Son dakika: Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın neden çöktüğü belli oldu! İşte 6 saatlik kesintinin nedeni...
Son dakika: Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın neden çöktüğü belli oldu! İşte 6 saatlik kesintinin nedeni... Sosyal medya devlerinin yaklaşık altı saat boyunca devre dışı kalması dünyayı çalkaladı, Twitter hesabından yazdığı "Arkadaşlarım Facebook'a ait her şeyin nasıl bir anda çöktüğünü basit bir şekilde anlatmamı istemişti, işte şöyle oldu" mesajı anında viral oldu.
5.10.2021 Dünya
Instagram, WhatsApp ve Facebook'un aynı anda çökmesi neyi ortaya çıkardı?
Instagram, WhatsApp ve Facebook'un aynı anda çökmesi neyi ortaya çıkardı? 3 Temmuz 2019 tarihi pek çok sosyal medya kullanıcısı için unutulmaz oldu. Neden? Çünkü affedersiniz bütün sosyal medya platformları teker teker çöktü. Bilhassa Instagram ve WhatsApp'ın çökmesiyle birlikte elimiz ayağımıza dolaştı. Peki ortaya ne çıktı sizce?
4.07.2019 Teknoloji
Facebook, Instagram ve WhatsApp'a erişim sağlanamıyor
Facebook, Instagram ve WhatsApp'a erişim sağlanamıyor Sosyal medya devleri Facebook, Instagram ve WhatsApp'a bazı ülkelerde erişim sağlanamıyor. Erişim sorununun nedeni henüz bilinmiyor.
3.07.2019 Teknoloji
Facebook çöktü! İletiler çalışmıyor, kullanıcılar gelen kutusuna erişemiyor...
Facebook çöktü! İletiler çalışmıyor, kullanıcılar gelen kutusuna erişemiyor... Facebook, İngiltere'de, Avustralya'da, Japonya'da, ABD'de ve Avrupa'da çalışmıyor. Kullanıcılar, mesaj gönderip alamamaktan ya da Facebook Gelen Kutusu sayfasınının yüklenememesinden şikayetçi. İletiler çalışmıyor, kullanıcılar gelen kutusuna erişemiyor, mesaj gönderemiyor veya alamıyor.
5.12.2017 Teknoloji
Facebook ve Instagram çöktü mü? Facebook ve Instagram neden açılmıyor?
Facebook ve Instagram çöktü mü? Facebook ve Instagram neden açılmıyor? Son yarım saat içerisinde "Facebook neden açılmıyor?" sorusu merak edilmeye başlandı. Bazı kullanıcıların Facebook'a giremediği görüldü. Bazı kullanıcılarda ise Facebook hesabında yavaşlama olduğu görüldü.
11.10.2017 Teknoloji
Facebook çöktü!
Facebook çöktü! Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya hesaplarından Facebook akşam saatlerinde büyük bir sorun yaşadı. Facebook'a girmek isteyen kullanıcılar hata mesajıyla karşılaştı. Yaklaşık 30 dakika süren sorun sonrasında kullanıcılar Facebook'a girebildi. Facebook'un 30 dakikalık zararının yarım milyon dolar olduğu öğrenildi.
3.09.2014 Gündem