Dini Sözler 2024: En Güzel Resimli, Anlamlı, Etkili, İslami, Kısa ve Uzun Dini Sözler
Dini Sözler 2024: En Güzel Resimli, Anlamlı, Etkili, İslami, Kısa ve Uzun Dini Sözler İslam aleminin mübarek günlerinden olan Cuma günler, kandil ve bayram gibi dini günler için anlamlı sözler uzaktaki sevdikleriniz için mesaj yoluyla iletmek için en güzel yöntemlerden bir tanesidir. Sosyal medya platformları veya anlık mesajlaşma uygulamaları üzerinden resimli diniz sözler iletilebilir. Dini sözler sadece özel günlerde değil kişinin kendi maneviyatını da zenginleştirir. Dini sözleri okuyarak aradığınız huzuru bulabilir ve bunu yakınlarınızla paylaşarak onların da huzur dolmasını sağlayabilirsiniz. En güzel resimli, anlamlı, etkili, İslami, kısa ve uzun dini sözler için “Dini Sözler 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Güzel Sözler
Kandil Mesajları 2024: En Güzel, Dokunaklı, Dualı, Ayetli, Resimli Kısa ve Uzun Yeni Kandil Mesajları
Kandil Mesajları 2024: En Güzel, Dokunaklı, Dualı, Ayetli, Resimli Kısa ve Uzun Yeni Kandil Mesajları Müslümanlar için kutsal sayılan bazı geceler vardır. Kandil geceleri bunlardan bazılarıdır. Peygamber Efendimizin doğum gecesi olan Mevlid Kandili’nin de İslam alemi için önemi büyüktür. Ellerin semaya açılıp duaların edildiği bu gecede Müslümanlar gecelerini ibadet ederek geçirir ve birbirlerine ‘Hayırlı Kandiller’ mesajları göndererek kandillerini kutlar. WhatsApp, Instagram gibi sosyal medya platformlarından sevdiklerinin kandilini kutlamak isteyen kişiler için birbirinden güzel, anlamlı ve duaları Mevlid Kandili mesajları varıdır. Sizde yakınlarınızın kandilini kutlamak için en güzel, anlamlı, dualı, yeni, resimli kısa ve uzun Mevlid Kandili ve Hayırlı Kandiller mesajları arayışı içerisine girdiyseniz sizin için oluşturduğumuz ‘Kandil Mesajları 2024’ içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.11.2023 Güzel Sözler
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN! 2023 MEVLİD KANDİLİ RESİMLİ MESAJLAR-SÖZLER; Dualı, Ayetli, Hadisli, en farklı Kandil mesajları ve sözleri...
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN! 2023 MEVLİD KANDİLİ RESİMLİ MESAJLAR-SÖZLER; Dualı, Ayetli, Hadisli, en farklı Kandil mesajları ve sözleri... Mevlid Kandiliniz mübarek olsun! İslam aleminin mübarek zamanlarından olan Mevlid Kandili, Hz. Muhammed (s.a.s) dünyaya gelişinin yıl dönümü olması dolayısıyla büyük bir anlam içeriyor. Bu anlamlı gecede yüz binlerce müslüman Peygamber efendimize bolca salavat getirecek. Kılınacak olan namazlar, semaya açılan eller Allah'a ve rasülüne şükranları ve af dileklerini iletecek. İşte bu anlamlı gecede sevdiklerinize gönderebileceğiniz en yeni, en güzel resimli, dualı, ayetli Kandil mesajları...
26.09.2023 Bilgi Rehberi
KANDİL GECESİ MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI 2023: En güzel, resimli, anlamlı Kandil Mesajları Sözleri (MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI)
KANDİL GECESİ MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI 2023: En güzel, resimli, anlamlı Kandil Mesajları Sözleri (MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI) Mevlid Kandili mesajlarını sizler için derledik. Müslümanlar ve İslam alemi için mübarek olan bu özel gecede tüm dostlarınıza ve sevdiklerinize dualarınızı ve dileklerinizi Mevlid Kandili Mesajları ile iletebilirsiniz. Kandil mesajlarından beğendiklerinizi sosyal medya hesaplarınızdan ya da mesaj yoluyla iletmeniz çok kolay. İşte en çok gönderilen, yeni, güzel, dualı Mevlid Kandili Mesajları 2023.
