Dyshawn Pierre

Dyshawn Pierre

Son dakika Dyshawn Pierre haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dyshawn Pierre gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dyshawn Pierre haber sayfamızda...

Dyshawn Pierre

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 93 dyshawn pierre haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Beko, Olympiakos'a kaybetti! EuroLeague'deki rakibi belli oldu
Fenerbahçe Beko, Olympiakos'a kaybetti! EuroLeague'deki rakibi belli oldu Turkish Airlines EuroLeague'in 34'üncü haftasında Fenerbahçe Beko, Olympiakos'a deplasmanda 84-81 mağlup oldu.
VakıfBank'ın yıldızı gönlünü Fenerbahçeli yıldıza kaptırdı!
VakıfBank'ın yıldızı gönlünü Fenerbahçeli yıldıza kaptırdı! VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde Imoco'ya 3-1 mağlup oldu. Mücadeleyi izleyenler arasında sarı-lacivertli basketbol takımın yıldızı da yer aldı.
21.02.2024 Voleybol
Fenerbahçe Beko'ya sakatlık şoku! Resmen açıklandı
Fenerbahçe Beko'ya sakatlık şoku! Resmen açıklandı Fenerbahçe Beko'ya, Zalgiris maçında sakatlanan Dyshawn Pierre'den kötü haber geldi. Sarı-lacivertli ekip yıldız basketbolcunun son durumunu açıkladı.
Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas'a yenildi!
Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas'a yenildi! Turkish Airlines EuroLeague'in 22'nci haftasında Zalgiris Kaunas, Fenerbahçe Beko'yu 98-75 mağlup etti.
20.01.2024 Basketbol
Fenerbahçe'nin EuroLeague maçında Zehra Güneş sürprizi! Marşa eşlik etti
Fenerbahçe'nin EuroLeague maçında Zehra Güneş sürprizi! Marşa eşlik etti Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 21. hafta karşılaşmasında Bayern Münih’i nefes kesen maçta 98-91 mağlup etmeyi başardı. Heyecan dolu mücadelede Zehra Güneş sürprizi de yaşandı. İşte detaylar...
Fenerbahçe uzatmada Bayern Münih'i yıktı! Wilbekin coştu
Fenerbahçe uzatmada Bayern Münih'i yıktı! Wilbekin coştu Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 normal sezonu 21. karşılaşmasında Bayern Münih’i konuk etti. Normal süresi 81-81 eşitlikle geçen nefes kesen maçın uzatma bölümünde sarı-lacivertliler rakibini 98-91 mağlup etmeyi başardı.
EuroLeague’de eski dostlar karşı karşıya… Dev maçlara Süper Oranlar yine Misli’de!
EuroLeague’de eski dostlar karşı karşıya… Dev maçlara Süper Oranlar yine Misli’de! EuroLeague’de her geçen hafta heyecan daha da artarken; çift maç haftasıyla birlikte basketbol severleri birbirinden keyifli maçlar bekliyor. Çift maç haftası, bugün oynanacak 7 maç ile başlayacak. Temsilcilerimizin de sahne alacağı günde, Fenerbahçe Beko sahasında Partizan’ı ağırlayacakken; Anadolu Efes ise Panathinaikos’a konuk olacak.
EuroLeague'de Fenerbahçe Beko 14 sayıdan geri döndü! Jasikevicius eski takımını yıktı
EuroLeague'de Fenerbahçe Beko 14 sayıdan geri döndü! Jasikevicius eski takımını yıktı Turkish Airlines EuroLeague 15. hafta maçında Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas ile karşı karşıya geldi. Nefes kesen maçta 14 sayı geri düşmesine rağmen Fenerbahçe, rakibini 80-78 mağlup etmeyi başardı.
Sarunas Jasikevicius hızlı başladı! Fenerbahçe Beko evinde kazandı
Sarunas Jasikevicius hızlı başladı! Fenerbahçe Beko evinde kazandı Fenerbahçe Beko yeni koçu Sarunas Jasikevicius yönetimindeki ilk maçında Monaco'yu 86-74 mağlup etti.
Fenerbahçe Beko, Baskonia engeline takıldı!
Fenerbahçe Beko, Baskonia engeline takıldı! Turkish Airlines EuroLeague'in 12'nci haftasında Baskonia, Fenerbahçe Beko'yu 80-79 mağlup etti.
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
16.11.2023 Diğer
Fenerbahçe Beko'nun rakibi Maccabi! Maç öncesi 3 eksik, 2 şüpheli
Fenerbahçe Beko'nun rakibi Maccabi! Maç öncesi 3 eksik, 2 şüpheli Turkish Airlines EuroLeague çift maç haftasına Kızılyıldız mağlubiyeti ile başlayan Fenerbahçe Beko, Maccabi ile karşı karşıya gelecek. Mücadelede sarı-lacivertli ekibin 3 yıldızı forma giyemeyecek, 2 ismin durumu ise belirsiz. İşte detaylar...
İddaa'da günün en çok oynanan maçları
İddaa'da günün en çok oynanan maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
14.11.2023 Futbol
Fenerbahçe Beko'ya EuroLeague çift maç haftasında kötü haber! 3 eksik birden
