Düziçi

Düziçi

Son dakika Düziçi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Düziçi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Düziçi haber sayfamızda...

Düziçi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 461 düziçi haberi bulunmuştur.
Yılan ısırması sonucu ölen kadın ile ilgili şoke eden detay!
Yılan ısırması sonucu ölen kadın ile ilgili şoke eden detay! Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde yılan ısırması sonucu hayatını kaybeden Cennet İnci (60), köyünde toprağa verildi. Daha önce oğlunu ve akrabasını da yılan ısırdığı ortaya çıktı.
30.04.2024 Gündem
İnek otlattığı esnada yılan sokan kadın feci şekilde can verdi
İnek otlattığı esnada yılan sokan kadın feci şekilde can verdi Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde hayvan otlattığı esnada yılan sokan 60 yaşındaki kadın, hayatını kaybetti.
29.04.2024 Gündem
Paraşüt pilotu, rüzgar ters esince ağaçlara takıldı
Paraşüt pilotu, rüzgar ters esince ağaçlara takıldı Osmaniye’nin Düziçi ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü kutlamalarında gösteri uçuşu yapan paraşüt pilotu Murat Kurt, tam iniş sırasında rüzgarın aniden yön değiştirmesi sonucu ağaçlara takıldı. Ekiplerin ağaçtan indirdiği pilotun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
20.04.2024 Haberler
Osmaniye'de akraba kavgası: 1 ölü, 2 yaralı
Osmaniye'de akraba kavgası: 1 ölü, 2 yaralı Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde akraba iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralanan Hasan Köken (45), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
11.04.2024 Gündem
YSK 31 Mart seçimleri için yapılan 31 itirazdan 30'unu reddetti
YSK 31 Mart seçimleri için yapılan 31 itirazdan 30'unu reddetti Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin siyasi partilerin 31 itiraz başvurusundan 30'unu reddetti.
11.04.2024 Gündem
MHP Lideri Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de İbrahim Çenet seçildi
MHP Lideri Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de İbrahim Çenet seçildi 31 Mart 2024 yerel seçimler sona erdi. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de resmi olmayan sonuçlara göre MHP'li aday İbrahim Çenet kazandı.
31.03.2024 Gündem
2024 DÜZİÇİ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Osmaniye Düziçi Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 DÜZİÇİ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Osmaniye Düziçi Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Osmaniye Düziçi Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Düziçi ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Osmaniye Düziçi Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
'Tarlaya gidiyorum' diye evden ayrıldı! Uzun süre haber alınamayınca acı gerçek ortaya çıktı
'Tarlaya gidiyorum' diye evden ayrıldı! Uzun süre haber alınamayınca acı gerçek ortaya çıktı Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde sabah saatlerinde "tarlaya gidiyorum" diyerek evden ayrılan yaşlı adam ölü olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
26.01.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nin 56 belediye başkan adayı daha belli oldu
Yeniden Refah Partisi'nin 56 belediye başkan adayı daha belli oldu Yeniden Refah Partisi, adaylıkları kesinleşen 1'i büyükşehir 3 il ile 53 ilçe olmak üzere 56 belediye başkan adayını daha duyurdu.
18.01.2024 Gündem
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Osmaniye'de temaslarda bulundu
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Osmaniye'de temaslarda bulundu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Osmaniye Valiliği'ni ziyaret etti. Bakan Tunç, valilik çıkışında yaptığı açıklamada Osmaniye'de yapılan yatırımları değerlendi.
17.11.2023 Gündem
CHP Genel Başkanı Özel'den AYM açıklaması
CHP Genel Başkanı Özel'den AYM açıklaması CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’da gazetecilerin sorularını yanıtladı.
12.11.2023 Gündem
11 katlı binanın üzerine 10 tonluk iş makinesi çıkarıldı
11 katlı binanın üzerine 10 tonluk iş makinesi çıkarıldı Osmaniye'de ağır hasarlı binanın kontrollü yıkımı için 10 tonluk iş makinesi, vinçle 11 katlı binanın üzerine çıkarıldı.
11.10.2023 Gündem
Otomobiller kafa kafaya çarpıştı! Kaza anı kamerada
Otomobiller kafa kafaya çarpıştı! Kaza anı kamerada Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı. 3 kişinin yaralandığı kaza anının görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.
7.10.2023 Haberler
13 EYLÜL SON DEPREMLER (anlık depremler listesi): Deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı...
13 EYLÜL SON DEPREMLER (anlık depremler listesi): Deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı... AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesini paylaşıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi depremler sayfasında en son olan depremlerin yeri, büyüklüğü ve saati olmak üzere çeşitli detaylar bulunuyor. Deprem mi oldu? sorusunun cevabı araştırılıyor. İşte 13 Eylül son depremler listesi...
13.09.2023 Bilgi Rehberi
Osmaniye'de orman yangını! Çevre illerden destek istendi
