Gignac ile Vargas sahanın ortasında güreşti!
Gignac ile Vargas sahanın ortasında güreşti! Meksika Ligi takımlarından Tigres'te taraftara açık olan stat antrenmanında Andre Pierre Gignac ile Eduardo Vargas, orta sahada güreşti, kapışmanın sonunda kazanan Gignac oldu.
20.11.2018 Futbol
Galatasaray Transfer Haberleri: Eduardo Vargas’tan yeşil ışık
Galatasaray Transfer Haberleri: Eduardo Vargas’tan yeşil ışık Galatasaray'ın teklifine olumlu yaklaşan 27 yaşındaki Eduardo Vargas, Hoffenheim ile süren pazarlıkların mutlu sonla bitirilmesi halinde seve seve imza atacağını söyledi.
30.06.2020 Galatasaray
Vargas'ın kardeşini dövdüler!
Vargas'ın kardeşini dövdüler! Hoffenheim forması giyen Şilili futbolcu Eduardo Vargas'ın başı belaya girdi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Skorer TV Spor Bülteni - 27 Aralık 2016
Skorer TV Spor Bülteni - 27 Aralık 2016 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nda ilk yarının son maçında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'u 3-0 mağlup etti. Mücadeleyi değerlendiren Ercan Taner, Ersun Yanal ve sarı lacivertli futbolcularla ilgili önemli yorumlar yaptı.    Beşiktaş transfer listesindeki Samuel Eto'o için görüşmelerini sürdürüyor. Spor yorumcusu Sinan Engin ise, yıldız futbolcunun gideceği takımda en az 10-15 gol atacağını düşünüyor.    Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, Hoffenheim'den ayrılmayı kafasına koyan Eduardo Vargas'ı kiralamak istiyor.   İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna katan Başakşehir, ikinci takviyesini de yapıyor. Anouar Kali ile anlaşma sağlandı.
28.12.2016 Programlar
Sighthorsson'un yerine Eduardo Vargas!
Sighthorsson'un yerine Eduardo Vargas! Sakatlıktan yakasını kurtaramayan Sigthorsson’la devre arasında yolları ayırmaya karar veren Sarı-Kırmızılılar, bu kez Hoffenheim’ın 26 yaşındaki forveti Eduardo Vargas’ı kiralamaya çalışıyor. Şilili yıldız hem sağ açıkta hem de santrfor olarak oynayabiliyor.
30.06.2020 Galatasaray
Copa Amerika'da Altın Ayakkabı Eduardo Vargas'ın oldu
Copa Amerika'da Altın Ayakkabı Eduardo Vargas'ın oldu Copa America'nın finalinde Arjantin'i penaltılar sonucunda 4-2'lik skorla mağlup eden Şili şampiyon olurken, attığı 6 gol ile altın ayakkabının sahibi ise Eduardo Vargas oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Şili, Meksika'yı 'yedi' bitirdi!
Şili, Meksika'yı 'yedi' bitirdi! Copa America çeyrek final maçında Şili, Meksika ile karşılaştı. Maçın 15. dakikasında Şili, Edson Raul Puch ile 1-0 öne geçti. İlk yarının son anlarına doğru Şili, Eduardo Vargas'ın attığı golle devreyi 2-0'lık üstünlük ile tamamladı.    Karşılaşmanın ikinci yarısında adeta gol yağmuru vardı. Şili, ikinci yarının hemen başında Alexis Sanchez'in attığı golle durumu 3-0'a getirdi. Ardından 52'de sahneyi, Şili'nin ikinci golünü atan Eduardo Vargas aldı ve skoru 4-0'a taşıdı. Vargas, attığı golden 5 dakika sonra, rakip fileleri bir kez daha havalandırdı ve tabelayı 5-0'a getirdi.    26 yaşındaki forvet, ikinci yarıda durdurulamadı. Dakikalar 74'ü gösterdiğinde Eduardo Vargas yeniden sahnedeydi ve skoru 6-0'a getiren golü kaydetti.    Maçın son sözünü de, gol perdesini açan Edson Raul Puch söyledi ve Şili, Meksika'yı 7-0 gibi bir skorla yenerek adını yarı finale yazdırdı.
19.06.2016 Futbol
Şili'den sürprize izin yok
Şili'den sürprize izin yok Copa America'da Şili, Panama'yı 4-2 yendi. Panama, 5. dakikada Miguel Camargo'nun golüyle öne geçtiği müsabakada 15 ve 43'te Eduardo Vargas, 50 ve 89'da Alexis Sanchez'in gollerine engel olamadı. Panama'nın diğer sayısını 75'te Abdiel Arroyo kaydetti.
15.06.2016 Futbol
Alexis Sanchez'den büyük jest!
Alexis Sanchez'den büyük jest! Şili milli takımının yıldız ismi Alexis Sanchez, Copa America'da attığı goller ile takımı finale taşıyan genç isim Eduardo Vargas'a ayakkabı hediye ederek büyük bir jest yaptı.
1.07.2015 Futbol
Alexis Sanchez attı, fark geldi!
Alexis Sanchez attı, fark geldi! Şili, hazırlık maçında karşılaştığı Venezuela’yı 5-0 mağlup etti. Alexis Sanchez'in gol perdesini açtığı maçta sırası ile goller Jorge Valdivia, Eduardo Vargas, Rodrigo Millar ve Pedro Hernandez'den geldi.
16.11.2014 Futbol
Şili zorlanmadan galip!
Şili zorlanmadan galip! Hazırlık maçında karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde Şili, Peru karşısında sahadan 3-0 galip ayrıldı. Maçta goller Eduardo Vargas(2) ve Gary Medel'den geldi.
11.10.2014 Futbol
Gremio 3 puana Vargas ile uzandı
Gremio 3 puana Vargas ile uzandı Brezilya Seri A'nın 24. haftasında zirve mücadelesi veren Gremio deplasmanda ligde zor günler geçiren Sao Paulo'ya konuk oldu. Deplasman temsilcisi sahadan Eduardo Vargas'ın 69. dakikada kaydettiği golle 1-0 galip ayrıldı.
30.09.2013 Futbol
İspanya beraberliği son dakikada kurtardı
İspanya beraberliği son dakikada kurtardı Dünya Kupası şampiyonu İspanya hazırlık maçında karşılaştığı Şili karşısında beraberliği son dakikada Jesus Navas'ın ayağından gelen golle buldu. 2-2 biten karşılaşmada Şili'nin golleri Eduardo Vargas'tan gelirken, İspanya'nın diğer golünü Soldado kaydetti.
11.09.2013 Futbol
Seedorf muhteşem attı, ama...
Seedorf muhteşem attı, ama... Brezilya Seri A'nın 7. haftasında Botafogo'yu konuk eden Gremio saahadan 2-1 galip ayrıldı. Eduardo Vargas'ın attığı 2 gol galibiyeti getirirken, Hollandalı yıldız Seedorf'un muhteşem golü mağlubiyeti engelleyemedi.
15.07.2013 Futbol