Enes

Enes

Son dakika enes haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan enes gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan enes haber sayfamızda...

Enes

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.924 enes haberi bulunmuştur.
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı!
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı! Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Altay’ın kurumsal geleceği ve o kurumsal geleceği bekleyen zor zamanlar nasıl, neler yapılarak aşılacak? Yönetim, artık gerekli hamleleri ivedelikle yapmalı’’ dedi.
25.04.2024 1.Lig
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
20.04.2024 Gündem
Manisa FK, Altay deplasmanında 3 puanın sahibi!
Manisa FK, Altay deplasmanında 3 puanın sahibi! Trendyol 1. Lig'in 31'inci haftasında Manisa FK, Altay'ı deplasmanda 2-0'la geçti.
19.04.2024 1.Lig
Iğdır FK'da Ali Ülgen ve Enes Keskin kararı!
Iğdır FK'da Ali Ülgen ve Enes Keskin kararı! TFF 2. Lig ekiplerinden Iğdır FK'da Enes Keskin ile Ali Ülgen süresiz kadro dışı bırakıldı.
17.04.2024 2.Lig
Eşi tarafından dövülen kadından 2 ay sonra acı haber!
Eşi tarafından dövülen kadından 2 ay sonra acı haber! Tekirdağ'da eşi tarafından darp edilip, 2 ay komada yaşam mücadelesi veren Buse Ateş Suna hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
Teleferikte, korku dolu anları cep telefonu ile çeken anne ve kızı konuştu
Teleferikte, korku dolu anları cep telefonu ile çeken anne ve kızı konuştu Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
15.04.2024 Haberler
Ölümle burun buruna 5,5 saat! Teleferik kabusunu anne-kız anlattı
Ölümle burun buruna 5,5 saat! Teleferik kabusunu anne-kız anlattı Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
15.04.2024 Gündem
Hentbolda Türkiye Kupası Beşiktaş'ın
Hentbolda Türkiye Kupası Beşiktaş'ın HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası finalinde siyah-beyazlı takım, Spor Toto'yu 40-31 yenerek mutlu sona ulaştı.
14.04.2024 Diğer
Antalya'daki teleferik faciasının bilirkişi raporu ortaya çıktı!
Antalya'daki teleferik faciasının bilirkişi raporu ortaya çıktı! Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait teleferikte Konyaaltı’nda meydana gelen kaza ile ilgili bilirkişi ön raporu tamamlandı. Teleferik kazasının bilirkişi ön raporunun detaylarını CNN TÜRK Muhabiri Emrah Çakmak anlattı.
14.04.2024 Gündem
Antalya'da teleferik kazasında ölen kişinin kimliği belli oldu
Antalya'da teleferik kazasında ölen kişinin kimliği belli oldu Antalya’da dün meydana gelen teleferik kazasında ölen kişinin kimliği belli oldu.
13.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de bir devir sona eriyor! Milli yıldız için ayrılık kararı
Fenerbahçe'de bir devir sona eriyor! Milli yıldız için ayrılık kararı Sultanlar Ligi'nde Eczacıbaşı ile final serisinde kozlarını paylaşan Fenerbahçe'de sezon sonu milli yıldız ile ayrılık yaşanacak.
10.04.2024 Voleybol
U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı!
U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı! Bursa'da kamp yapacak U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu belli oldu.
8.04.2024 Futbol
Arda Turan'ın Eyüpspor'u Süper Lig'e yükseldi!
Arda Turan'ın Eyüpspor'u Süper Lig'e yükseldi! Trendyol 1. Lig'in 29'uncu haftasında Altay'ı 4-1 mağlup eden Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
7.04.2024 1.Lig
SON DAKİKA | Süper Lig şampiyonu Bursaspor, TFF 3. Lig'e düştü
SON DAKİKA | Süper Lig şampiyonu Bursaspor, TFF 3. Lig'e düştü TFF 2. Lig'in 34'üncü haftasında Bursaspor deplasmanda 1461 Trabzon FK'ya 2-1 yenildi ve küme düştü. Yeşil-beyazlı takım 2009-10 sezonunda Süper Lig'de şampiyon olarak tarihte bir ilki gerçekleştirmişti.
7.04.2024 2.Lig
Beşiktaş'a galibiyeti Ersin Destanoğlu getirdi!
Beşiktaş'a galibiyeti Ersin Destanoğlu getirdi! Beşiktaş hazırlık maçında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin son saniyesinde kullanılan penaltı atışına Beşiktaş kalecisi Ersin Destanoğlu izin vermedi. Siyah-beyazlılar 2-1 kazandı.
