Eteği Belinde

Eteği Belinde

Son dakika Eteği Belinde haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eteği Belinde gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eteği Belinde haber sayfamızda...

Eteği Belinde

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20 eteği belinde haberi bulunmuştur.
Manuş Baba'ya büyük şok! O davada karar çıktı
Manuş Baba'ya büyük şok! O davada karar çıktı Besteci Atilla Yılmaz, Manuş Baba’ya 'Eteği Belinde' şarkısı için dava açmıştı. Yılmaz'ın, şarkının kendi albümündeki ‘Senden Gayri’ şarkısıyla aynı olduğunu ileri sürerek açtığı davada karar çıktı.
31.01.2020 Cadde
Manuş Baba rüzgarı
Manuş Baba rüzgarı Son dönemde büyük bir hayran kitlesi oluşan ünlü sanatçı Manuş Baba, önceki gece Jolly Joker Bursa'da sahne aldı.
20.04.2019 Cadde
Köln'de Manuş Baba konseri
Köln'de Manuş Baba konseri Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen Manuş Baba konseri büyük ilgi gördü.
6.10.2018 Cadde
İzmirliler Manuş Baba ile coştu
İzmirliler Manuş Baba ile coştu İZMİR'de Konak Belediyesi'nin İzmir'in işgalden kurtuluşunun 96'ncı yıl dönümü nedeniyle Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleştirdiği Manuş Baba konseri yoğun ilgi gördü.
5.09.2018 Cadde
Akşehir'de Manuş Baba rüzgarı
Akşehir'de Manuş Baba rüzgarı Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında şarkıcı Manuş Baba, Akşehir'de konser verdi.
7.07.2018 Cadde
Manuş Baba'nın mezuniyetine 2 ders engeli
Manuş Baba'nın mezuniyetine 2 ders engeli Müzik dünyasında hızlı çıkış yakalayan 'Manuş Baba' adıyla bilinen Mustafa Özkan'ın (32) Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü'nde öğrenci olduğu, iki dersten kaldığı için mezun olamadığı öğrenildi. AÜ GSF Dekanı Prof. Dr. Osman Eravşar, "Birisi bitirme tezi olmak üzere 2 dersi var" dedi.
24.05.2018 Cadde
Alişan düğünden sonra oraya gitti
Alişan düğünden sonra oraya gitti Sinema, televizyon ve müzik alanında 28 kategoride adayların yarıştığı Zer 5. Altın Palmiye Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Yılın girişimci iş adamı ödülünü İbrahim Yılmaz alırken, yılın en iyi yerel yöneticisi ödülüne ise Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta layık görüldü.
7.05.2018 Gündem
Gençler, Manuş Baba’ya koştu
Gençler, Manuş Baba’ya koştu MÜZİK dünyasında son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Manuş Baba, 21’inci Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında verdiği konserle, İzmirli hayranlarıyla buluştu.
29.04.2018 Ege
Manuş Baba'dan MSG'ye tazminat davası
Manuş Baba'dan MSG'ye tazminat davası Avukatı aracılığıyla açıklama yapan şarkıcı Menuş Baba, eser hırsızlığı ile itham edildiğini savunarak, Musiki Eser Sahipleri Grubu Meslek Birliği'ne (MSG) tazminat davası açacağını açıkladı.
13.04.2018 Cadde
2018 Altın Palmiye Ödülleri adayları belli oldu
2018 Altın Palmiye Ödülleri adayları belli oldu 7 Mayıs 2018 Pazartesi günü 5.si düzenlenen Altın Palmiye Ödülleri halk oylaması heyecanıyla başlıyor.
14.03.2018 Kültür Sanat
Beste çalıntı değil, rastlantı!
Beste çalıntı değil, rastlantı! Atilla Yılmaz’ın ‘Senden Gayri’ şarkısının müziğini izin almadan ‘Eteği Belinde’ eserinde kullandığı için hakkında 51 bin TL'lik dava açılan Manuş Baba, iddiaları yalanladı.
9.03.2018 Cadde
Manuş Baba’ya ‘hırsız’ demek doğru mu?
Manuş Baba’ya ‘hırsız’ demek doğru mu? Müzik dünyasında son zamanlarda neredeyse her ay yeni bir ‘çalıntı şarkı’ iddiası ortaya atılır oldu. Önce Çağatay Akman; sonra Tarkan ve Aleyna Tilki derken şimdi de Manuş Baba, ‘çalıntı şarkı’ iddiası ile magazin dünyası gündemine bomba gibi oturdu. Ancak bu kez işler bir hayli karışık. Gelin arkanıza yaslanın ve bir de birlikte kaynatalım şu dedikodunun kazanını!
13.03.2018 Müzik
Manuş Baba'ya şok! 125 bin lira tazminat istiyor...
Manuş Baba'ya şok! 125 bin lira tazminat istiyor... Son dönemde büyük çıkış yakalayan Manuş Baba'nın Eteği Belinde şarkısının kendi eseri olan Senden Gayri şarkısıyla aynı olduğu iddiasıyla dava açtı.
21.12.2017 Cadde
Manuş Baba'nın avukatından "çalıntı" iddialarına yanıt
Manuş Baba'nın avukatından "çalıntı" iddialarına yanıt Manuş Baba'nın "Eteği Belinde" şarkısının çalıntı olduğu iddiaları üzerine sanatçının avukatı Sedef Erken bir açıklama yaptı.
19.12.2017 Cadde
Manuş Baba’nın 'Eteği Belinde' şarkısı çalıntı mı?
Manuş Baba’nın 'Eteği Belinde' şarkısı çalıntı mı? Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği, Manuş Baba'nın 'Dönersen Islık Çal' albümündeki 'Eteği Belinde' şarkısının, Atilla Yılmaz'ın 'Senden Gayrı' isimli eserin kopyası olduğuna karar verdi.
16.12.2017 Cadde
Manuş Baba engelliler için söyledi
Manuş Baba engelliler için söyledi Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Zihinsel Engellileri Koruma ve Destekleme Derneği'nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle düzenlediği konsere katıldı.
4.12.2017 Cadde
Manuş Baba kimdir? Dönersen Islık Çal albümü ne kadar dinlendi?
Manuş Baba kimdir? Dönersen Islık Çal albümü ne kadar dinlendi? 'Eteği Belinde', 'Dönersen Islık Çal' gibi şarkılarıyla hayatımıza giren Manuş Baba’nın adını bu aralar çok sık duymaya başladık. Peki Manuş Baba kim? Kulaklarımız rahmetli ve değerli sanatçımız Müslüm Gürses’in lakabı olan Müslüm Baba’yı duymaya alışık olduğundan Manuş Baba’yı biraz yadırgadım başta. Ama şimdilerde Manuş Baba'nın adı da, şarkıları da hafızalara kazınmaya başladı.
8.03.2018 Müzik
Kırıklarda ilkyardım
Kırıklarda ilkyardım Herhangi bir kuvvet zoru ile kemik bütünlüğünün bozulmasına kırık denir. Açık kırık ve kapalı kırık olarak iki çeşidi vardır.
14.01.2007 Genel Sağlık
Bulutlar üstünde moda
Bulutlar üstünde moda Hostesler de modaya uyuyor. Moda tasarımcıları altı havayolu şirketinin üniformalarını yeniliyor
19.11.2005 Pazar
"Annem çok az şey öğretti, babam hiçbir şey öğretmedi"
"Annem çok az şey öğretti, babam hiçbir şey öğretmedi" "Annem çok az şey öğretti, babam hiçbir şey öğretmedi"
22.06.2002 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Eteği Belinde ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.