Fenerbahçe Beko'ya EuroLeague çift maç haftasında kötü haber! 3 eksik birden Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu 8. hafta maçında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız’a konuk olacak olan Fenerbahçe Beko'ya kötü haber geldi. Sarı-lacivertli ekipte 3 yıldız çift maç haftasında forma giyemeyecek.
Itoudis’ten Bjelica sorusuna tepki! 'Fenerbahçe’nin kadrosu bu'
Itoudis’ten Bjelica sorusuna tepki! 'Fenerbahçe’nin kadrosu bu' Turkish Airlines EuroLeague'de Partizan'a 85-84 mağlup olan Fenerbahçe Beko'da başantrenör Dimitris Itoudis, karşılaşma sonrfası düzenlenen basın toplantısında Nemanja Bjelica hakkında gelen soruya tepki gösterdi.
Olympiacos maçında sakatlanmıştı! Dyshawn Pierre'den Fenerbahçe Beko'ya kötü haber
Olympiacos maçında sakatlanmıştı! Dyshawn Pierre'den Fenerbahçe Beko'ya kötü haber Euroleague’in 6’ncı haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında Olympiacos'u mağlup etmeyi başardı. Ancak sarı-lacivertli ekibe mücadelede sakatlanan Dyshawn Pierre'den kötü haber geldi.
Fenerbahçe Beko-Olympiakos maçında Itoudis'i çılgına döndüren an! 'Şimdilik bu kadar diyorum'
Fenerbahçe Beko-Olympiakos maçında Itoudis'i çılgına döndüren an! 'Şimdilik bu kadar diyorum' Euroleague’in 6’ncı haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında ağırladığı Olympiacos’u 79-77 mağlup etti. Maçın son anlarında hakemlerin tartışma yaratan kararı sonrası Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis verilen karara sert tepki gösterdi. Dimitris Itoudis maçın ardından verilen karara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe Beko sahasında Olympiakos'a geçit vermedi: 79-77
Fenerbahçe Beko sahasında Olympiakos'a geçit vermedi: 79-77 Fenerbahçe Beko, EuroLeague'in 6. haftasında sahasında ağırladığı Olympiakos'u son dakikalarına baş baş girilen maçta 79-77 mağlup etti.
Fenerbahçe Beko, Bayern Münih'i deplasmanda yıktı
Fenerbahçe Beko, Bayern Münih'i deplasmanda yıktı Turkish Airlines Euroleague'in 5'inci haftasında Fenerbahçe Beko, Bayern Münih deplasmanından 76-67 galip ayrıldı.
Fenerbahçe Beko'dan ASVEL'e 101 sayı!
Fenerbahçe Beko'dan ASVEL'e 101 sayı! Turkish Airlines Euroleague'in 4'üncü haftasında Fenerbahçe Beko, ASVEL'i 101-86 mağlup etti.
Fenerbahçe Beko, Ergin Ataman'ın Panathinakos'una geçit vermedi! 14 sayılık fark: 83-69
Fenerbahçe Beko, Ergin Ataman'ın Panathinakos'una geçit vermedi! 14 sayılık fark: 83-69 Dimitris Itoudis'li Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 3. hafta maçında Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos'u sahasında konuk etti. Son maçında Valencia'ya deplasmanda kaybeden Sarı Lacivertli ekip, Yunan ekibini sahasında 83-69'luk farkla yenerek moral buldu.
EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de!
EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de! Turkish Airlines EuroLeague’de 2023-24 sezonu bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Toplam 18 takımın yer aldığı ligde normal sezon yine 34 hafta üzerinden oynanacak. Normal sezonun 12 Nisan 2024’te sona ermesi beklenirken sonrasında yeni format sebebiyle önce Play-in sonrasında da Playoff maçları oynanacak. Euroleague’de A lisanslı takımlar dışında farklı ekipler ligde yer alabiliyorken; bu sezon, geçen sezonki takımların dışında lige yeni bir ekip katılmadı.
Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i farklı mağlup etti!
Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i farklı mağlup etti! Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Yarı Final serisi ilk maçında Anadolu Efes'i 42 sayı farkla 108-66 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.
3.06.2023 Basketbol
Fenerbahçe Beko'dan çifte imza! 3 yıllık sözleşme
Fenerbahçe Beko'dan çifte imza! 3 yıllık sözleşme Fenerbahçe Beko'dan iç transfer hamlesi geldi. Sarı-lacivertli ekip Dyshawn Pierre ve Metecan Birsen ile 2+1 yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıkladı.
Fenerbahçe Beko, Olympiacos'a mağlup oldu! Euroleague'e veda etti!
Fenerbahçe Beko, Olympiacos'a mağlup oldu! Euroleague'e veda etti! Turkish Airlines Euroleague play-off serisi 5'inci maçında Olympiacos ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. Kritik maçı Yunan temsilcisi 84-72'lik skorla kazandı ve Fenerbahçe Beko Euroleague'e veda etti.

Benzer Haber Etiketleri

Dyshawn Pierre ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.