Erkek Bebek

Erkek Bebek

Son dakika erkek bebek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan erkek bebek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan erkek bebek haber sayfamızda...

Erkek Bebek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.949 erkek bebek haberi bulunmuştur.
Acı olay! Siverek’te sokağa terk edilmiş bebek bulundu
Acı olay! Siverek’te sokağa terk edilmiş bebek bulundu Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kundakta sokağa terk edilmiş halde bulunan bebek korumaya alındı. Yeni doğduğu belirlenen erkek bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bırakan kişinin tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.
11.05.2024 Gündem
Annesinin kucağından düşen 10 aylık bebek hayatını kaybetti
Annesinin kucağından düşen 10 aylık bebek hayatını kaybetti Siirt’te 10 aylık Armağan Aydar, annesinin kucağından düşüp beyin kanaması geçirdi. Hastaneye kaldırılan minik Aydar, hayatını kaybetti.
8.05.2024 Gündem
Otomobil bebek arabasına çarptı! Minik çocuk ağır yaralandı
Otomobil bebek arabasına çarptı! Minik çocuk ağır yaralandı Kocaeli’nin Körfez ilçesinde otomobil, park halindeki bir otomobile, daha sonra da içerisinde 2 yaşındaki erkek bebeğin bulunduğu bebek arabasına çarptı. Kazada bebek ağır yaralandı.
1.05.2024 Gündem
Doktorların ‘yaşaması imkansız’ dediği bebek mucizeyi yarattı
Doktorların ‘yaşaması imkansız’ dediği bebek mucizeyi yarattı  Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Aynı gün 2 yaşındaki oğlunun ölüm haberini alan anne doğum yaptı! Yürek yakan isim kararı
Aynı gün 2 yaşındaki oğlunun ölüm haberini alan anne doğum yaptı! Yürek yakan isim kararı Bursa’nın İnegöl ilçesinde, ailesiyle piknik yaparken kaybolan ve cansız bedeni 7 saat sonra bulunan Suriyeli Muhammed Hamduni'nin (2) ölüm haberini alan 8,5 aylık hamile annesi Abir Arokom (30), aynı gece bir erkek bebek dünyaya getirdi. Arokom, ölen oğlunun adını yeni doğan bebeğine verirken; babası Ahmet Arokom (32) da Muhammed'in tabutunu kucağında taşıyıp, ardından oğlunu toprağa verdi.
12.04.2024 Gündem
Bebeğini sokağa terk etti, 20 yıl hapsi istendi: Otelde tek başına doğurdum
Bebeğini sokağa terk etti, 20 yıl hapsi istendi: Otelde tek başına doğurdum Diyarbakır'ın Sur ilçesinde metruk yapıya yeni doğmuş erkek bebeğini bırakarak kaçan anne M.Ç.C. (26) hakkında, ‘alt soydan akrabayı kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.
25.03.2024 Gündem
Ahmet Kural: Tavla oynarken ayağımı koklamak isterken burnum kırıldı!
Ahmet Kural: Tavla oynarken ayağımı koklamak isterken burnum kırıldı! Çağla Gizem Çelik ile evli olan ve bir erkek bebek bekleyen Ahmet Kural, katıldığı programda yaptığı itirafla gündeme geldi. Kural, iki kez burnunu kırdığını açıkladı. Ünlü oyuncunun anlattığı hikayeler ise şaşırttı.
21.03.2024 Cadde
Gazze'de Ramazan'da açlık: Zaten aylardır oruç tutuyoruz
Gazze'de Ramazan'da açlık: Zaten aylardır oruç tutuyoruz Geçen Pazartesi günü şafak söktüğünde başlayan Ramazan ayı bu yıl Gazzeliler için acımasız bir ironi gibi. Oruç tutulan kutsal ay, bölgede zaten açlık çekilen bir dönemde geldi.
19.03.2024 Dünya
54 yaş büyük oyuncunun bebeğini doğurmak için hayatını tehlikeye attı!
54 yaş büyük oyuncunun bebeğini doğurmak için hayatını tehlikeye attı! Hollywood yıldızı Al Pacino, geçtiğimiz haziran ayında sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren Noor Alfallah, hamilelikte yakalandığı, hayatını tehdit eden hastalığı ilk kez anlatarak, samimi açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Cadde
Tıpta nadir görülen durum onların başına geldi! ‘1 bebek diye yola çıktık her kontrolde sayı arttı’
Tıpta nadir görülen durum onların başına geldi! ‘1 bebek diye yola çıktık her kontrolde sayı arttı’ Antalya'da yaşayan 37 yaşındaki Asiye Sönmez, uzun bir tedavinin ardından tek bir bebek beklerken hayatının şokunu yaşadı. Her doğum kontrolüne gittiğinde bebek sayısı arttı. Tıpta binde bir görülen durum hastanede büyük sevinç oluştururken, bebekler sağlıklı şekilde taburcu edildi.
26.02.2024 Gündem
'Kanlı bez'den bebek çıktı! Diyarbakır'da tüyleri diken diken olay
'Kanlı bez'den bebek çıktı! Diyarbakır'da tüyleri diken diken olay Diyarbakır’da, Sur ilçesinde metruk bir evin merdivenlerinde terk edilmiş erkek bebek bulundu. Olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