6.04.2024 Beşiktaş
Güreşte milli sporculardan 2 olimpiyat kotası daha!
Güreşte milli sporculardan 2 olimpiyat kotası daha! Milli güreşçiler Enes Başar ve Burhan Akbudak, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na kota aldı.
5.04.2024 Güreş
Bitlis'te tarım arazileri sular altında kaldı
Bitlis'te tarım arazileri sular altında kaldı Şiddetli yağış ve karların erimesi sonucu Güzeldere Vadisi’ndeki tarım arazileri sular altında kaldı.
5.04.2024 Gündem
Güreş Milli Takımı teknik kadrosunun hedefi olimpiyat kotası
Güreş Milli Takımı teknik kadrosunun hedefi olimpiyat kotası Kadın ve Erkek Güreş Milli Takımı teknik kadrosu, Bakü’de organize edilecek Paris Olimpiyat Oyunları Avrupa kalifikasyon mücadelelerinde kotaları almayı hedefliyor.
4.04.2024 Güreş
Tadilat sırasında üzerine duvar devrildi! 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Tadilat sırasında üzerine duvar devrildi! 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Kocaeli Derince'de yürekleri yakan bir olay gerçekleşti. Tadilat yapılan evde duvar çöktü ve 14 yaşındaki Muhammed Enes Kahya hayatını kaybetti. İşte detaylar...
30.03.2024 Haberler
Tadilat sırasında üzerine duvar devrildi! 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Tadilat sırasında üzerine duvar devrildi! 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Kocaeli Derince'de yürekleri yakan bir olay gerçekleşti. Tadilat yapılan evde duvar çöktü ve 14 yaşındaki Muhammed Enes Kahya hayatını kaybetti. İşte detaylar...
30.03.2024 Gündem
Yukatel Merkezefendi Belediyesi, Darüşşafaka Lassa deplasmanında galip!
Yukatel Merkezefendi Belediyesi, Darüşşafaka Lassa deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 25'inci haftasında Yukatel Merkezefendi Belediyesi, Darüşşafaka Lassa deplasmanında 88-86 kazandı.
Telefon dolandırıcısı sahte polisler kaldıkları villada yakalandı
Telefon dolandırıcısı sahte polisler kaldıkları villada yakalandı Bursa'da, telefonla aradıkları Nezihe K. (67) ile kardeşi Neşe K.'ye (61), kendilerini başkomiser olarak tanıtıp, isimlerinin para aklama olayına karıştığını söyleyen Mustafa B. (42) ile Doğan Fatih S. (30), önce kardeşlerin evindeki 1 milyon liralık ziynet eşyasını, sonra da havale ile 1 milyon 130 bin liralarını aldı. Dolandırılan kardeşlerin şikayeti üzerine 2 şüpheli ile altınları elden teslim alan Enes Çağrı Ç. (19), İstanbul’da kaldıkları villada yakalandı. Ekipler, operasyon öncesi, villanın balkonuna çıkan şüphelileri kamerayla kayda aldı.
30.03.2024 Haberler
Tomar tomar para ve silahlarla kaldıkları villada yakalandılar!
Tomar tomar para ve silahlarla kaldıkları villada yakalandılar! Bursa'da, telefonla aradıkları Nezihe K. (67) ile kardeşi Neşe K.'ye (61), kendilerini başkomiser olarak tanıtıp, isimlerinin para aklama olayına karıştığını söyleyen Mustafa B. (42) ile Doğan Fatih S. (30), önce kardeşlerin evindeki 1 milyon liralık ziynet eşyasını, sonra da havale ile 1 milyon 130 bin liralarını aldı. Dolandırılan kardeşlerin şikayeti üzerine 2 şüpheli İstanbul’da kaldıkları villada yakalandı.
30.03.2024 Gündem
3 aylık hamile eşini öldürdü! 'Pes' dedirten savunma
3 aylık hamile eşini öldürdü! 'Pes' dedirten savunma Kütahya’da, 3 aylık hamile eşi Esra Uşak’ı (26) gittikleri akraba ziyaretinde bıçakla öldüren Enes Uşak (29) tutuklandı. Öte yandan Uşak’ın ifadesi ortaya çıktı.
28.03.2024 Gündem
Çağatay Ulusoy sorusu! Sümeyye Aydoğan'dan açıklama geldi
Çağatay Ulusoy sorusu! Sümeyye Aydoğan'dan açıklama geldi 29 Mart’ta vizyona girecek ‘Güneşi Söndürmem Gerek’ filminin galası gerçekleşti. Geceye katılan isimlerden arasında yer alan genç oyuncu Sümeyye Aydoğan, muhabirlerin yönelttiği Çağatay Ulusoy sorusunu cevapladı.
28.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Enes ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.