Emek

Emek

Son dakika Emek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Emek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Emek haber sayfamızda...

Emek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.881 emek haberi bulunmuştur.
1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ, bu yıl hangi güne denk geliyor? 1 Mayıs okullar / üniversiteler tatil mi olacak? 1 Mayıs'ta ek ders ödenir mi?
1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ, bu yıl hangi güne denk geliyor? 1 Mayıs okullar / üniversiteler tatil mi olacak? 1 Mayıs'ta ek ders ödenir mi? İşçinin ve emekçinin bayramı olarak kutlanan 1 Mayıs tarihi yaklaşıyor. Bu günde "1 Mayıs resmi tatil mi, hangi gün?" sorusu gündeme geldi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, işçi ve emekçiler tarafından her yıl kutlanıyor.
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Şenes Erzik: TFF’nin FIFA ve UEFA ilişkileri son derece sağlam
Şenes Erzik: TFF’nin FIFA ve UEFA ilişkileri son derece sağlam Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik, gündeme dair açıklamalarda bulundu
25.04.2024 Süper Lig
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi. Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredatla ilgili görüş ve önerilerin "gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden paylaşılabileceğini bildirdi.
25.04.2024 Gündem
Beyoğlu'nu ziyaret eden İmamoğlu'ndan talimat
Beyoğlu'nu ziyaret eden İmamoğlu'ndan talimat  İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçim sonrası ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi’ne yaptı.
25.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğünün 85 milyon vatandaşa dokunarak, 22 yıllık eser ve hizmet siyasetinde bir lokomotif olduğunu belirterek, “Bu doğrultuda, 2053 yılına kadar öngördüğümüz Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık. Gelecek planımızın gereği olarak 2053 yılına kadar bölünmüş yol ağını 38 bin 60 kilometreye yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Yalın: Delilik! Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim
Yalın: Delilik! Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim Müzik piyasasına 2004 yılında 'Zalim' şarkısı ile adım atan Yalın, profesyonel kariyerinin 20'nci yılında Beşiktaş Park'ta konser verecek. Dev organizasyon öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen popçu, dört senedir beklettiği yeni parçasını da konserde seslendireceğini söyledi.
24.04.2024 Cadde
Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran'dan Antonio Conte cevabı!
Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran'dan Antonio Conte cevabı! Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Sadettin Saran suskunluğunu bozdu. Saran, Antonio Conte ile anlaştığına yönelik iddialara cevap verdi.
23.04.2024 Fenerbahçe
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
1 Mayıs için Taksim kararı! Vali Gül duyurdu
1 Mayıs için Taksim kararı! Vali Gül duyurdu İstanbul Valisi Davut Gül açıklamasında, sendikalara 1 Mayıs'ın Taksim'de olmayacağının iletildiğini söyledi.
23.04.2024 Haberler
1 Mayıs için Taksim kararı! Vali Gül duyurdu
1 Mayıs için Taksim kararı! Vali Gül duyurdu İstanbul Valisi Davut Gül açıklamasında, sendikalara 1 Mayıs'ın Taksim'de olmayacağının iletildiğini söyledi.
23.04.2024 Gündem
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini gelecek nesillerde gören ve her bulduğu fırsatta onların elinden tutmaya çalışan Atatürk, cephelerde geçen ömründe çocuklara olan sevgisini manevi evlatlarının elinden tutarak gösterdi. Bu çocuklardan biri de çobanlık yaparken Atatürk'le karşılaşan 'Sığırtmaç Mustafa' oldu.
23.04.2024 Gündem
5 yıl aradan sonra ‘Çalışma Meclisi’
