TEOG sonuçları açıklandı - TEOG YEP puanı sorgulama
TEOG sonuçları açıklandı - TEOG YEP puanı sorgulama TEOG YEP sonuçları az önce ilan edildi. Milli Eğitim Bakanlığı resmi sitesi üzerinde erişime açılan TEOG YEP puanlarının açıklanmasıyla birlikte binlerce öğrenci lise tercih işlemlerine başlayacak. YEP puan sorgulamaları "http://meb.gov.tr"'de.
30.06.2017 Gündem
E-okul girişi nasıl yapılır? E-okul sistemi ile neler öğrenilir?
E-okul girişi nasıl yapılır? E-okul sistemi ile neler öğrenilir? E-okul sistemi ile hem öğrenciler hem de veliler okuldaki durumlarla ilgili kolaylıkla bilgi sahibi oluyor. Peki E-okul girişi nasıl yapılır? Karne notu nasıl sorgulanır? İşte e-okul veli bilgilendirme sistemi hakkındaki tüm merak edilenler...
7.06.2017 Gündem
E-Okul VBS’ye giriş nasıl yapılır? (E-Okul öğrenci not sorgulama işlemi)
E-Okul VBS’ye giriş nasıl yapılır? (E-Okul öğrenci not sorgulama işlemi) E-Okul VBS kullanılmaya başlandığından beri veliler ve öğrenciler merak ettikleri tüm yazılı ve sözlü sınav sonuçlarını, okulla ilgili bütün merak edilenleri ve TEOG gibi önemli sınav sonuçlarını E-Okul sistemi üzerinden öğrenebiliyor. Okulların kapanmasına bir hafta kadar bir süre kala, e-okul öğrenciler ve veliler tarafından en çok ziyaret edilen site konumunda.
2.06.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri