Ebru

Ebru

Son dakika ebru haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ebru gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ebru haber sayfamızda...

Ebru

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.874 ebru haberi bulunmuştur.
“İhracata değil, daha fazla döviz kazancı sağlayacak süreçlere ve iş birliklerine odaklanmalıyız”
“İhracata değil, daha fazla döviz kazancı sağlayacak süreçlere ve iş birliklerine odaklanmalıyız” Antalya’da gerçekleştirilen Ankara Sanayi Odası (ASO) 2024 Yılı 1’inci Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı’nda konuşan ASO Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, “Artık ne pahasına olursa olsun ihracat değil, daha yüksek katma değerli ve daha fazla döviz kazancı sağlayacak süreçlere ve iş birliklerine odaklanmalıyız. 2023 yılında yaklaşık 25 trilyon dolar olan dünya ihracatından yüzde 1’ler civarında olan payımızı artırmanın zamanı gelmiştir” dedi.
6.05.2024 Ekonomi
Ebru Topçu: Takıma katkım olduysa ne mutlu!
Ebru Topçu: Takıma katkım olduysa ne mutlu! Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon olan Galatasaray Petrol Ofisi'nde Ebru Topçu değerlendirmelerde bulundu.
Oyunculuğu bırakıp, Amerika'ya mı yerleşecek? Ebru Şahin'den açıklama
Oyunculuğu bırakıp, Amerika'ya mı yerleşecek? Ebru Şahin'den açıklama Oyuncu Ebru Şahin, basketbolcu eşi Cedi Osman'ın NBA takımlarından San Antonio Spurs'ta forma giymesi nedeniyle sık sık Amerika ile Türkiye arasında yolculuk yapıyor. Bir yıldır ekranlardan ozak olan Şahin, mesleği bırakması olasılığı hakkında net bir açıklamaya imza attı.
5.05.2024 Cadde
“Gelen bakıcı gidiyor bu konuda çok yaralıyım”
“Gelen bakıcı gidiyor bu konuda çok yaralıyım” Merve Özbey, bir dönem vokalisti olduğu Bengü gibi iş insanıyla evlenen, hem çocuk hem kariyer yapan bir şarkıcı.
4.05.2024 Pazar
İzmir Art Fair Sanat ve Antika Fuarı’nda yarın son gün
İzmir Art Fair Sanat ve Antika Fuarı’nda yarın son gün 1 Mayıs’ta başlayan İzmir Art Fair, Sanat ve Antika Fuarı’nı ziyaret etmek için yarın son gün.
5.05.2024 Kültür Sanat
Galatasaray şampiyonluk için sahaya çıkıyor! Bir ilk olacak
Galatasaray şampiyonluk için sahaya çıkıyor! Bir ilk olacak Sarı-kırmızılı takım, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin son haftasında yarın ALG Spor'u yenerse mutlu sona ulaşacak.
4.05.2024 Futbol
Alkollü sürücü kaza yaptı, babasına haberi telefonda polise söyletti
Alkollü sürücü kaza yaptı, babasına haberi telefonda polise söyletti EDİRNE’nin Keşan ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, park halindeki 2 minibüse çarptı. Kazadan yara almayan ve 1.92 promil alkollü olduğu belirlenen otomobil sürücüsü Ebru Ş. (36), babasına kaza yaptığını cep telefonunda polise söyletti.
3.05.2024 Gündem
'Arka Sokaklar'da duygu seli! Mesut komiser geri döndü
'Arka Sokaklar'da duygu seli! Mesut komiser geri döndü Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın 673.bölümü duygu dolu anlar yaşattı. Mesut Komiser uzun aradan sonra ülkeye geri döndü. Öte yandan Mesut komiserin gelişiyle beraber Arka Sokaklar dizisi sosyal medyanın gündemine oturdu.
4.05.2024 Cadde
Galatasaray'da işler karıştı! Kulisler hareketlendi
Galatasaray'da işler karıştı! Kulisler hareketlendi Sarı-kırmızılı kulüpte 25 Mayıs’taki seçimde Süheyl Batum’un adaylığı kulisleri hareketlendirdi. Özbek kanadında bu gelişmenin sonucu etkilemeyeceği düşünülürken, listede Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak’ın olmayacağı, Metin Öztürk’ün ise aktif bir rol üstleneceği öğrenildi.
3.05.2024 Galatasaray
En acı piknik! Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı
En acı piknik! Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı Küçükçekmece Menekşe Sahili'nde 5 yaşındaki Edanur Gezer'in düşerek öldüğü çukur, İBB ekipleri tarafından toprak ile kapatıldı.
2.05.2024 Gündem
Ozan Orhon: İlk deli zaten benim, ikincisi eşim olabilir!
Ozan Orhon: İlk deli zaten benim, ikincisi eşim olabilir! Dördüncü evliliğini Ağustos 2021'de kabin memuru Selcan Demirci ile yapan Ozan Orhon, geçtiğimiz günlerde 'İki Deli' adlı yeni şarkısı için stüdyoya girdi. Şarkısının adının nereden geldiğini anlatan ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.05.2024 Cadde