24.02.2024 Haberler
'Kanlı bez'den bebek çıktı! Diyarbakır'da tüyleri diken diken olay
'Kanlı bez'den bebek çıktı! Diyarbakır'da tüyleri diken diken olay Diyarbakır’ın Sur ilçesinde metruk bir evin merdivenlerine terk edilmiş halde bulunan erkek bebek olayıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.
24.02.2024 Gündem
Ekipler ihbar üzerine harekete geçti! Metruk binada poşet içinde bebek bulundu
Ekipler ihbar üzerine harekete geçti! Metruk binada poşet içinde bebek bulundu Diyarbakır’ın Sur ilçesinde metruk bir evin merdivenine terk edilmiş olarak bulunan yeni doğmuş bebek, hastanede tedavi altına alındı.
23.02.2024 Haberler
Ekipler ihbar üzerine harekete geçti! Metruk binada poşet içinde bebek bulundu
Ekipler ihbar üzerine harekete geçti! Metruk binada poşet içinde bebek bulundu Diyarbakır’ın Sur ilçesinde metruk bir evin merdivenine terk edilmiş olarak bulunan yeni doğmuş bebek, hastanede tedavi altına alındı.
23.02.2024 Gündem
4 yılda 4 bebeğini doğumdan sonra terk etti: Babaları kim bilmiyorum
4 yılda 4 bebeğini doğumdan sonra terk etti: Babaları kim bilmiyorum Denizli'de son 4 yılda hastanede doğum yapıp, babaları belli olmayan 4 bebeği terk eden Gülşen K. (34) hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün suç duyurusu sonrası iddianame hazırlandı.
7.02.2024 Gündem
Ü ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ü Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ü ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ü Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Aileye yeni katılacak bireyin heyecanını yaşan aileler bebeklerine verecekleri isim için ayrı bir tatlı telaşın içerisine giriyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adayları çocuklarının hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalabiliyor. Bunun için uzun süre isim bulma arayışına giriyorlar. Çiftler çocuklarına en güzel ve en anlamlı isim vermek istiyor. Keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimler genellikle ailelerin seçenekleri arasında yer alıyor. İsmin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları da dikkat edilen faktörler arasında yer alıyor. Ü harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Ü ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
J ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: J Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
J ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: J Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Erkek bebek bekleyen anne ve baba adaylarını isim telaşı alıyor. Bu yüzden isimler ve anlamları konusunda derin bir araştırma içerisine girilir. Doğacak yavrularını kucaklarına almak için gün sayan çiftler bebeklerine verecekleri isim konusunda kararsız olurlar. Ebeveynler çocuklarına keşfedilmemiş, nadir bulunan, değişik, popüler ve modern çağa uygun isim vermek isterler. Anne ve baba adayları kulağa hoş gelen isimlerin yanında anlamlarına da dikkat ederler. J harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “J ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
Z ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Z Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Z ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Z Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerine kavuşacağı anı dört gözle bekleyen anne ve baba adaylarının en çok üzerinde durduğu konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler isimler ve anlamları hakkında derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerinin hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken zorlanıyorlar. Aileler keşfedilmemiş, nadir bulunan ve değişik isimleri tercih ediyor. Aileler ismin yanı sıra anlamlarına da dikkat ediyor. Z harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Z ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
V ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: V Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
V ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: V Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerine kavuşacağı anı dört gözle bekleyen anne ve baba adaylarının en çok üzerinde durduğu konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler isimler ve anlamları hakkında derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerinin hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken zorlanıyorlar. Aileler keşfedilmemiş, nadir bulunan ve değişik isimleri tercih ediyor. Aileler ismin yanı sıra anlamlarına da dikkat ediyor. V harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “V ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
P ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: P Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
P ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: P Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen ailelerin en keyifli anlarından birisi de çocuklarına uygun ismi bulma dönemidir. Evlatlarına kucaklarına almak için gün sayan aileler isim bulma telaşına girer. Erkek çocuk bekleyen anne ve baba adayları çocuklarına en güzel ismi vermek isterler. Bunun için çiftler isimler konusunda derin bir inceleme ve araştırma yaparlar. Aileler bebeklerine duyulmamış, keşfedilmemiş, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isim vermeyi tercih ederler. P harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “P ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
Ç ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ç ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerini kucağına alacağı günü bekleyen anne ve baba adaylarını isim telaşı sarıyor. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isim için önceden derin bir araştırma sürecine giriyorlar. Anne ve baba adayları isimlerin kendileri veya diğer çocukları ile uyumlu olmasını da tercih edebiliyor. En eşsiz ve anlamlı isimler vermek isteyenler karar verme sürecinde zorlanıyorlar. Aileler genellikle keşfedilmemiş, modern çağa uygun, popüler, duyulmamış ve nadir bulunan isimleri çocuklarına vermek istiyor. Ç harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Ç ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
N ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: N Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
N ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: N Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeğinin cinsiyetini öğrenen anne ve baba adaylarını isim telaşı alıyor. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalıyor. Ebeveynler çocuklarına en anlamlı ve en özel ismi vermek istiyor. Bunun için aileler derin bir isim araştırması sürecine giriyor. Kulağa hoş gelen isimlerin yanı sıra aileler anlamlarına da bakıyor. Keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış, değişik ve en anlamlı isimleri vermek istiyor. N harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “N ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
I ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: I Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
I ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: I Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeğinin cinsiyetini öğrenen anne ve baba adaylarını isim telaşı alıyor. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalıyor. Ebeveynler çocuklarına en anlamlı ve en özel ismi vermek istiyor. Bunun için aileler derin bir isim araştırması sürecine giriyor. Kulağa hoş gelen isimlerin yanı sıra aileler anlamlarına da bakıyor. Keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış, değişik ve en anlamlı isimleri vermek istiyor. İ harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “İ ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
Ö ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ö Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ö ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ö Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra isim verme konusu üzerinde derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerine hayat boyu taşıyacakları isim verirken anne ve baba adayları seçici oluyor. Karar verme sürecinde zorlanan ebeveynler yakınlarına danışırken internet üzerinden erkek isimleri ve anlamları konusunda bilgi alıyor. Popüler olması ve modern çağa uygun olmasını isteyen anne ve baba adayları nadir bulunan, keşfedilmemiş, güzel anlamlar olan isimleri vermek istiyor. Ö harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Ö ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek

Benzer Haber Etiketleri

Erkek Bebek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.