Ersin Kayalar

Ersin Kayalar

Son dakika Ersin Kayalar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ersin Kayalar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ersin Kayalar haber sayfamızda...

Ersin Kayalar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 46 ersin kayalar haberi bulunmuştur.
Siren Ertan'ın hayali 50 yaşında gerçekleşti
Siren Ertan'ın hayali 50 yaşında gerçekleşti Sosyetik güzel Siren Ertan'ın geçenlerde doğum günüydü. İlk kutlamayı iş insanı eşi Ersin Kayalar ile Fas'ta yaptı. Bir hafta boyunca Rabat ve Marakeş'in altını üstüne getirdiler, sürprizlerle dolu tatil yaptılar.
30.11.2021 Cadde
Takipçileri kızdı
Takipçileri kızdı Sosyetik güzel Eda Taşpınar ve Siren Ertan'ın paylaşımları dikkat çekti.
2.07.2019 Cadde
Takipçileri kızdı
Takipçileri kızdı Sosyetik güzel Eda Taşpınar ve Siren Ertan'ın paylaşımları dikkat çekti.
2.07.2019 Cadde
Evlilik yıl dönümünde kesenin ağzını açtı
Evlilik yıl dönümünde kesenin ağzını açtı Siren Ertan ile iş insanı Ersin Kayalar, Ocak 2016'da aşk yaşamaya başlamış, 28 Nisan 2018'de Bodrum'da evlenmişti.
30.04.2019 Cadde
Siren Ertan'a 'hayat size güzel' dedi ama...
Siren Ertan'a 'hayat size güzel' dedi ama... Hayalini kurduğu bebeğine kavuşamayan Siren Ertan Kayalar, önceki gün takipçisinin ‘Hayat size güzel’ yorumu karşısında acısını yine gözler önüne serdi.
1.12.2018 Cadde
Siren Ertan'dan eşine mesaj: Çok çalışman lazım
Siren Ertan'dan eşine mesaj: Çok çalışman lazım Siren Ertan eşi Ersin Kayalar’ın gönderdiği Mercedes Maybach 6 Cabriolet’in tanıtım videosuna bayıldı.
4.09.2018 Cadde
Siren Ertan'dan eşine mesaj: Çok çalışman lazım
Siren Ertan'dan eşine mesaj: Çok çalışman lazım Siren Ertan eşi Ersin Kayalar’ın gönderdiği Mercedes Maybach 6 Cabriolet’in tanıtım videosuna bayıldı.
4.09.2018 Cadde
Siren Ertan'ın bebeği hayatını kaybetti!
Siren Ertan'ın bebeği hayatını kaybetti! Sosyetik güzel Siren Ertan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 6 haftalık bebeğini kaybettiğini açıkladı.
28.06.2018 Cadde
'Bebeğimin kalbi için dua edin'
'Bebeğimin kalbi için dua edin' Dün kontrol için eşi ile birlikte doktora giden Siren Ertan, can sıkıcı bir durumla karşılaştı. Ertan, duygularını Instagram’da bebeğine yazdığı mektupla dile getirdi.
27.06.2018 Cadde
Siren Ertan 47 yaşında hamile kaldı
Siren Ertan 47 yaşında hamile kaldı 47 yaşındaki sosyetik güzel Siren Ertan 6 haftalık hamile! Tüp bebek tedavisiyle hamile kalan Siren Ertan, 28 Nisan'da iş adamı Ersin Kayalar ile evlenmişti.
26.06.2018 Cadde
Siren Ertan kimdir?
Siren Ertan kimdir? “İstanbul Siren Ertan” markasıyla yakaladığı başarı sonrası moda dünyasının ünlü isimlerinden olan Siren Ertan, her dönem yaptığı tasarımlarla konuşulan modacılar arasında yer aldı. Peki, Siren Ertan kimdir?
23.05.2018 Gündem
Siren Ertan'ın balayı hatırası
Siren Ertan'ın balayı hatırası İş adamı Ersin Kayalar ile geçtiğimiz gün Bodrum'da evlenen Siren Ertan, dün ipte asılı çamaşırların önünde poz verdi.
2.05.2018 Cadde
Gülümse çekiyorum
