Eric Schmidt

Eric Schmidt

Son dakika Eric Schmidt haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eric Schmidt gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eric Schmidt haber sayfamızda...

Eric Schmidt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 183 eric schmidt haberi bulunmuştur.
Google’ın eski CEO’su, ‘altın pasaport’la AB vatandaşı oldu
Google’ın eski CEO’su, ‘altın pasaport’la AB vatandaşı oldu Teknoloji devi Google’ın eski CEO’su Eric Schmidt’in Kıbrıs vatandaşı olduğu iddia edildi.
11.11.2020 Dünya
Google kaç yaşında? Google'dan sürpriz doğum günü doodle!
Google kaç yaşında? Google'dan sürpriz doğum günü doodle! Google, 22. doğum gününü kutluyor. Dünyaca ünlü arama motoru olan ve önemli günleri birbirinden renkli doodle araçlarıyla kullanıcılarıyla paylaşan Google'ın bugünkü sürprizi 'Google'ın doğum günü' oldu. Google'ın hareketli doodle'ı kullanıcıları şaşırttı...
27.09.2020 Gündem
Google Chrome nedir?
Google Chrome nedir? Teknolojinin hayatımıza soktuğu en önemli unsurlardan birisi de internet tarayıcılarıdır. Haliyle birkaç internet tarayıcısı da hayatımızın bir unsuru oldu. Onlardan birisi de Google Chrome’dur. Oldukça fazla sayıda kullanıcı olan Google Chrome’a dair bilgiler öğrenenleri şaşırtıyor. Peki, Google Chrome nedir? Cevabı Molatik’te…
17.10.2020 Teknoloji
ABD'de 3 Türk'e 'Ellis Adası Şeref Madalyası'
ABD'de 3 Türk'e 'Ellis Adası Şeref Madalyası' ABD'nin en saygın ödüllerinden Ellis Adası (Ellis Island) Şeref Madalyası'na layık görülenler arasında bu yıl üç Türk de yer aldı.
13.05.2019 Dünya
İnovasyon liderleri sırlarını paylaştı
İnovasyon liderleri sırlarını paylaştı Marketing Meetup 2019 etkinliğinde inovasyonun liderleri sırlarını paylaştı. Etkinlikte, dünyanın en iyi öğretmeni, Burning Man festivalinin direktörü, GPS’li ayakkabının mucidi buluş hikayelerini anlattı.
27.04.2019 Ekonomi
Google'ın 20. yaş günü bakın nasıl Doodle oldu! Google'ın 20. yaşı...
Google'ın 20. yaş günü bakın nasıl Doodle oldu! Google'ın 20. yaşı... Google'ın 20. yaş günü Doodle oldu. Dünyaca ünlü teknoloji devi Google 20 yaşında! Google, 20. yaşını kullanıcılarına sunduğu özel bir Doodle ile kutladı...
27.09.2018 Gündem
Google CEO'su Schmidt: Yeni soğuk savaş interneti iki ayrı bölüme ayıracak
Google CEO'su Schmidt: Yeni soğuk savaş interneti iki ayrı bölüme ayıracak Google'ın çatı kuruluşu Alphabet'in CEO'su internetin geleceğiyle ilgili şok edici açıklamalarda bulundu. Google'ın çatı kuruluşu Alphabet'in CEO'su Eric Schmidt, "Yeni soğuk savaş interneti iki ayrı bölüme ayıracak" dedi. Schmidt'e göre, bu durum 10 yıl içinde yaşanacak. Bunun yanında Sundar Pichai de önemli açıklamalarda bulundu.
25.09.2018 Teknoloji
Google'ın ana şirketi Alphabet'in Başkanı görevinden ayrılıyor
Google'ın ana şirketi Alphabet'in Başkanı görevinden ayrılıyor Google'ın ana şirketi Alphabetin Yönetim Kurulu Başkanı Eric Schmidt, 17 yıldır sürdürdüğü görevinden ayrılacağını duyurdu.
25.12.2017 Teknoloji
Google'ın doğum günü çarkıfeleğini çevir! 19. yaş günü için sürpriz
Google'ın doğum günü çarkıfeleğini çevir! 19. yaş günü için sürpriz Google'ın doğum günü çarkıfeleği sürprizi internet kullanıcılarını heyecanlandırdı. Milyonlarca kullanıcı dün sabahtan itibaren anasayfalarında Google'ın doğum günü çarkıfeleğini gördü ve çevirerek şansını denedi. İşte Google'ın doğum günü çarkıfeleği açıklaması...
27.09.2017 Gündem
Google 19. yaşını yeni bir doodle ile kutladı
Google 19. yaşını yeni bir doodle ile kutladı Google'ın doğum günü çarkıfeleği doodle oldu. 19. yaşını Google kullanıcılarını sürpriz bir doodle ile karşıladı. Peki Google kaç yılında kurulmuştu?
27.09.2017 Teknoloji
Google 19. yılını doğum günü çarkıfeleği kutluyor! Doğum günü çarkıfeleği doodle oldu
Google 19. yılını doğum günü çarkıfeleği kutluyor! Doğum günü çarkıfeleği doodle oldu Google 19. yılını sürpriz bir doodle ile kutluyor. Tam 19 yıl önce kurulan Google ana sayfasına doğum günü çarkıfeleği doodle'ını yerleştirerek kullanıcılarına sürpriz yaptı. Peki Google doğum günü çarkıfeleği ne anlama geliyor?
27.09.2017 Gündem
85'lik patrondan 21'lik mankene...
85'lik patrondan 21'lik mankene... Rupert Murdoch ile boşanan Çinli iş kadını Wendi Deng, kendisinden 27 yaş küçük Bertold Zahoran ile aşk yaşadığı iddia edildi.
