğeniyorum'
Duygu Özaslan'dan botoks itirafı! 'Gergin ve kırışıksız halimi daha çok beğeniyorum' Çektiği makyaj videolarıyla adını duyuran Instagram'da iki milyon takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Son olarak makyajsız halini yayınlayan ünlü isim, botoks itirafıyla adından söz ettirdi.
16.03.2022 Cadde
Tuba Ünsal: Tiyatro da zamana ayak uyduruyor
Tuba Ünsal: Tiyatro da zamana ayak uyduruyor 'Sonbahara Son Güller' adlı tiyatro oyununun galası, KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşti. Galaya; Demet Evgar, Barış Falay, Esra Erol, Hatice Arslan, Ayşe Boyner, Elif Boyner, Duygu Özaslan, Haluk Akakçe, Nur Bilen Yavuzer, Aslı Filinta, Hatice Şendil, Cem Karcı ve Güngör Bayrak katıldı.
19.02.2022 Cadde
Duygu Özaslan ceza yediği iddialarına yanıt verdi
Duygu Özaslan ceza yediği iddialarına yanıt verdi Duygu Özaslan'ın yasaya uygun şekilde reklam paylaşımı yapmadığı için 114 bin 326 TL ceza yediği iddia ediliyordu. Sosyal medya fenomeni, hakkında çıkan iddialarla ilgili açıklama yaptı. Özaslan ceza yediğini doğrularken kesinleşmiş bir para cezası olmadan bu tarz haberlerin çıkmasından da rahatsız oldu.
9.02.2022 Cadde
Duygu Özaslan'ın kombini beğenilmedi! 'Bu sefer güldürmedi'
Duygu Özaslan'ın kombini beğenilmedi! 'Bu sefer güldürmedi' Yediği, içtiği, giydiği ve gittiği her şeyin linkini paylaşmasıyla zaman zaman eleştirilen sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan bu sefer siyah lastik geçmeli tayt ve kırmızı topuklu ayakkabısıyla yaptığı kombinle topa tutuldu.
5.02.2022 Cadde
Duygu Özaslan: Bu oyun karakterine isim koyalım
Duygu Özaslan: Bu oyun karakterine isim koyalım YouTube kanalındaki makyaj videolarıyla tanınan fenomen Duygu Özaslan yaptığı paylaşımlarla zaman zaman gündeme geliyor. Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü isim siyah kombiniyle poz verip takipçilerinden yardım istedi.
10.01.2022 Cadde
Duygu Özaslan: Şimdi olsa Youtube'a girmezdim!
Duygu Özaslan: Şimdi olsa Youtube'a girmezdim! Oyuncu Ümit Erdim ve influencer Duygu Özaslan, GAİN'de yayınlanan 'Dayı Şov'a konuk oldu. Özaslan, bugün olsa Youtube’a girmeyeceğini, bu iş için artık çok geç olduğunu söyledi. Pilotluk eğitimi alan Erdim ise "Sektördeki adamcılık beni bitirdi” sözleriyle ilgili konuştu.
20.11.2021 Cadde
Duygu Özaslan tarzıyla not aldı
Duygu Özaslan tarzıyla not aldı YouTube kanalındaki makyaj videolarıyla tanınan fenomen Duygu Özaslan, iddialı pozlarını bir yenisini ekledi. Özaslan, sırt dekolteli elbisesiyle takipçilerinden büyük ilgi gördü.
15.11.2021 Cadde
Duygu Özaslan, Hande Erçel'in üzerinde ünlenen mayoyu giydi
Duygu Özaslan, Hande Erçel'in üzerinde ünlenen mayoyu giydi Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Hande Erçel'in üzerinde ünlenen mayoyu giydi. Dilara Fındıkoğlu'nun tasarladığı bu mayo, ünlü fenomenin takipçilerini ikiye böldü.
4.10.2021 Cadde
Duygu Özaslan’dan 'basketbolcu sevgilim var' kombini!
Duygu Özaslan’dan 'basketbolcu sevgilim var' kombini! Çektiği makyaj videolarıyla adını duyuran Instagram'da iki milyon takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, son kombiniyle sosyal medyada gündem oldu. Özaslan'ın basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf'ın maçını izlemeye giderken giydiği kıyafetle; ünlü model Kendall Jenner'ın sevgilisi Devin Booker'ın maçına giderken giydikleriyle neredeyse aynı olmasına yorum yağdı. İşte o kombin...
29.09.2021 Cadde
Duygu Özaslan: Sürpriz projelerimiz olacak
Duygu Özaslan: Sürpriz projelerimiz olacak Sosyal medyada ürettiği içeriklerle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Youtuber Duygu Özaslan, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi.
1.09.2021 Cadde
Duygu Özaslan turuncu bikinisiyle poz verdi
Duygu Özaslan turuncu bikinisiyle poz verdi Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Instagram'dan yaptığı iddialı paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Özaslan'ın şezlong üzerinde turuncu bikinisiyle verdiği poz beğeni topladı.
16.08.2021 Cadde
Duygu Özaslan ve sevgilisi Can Maxim Mutaf'a haciz şoku!
Duygu Özaslan ve sevgilisi Can Maxim Mutaf'a haciz şoku! Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan ile basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf, geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Tanışma yıl dönümlerinde sevgilisini yemeğe götüren Can Maxim Mutaf, yemekte Duygu Özaslan'a evlilik teklifi etmişti. Mutaf ve Özaslan evlilik hazırlıklarına başladıkları bugünlerde haciz şoku yaşadı.
9.08.2021 Cadde
Duygu Özaslan, Gülşen'in olay olan transparan kıyafetini giydi!
Duygu Özaslan, Gülşen'in olay olan transparan kıyafetini giydi! Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, şarkıcı Gülşen'in olay olan transparan pantolonundan giydi. Her paylaşımıyla adından söz ettiren Özaslan'ın pozu sosyal medyayı salladı.
26.07.2021 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (9 Temmuz 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (9 Temmuz 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
9.07.2021 Magazin
Duygu Özaslan-Can Maxim Mutaf düğünü seneye
Duygu Özaslan-Can Maxim Mutaf düğünü seneye Basketbolcu Can Maxim Mutaf ile sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı.
9.07.2021 Cadde
Duygu Özaslan'ın bikinisinin altına giydiği ayakkabı olay oldu
Duygu Özaslan'ın bikinisinin altına giydiği ayakkabı olay oldu YouTuber Duygu Özaslan, sevgilisi Can Maxim Mutaf ile tatile çıktı. Bikinili pozlarıyla dikkat çeken Duygu Özaslan tercih ettiği ayakkabıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
7.07.2021 Cadde
Duygu Özaslan-Can Maxim Mutaf evleniyor
Duygu Özaslan-Can Maxim Mutaf evleniyor Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan YouTuber Duygu Özaslan ile basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf, evlilik yolunda ilk adımı attı. Evlilik teklifini kabul eden Özaslan, 'Evet dedim' sözleriyle güzel haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
4.07.2021 Cadde
Duygu Özaslan takipçisinin çirkin mesajını ifşa etti!
Duygu Özaslan takipçisinin çirkin mesajını ifşa etti! 10 gün önce geçirdiği kalp krizi sonucu babası hayatını kaybeden Duygu Özaslan, bir takipçisinin kendisine gönderdiği mesajı ifşa etti. 30 yaşındaki fenomen, kendisi hakkında yapılan yoruma tepki gösterdi.
8.06.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Duygu Özaslan Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.