Gülümse çekiyorum 6 AYLIK hamile olan Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düzyatan, Bodrum'da nikâh masasına oturan sosyetik güzel Siren Ertan ile Ersin Kayalar'ı yalnız bırakmadı.
30.04.2018 Cadde
Siren Ertan ve Ersin Kayalar Bodrum'da evlendi
Siren Ertan ve Ersin Kayalar Bodrum'da evlendi Modacı Siren Ertan, 3 yıllık sevgilisi Ersin Kayalar ile Bodrum Türkbükü’nde evlendi.
29.04.2018 Cadde
İtalya'da gondol sefası
İtalya'da gondol sefası Sosyetik tasarımcı Siren Ertan ile iş adamı sevgilisi Ersin Kayalar, doğum günlerini kutlamak için önceki gün İtalya'ya uçtu.
20.11.2017 Cadde
Siren Ertan'dan gurur pozu
Siren Ertan'dan gurur pozu Sosyetik tasarımcı Siren Ertan, geçtiğimiz gün sevgilisi Ersin Kayalar'la gittiği İskoçya'da okçuluğa merak sardı.
24.10.2017 Cadde
Eski eşinin otelinde düğün yapmak istedi!
Eski eşinin otelinde düğün yapmak istedi! Siren Ertan, yeni aşkı Ersin Kayalar ile evlilik kararı aldı. İddiaya göre; bahar ayındaki düğünü Gökhan Çarmıklı'nın Çeşme'deki otelinde yapmak isteyen Ertan, bu fikrini eski eşine söyleyince onu kızdırdı.
11.02.2017 Cadde
Siren Ertan aşk orucunu bozdu!
Siren Ertan aşk orucunu bozdu! Yaklaşık sekiz ay önce Gökhan Çarmıklı'dan boşanan tasarımcı Siren Ertan'ın, Ersin Kayalar adlı iş adamıyla yaşadığı aşk, bugünlerde sosyetenin dilinden düşmüyor.
15.06.2016 Cadde
Kayalar Kimya'dan yangın açıklaması
Kayalar Kimya'dan yangın açıklaması Kayalar Kimya Üst Yöneticisi Ersin Kayalar, Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi'ndeki fabrikalarında dün meydana gelen yangının çıkış nedeninin henüz belli olmadığını belirterek, yangın algılama sistemlerinin devreye girmesi ve itfaiyenin özverili çalışmasıyla kısa sürede söndürülen yangında hiçbir çalışanın yaralanmadığını bildirdi.
30.06.2014 Ekonomi
Kayalar Kimya: Bancroft’a azınlık hisseleri sattık
Kayalar Kimya: Bancroft’a azınlık hisseleri sattık Kayalar Kimya CEO’su Ersin Kayalar, Bancroft Private Equity’ye şirketin tamamının değil, azınlık hisselerinin satıldığını açıkladı...
8.04.2010 Ekonomi
Kayalar Kimya, Bancroft’a azınlık hissesini sattı
Kayalar Kimya, Bancroft’a azınlık hissesini sattı Kayalar Kimya Üst Yöneticisi (CEO) Ersin Kayalar, Bancroft Private Equity ile tamamının değil azınlık hisselerini satarak ortaklık anlaşması imzalandığını bildirdi...
6.04.2010 Ekonomi
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu.
15.05.2023 Gündem
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler?
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler? Partilerin milletvekili aday listeleri belli oldu. Son olarak İyi Parti'nin de milletvekili aday listesi kesinleşti. Şimdi seçmeler sıkça "İYİ Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor. İşte açıklanan isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu. İYİ Parti 9 ilde aday çıkarmadı.
11.04.2023 Gündem
Menderes mis gibi mandalina koktu
Menderes mis gibi mandalina koktu Menderes Belediyesi’nin Gümüldür Satsuma mandalinasını tanıtmak amacıyla düzenlediği festival, renkli görüntülere sahne oldu.
15.11.2021 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Ersin Kayalar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.