26.09.2023 Bilgi Rehberi
Kadir Gecesi 2023 Ne Zaman, Bugün Mü? Kadir Gecesi Önemi ve Fazileti Nedir, Kadir Gecesi Kandil Mi Sayılır?
Kadir Gecesi 2023 Ne Zaman, Bugün Mü? Kadir Gecesi Önemi ve Fazileti Nedir, Kadir Gecesi Kandil Mi Sayılır? Kadir Gecesi İslam dünyası için önemli bir yere sahiptir. Kadir Gecesi ile ilgili hadislerde önemi, faziletlerine değinilmiştir. Ramazan ayı içerisinde yer alan Kadir Gecesinde Müslümanlar dualar eder, namaz kılar ve Kur’an-ı Kerim okur. Bu geceyi ibadet ederek geçirmek oldukça sevaptır. Dini literatürde ise “leyletü’l-Kadr” şeklinde kullanılır. Kadir Gecesi Nedir? Ramazan ayı içerisinde yer alan Kadir Gecesinde ne olmuştur, anlamı, önemi ve fazileti ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
17.04.2023 Dini Bilgiler
MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI resimli ve yeni | En güzel, anlamlı, uzun-kısa, dualı, 2022 Mevlid Kandili mesajları (Kandil Mesajları)
MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI resimli ve yeni | En güzel, anlamlı, uzun-kısa, dualı, 2022 Mevlid Kandili mesajları (Kandil Mesajları) Mevlid Kandili mesajları ve sözleri için en güzel seçenekleri derledik. Rebiyülevvel ayının 12'nci günü idrak edilen ve Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili eda ediiyor. İslam alemi bu hayırlı geceyi heyecanla karşıladı ve birbirlerine en güzel kandil mesajını atmak istiyor. Bu nedenle "Mevlid Kandili mesajları" aratılıyor. İşte En güzel, anlamlı, uzun-kısa, resimli Mevlid Kandili mesajı ve sözleri...
7.10.2022 Bilgi Rehberi
Mevlid Kandiline özel en yeni en güzel kandil mesajları! 8 Kasım resimli kandil mesajları
Mevlid Kandiline özel en yeni en güzel kandil mesajları! 8 Kasım resimli kandil mesajları Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed Mustafa'nın doğduğu gece olan Mevlid Kandili bu gece idrak edilecek. Bu özel gecede İnsanlığa İslam'ı tebliğ eden yüce peygamberimizin dünyaya gelmelerinin yıldönümü vesilesi ile yüz binlerce müslüman ellerini semaya açıp Allah'a şükranlarını sunacak. Yapılacak olan ibadetlerin ardından edilecek dular ile af dilenecek. İşte Mevlid Kandiline özel en yeni en içten kandil mesajları...
8.11.2019 Galeri
2017 Berat Kandili ne zaman? (Berat Kandili hangi güne denk geliyor?)
2017 Berat Kandili ne zaman? (Berat Kandili hangi güne denk geliyor?) Berat Kandili bu sene 10 Mayıs Çarşamba gecesini 11 Mayıs Perşembe'ye bağlayan gece idrak edilecek. Şaban ayının içerisinde yer alan Berat Kandili gecesinde Müslümanlara günahlarından affolunma müjdesi verilmiştir. Peki Berat Kandili gecesinde nasıl ibadet edilmeli?
10.05.2017 Gündem
Kandilde yapılması gerekenler ve okunacak dualar!
Kandilde yapılması gerekenler ve okunacak dualar! Müslümanların heyecanla beklediği üç aylar başladı. Bununla birlikte yılın ilk kandili ise bu gece eda edilecek. Kandil günlerinde yapılması gereken ibadetler ve duaları sizler için bu haberimizde hazırladık.
7.04.2016 Gündem
‘Ne güzel bir tesadüf’
‘Ne güzel bir tesadüf’ Diyanet İşleri Başkanı Görmez, “Hem mevlidi daha canlı yaşarız hem de ‘Sevgililer Sevgilisi’nden aldığımız sevgiyi kendi sevgililerimize ifade etmiş oluruz” dedi
7.02.2011 Yaşam