EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK 2023? 7500 TL zamlı emekli maaşları ne zaman verilecek? Emekli maaşı bayram öncesi yatacak mı?
EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK 2023? 7500 TL zamlı emekli maaşları ne zaman verilecek? Emekli maaşı bayram öncesi yatacak mı? Zamlı emekli maaşlarının verileceği tarih hakkında gelişmeler yakından takip ediliyor. En düşük emekli maaşının 7500 TL'ye çıkarılacağı açıklanmıştı. Açıklama sonrasında TBMM Genel Kurulunda en düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya çıkacağını içeren teklif kabul edildi. SSK ve Bağ-Kur emeklileri zamlı emekli maaşı alacakları tarihi merak ediyorlar. Peki 2023 zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak hangi tarihte? İşte SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı ödeme günleri...
5.04.2023 Bilgi Rehberi
Memur emekli maaşları ne zaman yatacak? Emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı, hangi günler ödenecek?
Memur emekli maaşları ne zaman yatacak? Emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı, hangi günler ödenecek? Bayrama az bir zaman kaldı. Emekli maaşlarının bayramdan önce ödenip ödenmeyeceği gündemde araştırılıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emekli maaşı ödeme takvimi ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Peki emekli maaşları bayramdan önce ödenecek mi, memur emekli maaşları ne zaman yatacak?
11.05.2020 Ekonomi
Emekli maaşları bayram öncesi ödenecek mi, erken verilecek mi, mayıs emekli aylıkları ne zaman yatacak 2020? Bakan Selçuk açıkladı!
Emekli maaşları bayram öncesi ödenecek mi, erken verilecek mi, mayıs emekli aylıkları ne zaman yatacak 2020? Bakan Selçuk açıkladı! Yavaş yavaş Ramazan Bayramı'na yaklaşılıyor. Ramazan Bayramı emekli ikramiyelerinin ödemesi corona virüsü nedeniyle öne çekilmişti. Bayrama kısa bir süre kala emekli maaşlarının bayram öncesinden ödenip ödenmeyeceği ise milyonlarca emeklinin gündeminde yer alıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emekli aylığı ödemeleri ile ilgili açıklama yaptı. Peki emekli maaşları bayram öncesi ödenecek mi 2020?
8.05.2020 Ekonomi