Emre Belözoğlu ve Ömer Faruk'un formaları 2 milyona satıldı!
Emre Belözoğlu ve Ömer Faruk'un formaları 2 milyona satıldı! Fenerbahçe, Emre Belözoğlu ve Ömer Faruk Beyaz'ın formalarını açık artırmada sattı.
15.09.2020 Futbol
"Terim ve Arda arasında arabuluculuk yaptım"
"Terim ve Arda arasında arabuluculuk yaptım" Medipol Başakşehir’in deneyimli futbolcusu Emre Belözoğlu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile milli futbolcu Arda Turan arasında arabuluculuk yaptığını doğruladı.
9.11.2016 Futbol
Skorer TV - Spor Bülteni | 17 Şubat 2014
Skorer TV - Spor Bülteni | 17 Şubat 2014 Günün öne çıkan spor haberleri Skorer.TV'de...   - Fenerbahçe-Kasımpaşa maçının ardından Ahmet Çakar, Emre Belözoğlu ve Fırat Aydınus’u eleştirdi. - Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe’nin Kasımpaşa’yı mağlup ettiği karşılaşmada hakem Fırat Aydınus’un yönetimini resmi sitesinden eleştirdi. - Fenerbahçe-Kasımpaşa maçının ardından Ersun Yanal, oldukça iddialı açıklamalar yaptı. - Beşiktaş'tan sezon sonunda ayrılması gündemde olan  Manuel Fernandes, eski takımı Valencia'ya dönme hazırlığı yapıyor. - Maçta sahaya giren bir horoz ile güvenlik görevlileri arasında yaşanan kovalamaca, tribünleri dolduran seyircilere komik anlar yaşattı.
17.02.2014 Futbol
Skorer Tv - Sabah Bülteni
Skorer Tv - Sabah Bülteni Günün öne çıkan gelişmeleri Skorer.TV'de.
18.02.2013 Haber Bülteni
Emre özür diledi!
Emre özür diledi! Milli oyuncu, Trabzon şehrine hiç korkarak gelmediğini söyledi, “Burası memleketim. Eğer hatam varsa özür dilerim. Kimseyle problemim yok” dedi
18.02.2013 Futbol