Eskieşhirspor

Eskieşhirspor

Son dakika Eskieşhirspor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eskieşhirspor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eskieşhirspor haber sayfamızda...

Eskieşhirspor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22 eskieşhirspor haberi bulunmuştur.
Es-Es 14 maçtır deplasmanda kazanamıyor!
Es-Es 14 maçtır deplasmanda kazanamıyor! Spor Toto Süper Lig takımlarından Eskişehirspor, deplasmanda oynadığı son 14 lig maçını kazanamadı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Akaminko'nun acı günü!
Akaminko'nun acı günü! Eskişehirspor’un futbolcusu Jerry Akaminko’nun babası Godwin Kwame Akaminko yaşamını yitirdi.
1.07.2020 Futbol
Eskişehirspor - Çaykur Rizespor: 1-2
Eskişehirspor - Çaykur Rizespor: 1-2 Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda Eskişehirspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.
1.07.2020 Futbol
Eskişehirspor - Çaykur Rizespor: 1-2
Eskişehirspor - Çaykur Rizespor: 1-2 Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda Eskişehirspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Eskieşhirspor ligde çıkışa geçmek istiyor
Eskieşhirspor ligde çıkışa geçmek istiyor Eskişehirspor Kulübü Menajeri Özgür Tulun, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yapacakları Çaykur Rizespor maçını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini söyledi.
1.07.2020 Futbol
Sağlam, Beşiktaş maçından umutlu!
Sağlam, Beşiktaş maçından umutlu! Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile oynayacakları müsabakaya ilişkin, "Gençlerbirliği maçındaki mücadelenin biraz daha üzerine çıkıp oyun kalitesini yükseltebilirsek Beşiktaş deplasmanından güzel bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.
1.07.2020 Futbol
Eskieşhirspor, Türkiye Kupası'nı istiyor!
Eskieşhirspor, Türkiye Kupası'nı istiyor! Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, "Türkiye Kupası'nda final oynayıp, kupayı kazanmak istiyoruz" dedi.
1.07.2020 Futbol
Beşiktaş 1:0 Eskişehirspor
Beşiktaş 1:0 Eskişehirspor Spor Toto Süper Lig'in 24.haftasında Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nda Eskişehirspor'u ağırladı.
30.06.2020 Beşiktaş
Fenerbahçe'de hedef Aytaç Kara!
Fenerbahçe'de hedef Aytaç Kara! Yeni sezonda takımı gençleştirme operasyonuna gidecek olan Fenerbahçe'de transfer listesi hazırlanmaya başladı.
1.07.2020 Futbol
Eskişehirspor-Bursaspor: 1-0
Eskişehirspor-Bursaspor: 1-0 Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Eskişehirspor kendi sahasında Bursaspor'u 1-0 yendi.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Mesut Hoşcan: Kupayı istiyoruz
Mesut Hoşcan: Kupayı istiyoruz Eskişehirspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda yarın deplasmanda karşılaşacağı Sivasspor maçı için özel uçakla, Sivas'a gitti.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Eskişehirspor-Belediye Vanspor: 4-1
Eskişehirspor-Belediye Vanspor: 4-1 Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Eskişehirspor sahasında 3 Lig ekibi Belediye Vanspor'u 4-1 ile geçerek tur atladı.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Eskişehirspor sahasında Çaykur Rize'yi dağıttı!
Eskişehirspor sahasında Çaykur Rize'yi dağıttı! Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta maçında Eskişehirspor sahasında Çaykur Rizespor'u 4-1 gibi net bir skorla yenmeyi başardı. İşte maçın golleri...
1.07.2020 Futbol
Kuyt'an CAS yorumu!
Kuyt'an CAS yorumu! Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, Sivasspor maçının ardından görüşlerini dile getirdi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Necati Ateş'ten transfer açıklaması!
Necati Ateş'ten transfer açıklaması! Kırmızı-siyahlı futbolcu Necati Ateş, Eskişehirspor'da çok mutlu olduğunu belirterek kulüple hiç bir sorununun olmadığını bildirdi.
1.07.2020 Futbol
Van Basten’den Süper Lig ekibine ret
Van Basten’den Süper Lig ekibine ret Eskişehirspor’da başkan adaylarından Mesut Hoşcan, teknik direktörlük için teklif yaptığı Marco van Basten’den olumsuz yanıt aldı.
1.07.2020 Futbol
Hedefte Veysel var
Hedefte Veysel var Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın oluşturduğu yerli iskelete yeni yerli takviyeler yapmak isteyen yönetim, Eskişehirsporlu Veysel Sarı için önümüzdeki günlerde transfer görüşmelerini başlatacak.
30.06.2020 Beşiktaş
Bursaspor maç tarihinin değişmesini istiyor!
Bursaspor maç tarihinin değişmesini istiyor! Bursaspor, Eskieşhirspor maçının tarihinin değiştirilmesi için TFF'ye başvuracak.
6.05.2013 BursaSpor
Beşiktaş'ta 6 eksikli idman!
Beşiktaş'ta 6 eksikli idman! Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.
1.07.2020 Futbol
Beşiktaş'ta Fernandes şoku!
Beşiktaş'ta Fernandes şoku! Siyah-beyazlı ekibin yıldız oyuncusu Fernandes'den kötü haber gelmeye devam ediyor. Beşiktaş'a Portekizli yıldızı Manuel Fernandes'ten kötü haber geldi. Sakatlığı devam eden yıldız oyuncu Eskişehirspor maçında forma giyemeyecek. Fernandes'in gelecek raporlar doğrultusunda ilk yarıyı kapatabileceği de belirtildi.
30.06.2020 Beşiktaş
Es-Es'te Trabzon hazırlıkları sürüyor!
Es-Es'te Trabzon hazırlıkları sürüyor! Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig’de 26 Kasım’da deplasmanda yapacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
1.07.2020 Futbol
Söz Aykut Kocaman'da
Söz Aykut Kocaman'da Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe TV'deki 'Teknik Analiz' programında gündemdeki konulara açıklık getirdi.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Eskieşhirspor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.