Osmaniye'de orman yangını! Çevre illerden destek istendi Osmaniye Düziçi ilçesinde orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin yapıldığı yangının büyüme ihtimaline karşı çevre ilçe ve kentlerden de bölgeye destek istendi.
9.09.2023 Haberler
Osmaniye'de orman yangını! Çevre illerden destek istendi
Osmaniye'de orman yangını! Çevre illerden destek istendi Osmaniye Düziçi ilçesinde orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin yapıldığı yangının büyüme ihtimaline karşı çevre ilçe ve kentlerden de bölgeye destek istendi.
9.09.2023 Gündem
Osmaniye’de orman yangını kontrol altına alındı: 2 dekar alan zarar gördü
Osmaniye’de orman yangını kontrol altına alındı: 2 dekar alan zarar gördü Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahale ile kontrol altına alındı.
21.08.2023 Gündem
Adana'nın deprem tarihi karanlık! Yer bilimciler Milliyet'e değerlendirdi: Şehirde büyük deprem riski arttı mı?
Adana'nın deprem tarihi karanlık! Yer bilimciler Milliyet'e değerlendirdi: Şehirde büyük deprem riski arttı mı? Adana'da meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem vatandaşlar arasında paniğe yol açtı. Özellikle 6 Şubat depremlerinin meydana geldiği Doğu Anadolu Fayı üzerindeki illerden biri olan Adana'daki olası büyük deprem riskini uzmanlar Milliyet.com.tr'ye anlattı.
25.07.2023 Gündem
Kuzey Irak'ta sözleşmeli er şehit oldu
Kuzey Irak'ta sözleşmeli er şehit oldu Kuzey Irak'ta arama tarama faaliyetleri sırasında Sözleşmeli Piyade Er Mehmet Can (21) şehit oldu. Acı haber, memleketi Osmaniye'deki ailesine verildi.
24.07.2023 Gündem
Osmaniye’de orman yangını kontrol altında! Soğutma çalışmaları sürüyor
Osmaniye’de orman yangını kontrol altında! Soğutma çalışmaları sürüyor Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde orman yangını hava ve karadan müdahale ile kontrol altına alındı.
16.07.2023 Gündem
Osmaniye'de orman yangını
Osmaniye'de orman yangını Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Yarbaşı beldesinde orman yangını çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürülürken, 2 dekar alanın zarar gördüğü bildirildi. 
1.07.2023 Gündem
Osmaniye'de feci kaza! 2 kişi hayatını kaybetti
Osmaniye'de feci kaza! 2 kişi hayatını kaybetti Osmaniye’de orta refüje çarparak karşı şeride geçen otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.
24.06.2023 Gündem
Türkiye Deprem Haritası: Fay Hattı Nereden Geçiyor? AFAD ve MTA Diri Fay Hatları ve Deprem Risk Haritası
Türkiye Deprem Haritası: Fay Hattı Nereden Geçiyor? AFAD ve MTA Diri Fay Hatları ve Deprem Risk Haritası Türkiye meydana gelen iki büyük deprem sonrası yaralarını sarmaya devam ediyor. Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Malatya başta olmak üzere birçok il depremden etkilenirken İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde yaşayanların gündem konusu ise Türkiye deprem haritası oldu. Yaşadıkları bölgede fay hattı nereden geçiyor diye merak edenler için AFAD ve MTA’nın diri fay haritası ve deprem risk haritası bulunuyor.
5.06.2023 Bilgi Rehberi
Milli Eğitim Bakanlığından:
Milli Eğitim Bakanlığından: Milli Eğitim Bakanlığından:               Bakanlığımız personeli iken KHK ile kamu görevinden çıkarılan ya da Bakanlığımız adına yurtdışında resmi burslu öğrenci statüsünde öğrenim görmekte iken KHK ile   öğrencilikle ilişiği kesilen ve aşağıda bilgileri yer alan kişilerin ihraç işlemine karşın OHAL  İşlemleri İnceleme Komisyonuna yapmış olduğu başvuruları sonuçlandırılmıştır...
17.05.2023 Resmi İlanlar
Düziçi Seçim Sonuçları 2023: Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları, Milletvekili Sayısı ve Oyların Partilere Göre Dağılımı Milliyet.com.tr’de
Düziçi Seçim Sonuçları 2023: Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları, Milletvekili Sayısı ve Oyların Partilere Göre Dağılımı Milliyet.com.tr’de Bugün gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin ardından Düziçi Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Düziçi için özel seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Osmaniye ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de seçim sonuçları verilerine ulaşabileceksiniz. Türkiye genelinde 08:00’de başlayan oy verme işlemleri, Düziçi ilçesi ile birlikte diğer tüm ilçeler için 17:00 itibarıyla sona erecektir. Oy verme işlemlerinin sona ermesi ve YSK tarafından yayın yasağını kaldırılmasının hemen ardından Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Sinan Oğan’ın aldığı oy oranları Milliyet’in 14 Mayıs 2023 Düziçi Seçim Sonuçları sayfasında yer alacaktır. İl il ve ilçe ilçe detaylı olarak seçim istatistiklerini görmek isterseniz; hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, hangi parti toplam milletvekili sayısı olarak önde gidiyor, seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz. Sadece Düziçi için bilgi almak isterseniz sizler için hazırladığımız rehberimizden 14 Mayıs 2023 Düziçi Seçim Sonuçları sayfalarına erişebilirsiniz.
14.05.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Düziçi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.