Ebru Ceylan’a Cannes yolu açıldı
Ebru Ceylan’a Cannes yolu açıldı Greta Gerwig’in başkanlık yapacağı bu seneki Cannes jürisinde Ebru Ceylan da yer alıyor.
30.04.2024 Kültür Sanat
Bu dünyadan bir Edanur geçti! Beş yıllık ömründe hiç yaşamadı...
Bu dünyadan bir Edanur geçti! Beş yıllık ömründe hiç yaşamadı... Bir parkta su dolu çukurda beş yıllık ömrü son bulan Edanur, resmî olarak hiç yaşamadı...  Dramlarla dolu hayatı devam etseydi eğitim ve sağlık gibi hizmetlerden yoksun bir hayat bekliyordu onu. Tıpkı 27 yıldır kimliksiz bir yaşam süren, 2.5 ay önce Geri Gönderme Merkezi’ne alınan annesi gibi.
30.04.2024 Gündem
Alaçatı'da sabaha kadar eğlendi! Veli Eren'den 288 gündür haber yok
Alaçatı'da sabaha kadar eğlendi! Veli Eren'den 288 gündür haber yok İzmir’in Karşıyaka ilçesinden arkadaşlarıyla buluşup eğlenmek için gittiği Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi'nde kaybolan Veli Eren Atay'dan (19), 288 gündür haber yok. İlk kez oğulları yanlarında olmadan bir bayram geçirdiklerini belirten Mehmet Atay (50), "Bize bayram, çocuğumuz geldiği zaman olacak" dedi.
28.04.2024 Haberler
Alaçatı'da sabaha kadar eğlendi! Veli Eren'den 288 gündür haber yok
Alaçatı'da sabaha kadar eğlendi! Veli Eren'den 288 gündür haber yok İzmir’in Karşıyaka ilçesinden arkadaşlarıyla buluşup eğlenmek için gittiği Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi'nde kaybolan Veli Eren Atay'dan (19), 288 gündür haber yok. İlk kez oğulları yanlarında olmadan bir bayram geçirdiklerini belirten Mehmet Atay (50), "Bize bayram, çocuğumuz geldiği zaman olacak" dedi.
28.04.2024 Gündem
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı Erasmus+ değişim programı çerçevesinde Japonya, Polonya, Portekiz ve Yunanistan’dan Türkiye’ye gelen 9 öğretmen ve 12 ortaokul öğrencisi, ebru çalışması yaptı.
24.04.2024 Eğitim
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor”
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” Ebru Cündübeyoğlu ile ilk röportajı yaptığım 90’lı yıllarda Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirmek üzereydi, bunun için alttan bir dersi geçmesi şarttı.
20.04.2024 Pazar
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti Yapımcılığını ve yönetmenliğini Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunları konu eden “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
17.04.2024 Vitrin
Ebru Şancı'nın paylaşımı olay oldu! 'Kocamı tebrik ediyorum, beni terk etmedi'
Ebru Şancı'nın paylaşımı olay oldu! 'Kocamı tebrik ediyorum, beni terk etmedi' Bir dönem podyumların aranan isimlerinde olan Ebru Şancı (40), Pendikspor forması giyen Alpaslan Öztürk'le (30) evlendikten sonra modelliği bırakmıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan Şancı, son olarak diş yaptırırken çekilen bir fotoğrafını yayınladı. Eski mankenin dişçi pozu ve paylaşıma düştüğü not gündem oldu.
16.04.2024 Cadde
Ebru Şallı minik oğlu Pars'ı andı: Ben hep ama hep seninleyim
Ebru Şallı minik oğlu Pars'ı andı: Ben hep ama hep seninleyim Ebru Şallı'nın 2013 yılında boşandığı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars Tan, dört yıl önce hayatını kaybetmişti. Şallı, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla minik oğlunu andı.
17.04.2024 Cadde
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek Modüler genç odası üretimlerini Lajivert ve Ritmik markalarıyla tüketiciye ulaştıran Soyserin Grup, verdiği bayiliklerde kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yapıyor. Soyserin Grup, bu yıl 60 kadın girişimciye bayilik vermeyi hedefliyor.
16.04.2024 Kobi
‘Kendi şarkımı cover’ladım’
‘Kendi şarkımı cover’ladım’ Altay, yeni şarkı müjdesi verdi.
15.04.2024 Cadde
Yavru Vatan müziğe doydu
Yavru Vatan müziğe doydu Ebru Gündeş, KKTC’deki sevenlerine bayram coşkusu yaşattı.
13.04.2024 Cadde
A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan'ı son dakikalarda yıktı!
A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan'ı son dakikalarda yıktı! A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta oynadığı maçta Macaristan'ı 2-1 mağlup etti.
9.04.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ebru ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.