5 yıl aradan sonra ‘Çalışma Meclisi’ Bakan Vedat Işıkhan 5 yıl aradan sonra toplanacak 13. Çalışma Meclisi’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla 29-30 Nisan’da Ankara’da bir araya geleceğini açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi! Demirören Medya'ya 5 ödül
'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi! Demirören Medya'ya 5 ödül Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından bu yıl 65'incisi düzenlenen 'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi. Toplam 33 ödülün verildiği törende Demirören Haber Ajansı'na 2 ödül verilirken Demirören Medya toplam 5 ödüle layık görüldü.
22.04.2024 Gündem
AK Parti'li Saygılı: Onlar ki, geleceğin kurucularıdır
AK Parti'li Saygılı: Onlar ki, geleceğin kurucularıdır AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
22.04.2024 Gündem
'Küflü çikolata' tartışması! Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevi bıraktı
'Küflü çikolata' tartışması! Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevi bıraktı Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu yeni yaptığı açıklama ile görevi bıraktı.
22.04.2024 Ekonomi
"Beş yıllık bir aradan sonra Çalışma Meclisi’ni topluyoruz"
"Beş yıllık bir aradan sonra Çalışma Meclisi’ni topluyoruz" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nu (TÜRK-İŞ) ziyaret ederek, Genel Başkan Ergün Atalay ve TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.
22.04.2024 Ekonomi
Pelin Çelik: Şimdi eğlenmemiz, tadını çıkarmamız lazım!
Pelin Çelik: Şimdi eğlenmemiz, tadını çıkarmamız lazım! Fenerbahçe Opet Takım Menajeri Pelin Çelik, Vodafone Sultanlar Ligi'ndeki şampiyonluğu değerlendirdi.
21.04.2024 Voleybol
Simla Türker Bayazıt: Emek, istek ve motivasyon vardı!
Simla Türker Bayazıt: Emek, istek ve motivasyon vardı! Fenerbahçe Kadın Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt, şampiyonluk sonrası konuştu.
21.04.2024 Voleybol
İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde 104 akademisyen için tören düzenlendi
İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde 104 akademisyen için tören düzenlendi İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde 2022-2024 yılları arasında profesörlük, doçentlik ve doktor öğretim üyeliği kadrosuna atanan 104 akademisyen için özel bir tören düzenlendi.
21.04.2024 Eğitim
ÖZEL | Emma Meesseman: MVP olmak değil, kupalar önemli!
ÖZEL | Emma Meesseman: MVP olmak değil, kupalar önemli! Rüya gibi bir sezonu geride bırakan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı’nın yıldızı Emma Meesseman, "İki sezon üst üste MVP seçilmek tabii ki güzel. Ama daha güzel ve önemli olan takımın başarısı. Çok emek harcadık ve bir kez daha kupayı kazandık" dedi.
21.04.2024 Basketbol
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor”
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” Ebru Cündübeyoğlu ile ilk röportajı yaptığım 90’lı yıllarda Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirmek üzereydi, bunun için alttan bir dersi geçmesi şarttı.
20.04.2024 Pazar
Tüm teklifleri reddediyor, evine giren şaşkına dönüyor
Tüm teklifleri reddediyor, evine giren şaşkına dönüyor Zeytinburnu’nda yaşayan 48 yaşındaki Engin Uysal, Orhan Gencebay’a duyduğu hayranlıkla 42 yıldır biriktirdiği yüzlerce eseri, müzeye çevirdiği evinin salonunda sergiliyor.
19.04.2024 Haberler
Tüm teklifleri reddediyor, evine giren şaşkına dönüyor
Tüm teklifleri reddediyor, evine giren şaşkına dönüyor Zeytinburnu’nda yaşayan 48 yaşındaki Engin Uysal, Orhan Gencebay’a duyduğu hayranlıkla 42 yıldır biriktirdiği yüzlerce eseri, müzeye çevirdiği evinin salonunda sergiliyor.
19.04.2024 Gündem
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum!
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezonu 4 kupayla kapatan Fenerbahçe Alagöz Holding'i ağırladı.
18.04.2024 Basketbol
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek

Benzer Haber Etiketleri

Emek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.