Bakan Karaismailoğlu, Erzurum Havalimanı'nda CAT3 pistini açtı
Bakan Karaismailoğlu, Erzurum Havalimanı'nda CAT3 pistini açtı Erzurum Havalimanı'nda, kışın sisli havalarda dahi uçakların inişini sağlayacak olan CAT3 sisteminin kurulumu tamamlandı. 3 bin 180 metre uzunluğunda, 45 metre genişliğindeki piste uçakla ilk inişi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptı. Su takı töreniyle karşılanan Bakan Karaismailoğlu, Erzurum Havalimanı pistine olumsuz havalarda da güvenli inişin mümkün olacağını söyledi.
30.07.2020 Ekonomi
Erzurum Havalimanı pisti bitmeyince Vali çıldırdı
Erzurum Havalimanı pisti bitmeyince Vali çıldırdı Erzurum Valisi Okay Memiş ve beraberindekiler, Erzurum Havalimanı’nda devam eden Kategori 3A (CAT-3A) sistemi çalışmalarını inceledi. Vali Memiş, çalışmaların yeterli olmadığını görünce çileden çıktı. Çalışmaları yapan yüklenici firma yetkililerine sert tepki gösteren Vali Memiş, "Bu işi bitiremezsen ben vali olarak bu ilde görev yapamam. Utançtan sokağa çıkamayız, böyle bir şeyi asla kabul edemeyiz” dedi.
1.06.2020 Haberler
Son dakika... Erzurum Havalimanı pisti bitmeyince Vali çıldırdı! Utançtan sokağa çıkamayız
Son dakika... Erzurum Havalimanı pisti bitmeyince Vali çıldırdı! Utançtan sokağa çıkamayız Erzurum Havalimanı'nda sürdürülen çalışmaları denetleyen Vali Okay Memiş, "Bu sene de burası bitmezse ben valilik mesleğini yapamam kardeşim, utancımdan sokağa çıkamam" dedi. 
1.06.2020 Gündem