31.12.2016 Cadde
85'lik patrondan 21'lik mankene...
85'lik patrondan 21'lik mankene... Rupert Murdoch ile boşanan Çinli iş kadını Wendi Deng, kendisinden 27 yaş küçük Bertold Zahoran ile aşk yaşadığı iddia edildi.
31.12.2016 Cadde
Google ne zaman kuruldu? Kullanıcıları büyük sürpriz!
Google ne zaman kuruldu? Kullanıcıları büyük sürpriz! Gece saatlerinde yayına giren Google ne zaman kuruldu? Doodle sürprizi kullanıcıları şaşırttı. Saatler öncesinden milliyet.com.tr olarak Google doğum günü için Doodle yapabileceğini duyurmuştuk. Google ne zaman kuruldu? ile ilgili tüm detaylar haberimizde..
27.09.2016 Gündem
Google ne zaman kuruldu? İşte Google'den 18. yıldönümü sürprizi
Google ne zaman kuruldu? İşte Google'den 18. yıldönümü sürprizi Dünyanın en büyük arama motoru olan Google ne zaman kurulduğu merak konusu oldu. Alınan bilgilere göre, bundan 18 yıl önce, 4 Eylül 1998 tarihinde özel bir şirket olarak kuruldu. 18 yılını tamamlayan Google bugün doodle oldu. İşte Google'den 18. yıldönümü sürprizi
27.09.2016 Gündem
Google’ın patronu  yatıyla Bodrum’da
Google’ın patronu yatıyla Bodrum’da Google’ın patronu ve dünyanın en zengin iş adamları arasında gösterilen ABD’li yazılım mühendisi Eric Schmit, eşi Wendy Schmit ve Microsoft’un başkanı Steve Ballmer ile Yunanistan’dan çıktığı mavi yolculukta Bodrum’a geldi.
13.07.2016 Cadde
Google'ın patronu Marmaris koylarında
Google'ın patronu Marmaris koylarında Dünyanın en büyük internet arama motoru Google’ı çatısı altında bulunduran Alphabet’in İcra Kurulu Başkanı Eric Schmidt, yatıyla açıldıkları Muğla sahillerinde yakınlarıyla birlikte tatilin tadını çıkarıyor.
13.07.2016 Cadde
Google’ın Eski CEO’su Eric Schmidt iPhone’la Yakalandı!
Google’ın Eski CEO’su Eric Schmidt iPhone’la Yakalandı! Google‘ın Eski Yönetim Kurulu Başkanı ve Alphabet‘in Yönetim Kurulu Başkanı Eric Schmidt, düzenlenen bir etkinlikte iPhone‘la fotoğraf çekerken yakalandı.
12.03.2016 Teknoloji
‘Evet kültürü’ canlandırır!
‘Evet kültürü’ canlandırır! ‘Google Nasıl Yönetiliyor?’ adıyla Türkçede yayımlanan kitap, “21’inci yüzyılda bir şirket nasıl yönetilmeli?” sorusuna şirketin verdiği yanıt niteliğinde...
28.11.2015 Gündem
Google ne zaman kuruldu? Doodle yapıldı!
Google ne zaman kuruldu? Doodle yapıldı! Google bugün kendi doğum günü için özel bir doodle hazırladı. Google ne zaman kuruldu? adlı Doodle siteye girenleri şaşırttı. Peki Google ne zaman kuruldu? Google, ilk olarak, 4 Eylül 1998 tarihinde özel bir şirket olarak kuruldu
26.09.2016 Gündem
Apple Ve Google Yöneticileri Gözlerini Bu Duş Başlığına Dikti
Apple Ve Google Yöneticileri Gözlerini Bu Duş Başlığına Dikti Konu Apple ve Google olunca herkes yüksek teknoloji, uzaya gönderilen bir ürün veya hizmet geliyor ancak bu haberimiz Apple ve Google ile ilgili olmasına karşın bir duş başlığı ile ilgili....
14.08.2015 Teknoloji
‘İnternet yok olacak’
‘İnternet yok olacak’ Google CEO’su Eric Schmidt, gelecekte internetin hayatımızın her alanında yaygınlaşacağı ve bunun sonucu olarak da etkili bir şekilde arka plandaki varlığının yok olacağı öngörüsünde bulundu
23.01.2015 Ekonomi
Tabana kuvvet Davos ruhu
Tabana kuvvet Davos ruhu Davos zirvesine katılan milyarder işadamları ve ünlü siyasetçiler Afrikalı fakir çocuklar için tabana kuvvet yürüyecek. Kollara takılan adım ölçerlerle yürünen her 6 kilometre için Afrikalı bir çocuk bisiklete kavuşacak. İsteyen Davos katılımcısına günde 2 doların altında yaşama deneyimi de sunulacak.
19.01.2015 Ekonomi
Ekmek Amazon’dan su Google’dan!
Ekmek Amazon’dan su Google’dan! İnternet devleri Amazon ve Google, bakkaliye işine de el attı. ABD’de AmazonFresh’le ekmeğiniz ve etiniz, Google Express ile suyunuz ve meyveniz aynı gün kapınıza kadar geliyor
21.11.2014 Ekonomi
Google kendi doğum günü için Doodle hazırladı
Google kendi doğum günü için Doodle hazırladı Google Doodle’larına yenisini ekledi. Büyük ilgi gören bu yeni Doodle ise Google’ın kendi doğum günü. Google bugün 16. Yaşını kutluyor. Google aslında 4 Eylül’de kurulmuş ama doğum gününü 27 Eylül’de kutluyor. Google’ın hikayesini merak ediyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.
27.09.2014 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Eric Schmidt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.